Moja strana story... v podstate nemám čo dodať okrem tohto
-2.1.2018 mi takla_katan písal či sú moje disky na auto na predaj hoci niesu inzerované,hovorím mu že ak akceptuje cenu sú jeho.V tom istom rozhovore som mu napísal že mu pošlem neskôr fotky,pretože teraz nemám čas3.1.2018 Mi
takla_katan písal po 14:00 že pre ne dnes chce prísť a že či môže za 3 hodiny... Disky sme akurát dávali dole z auta a prezúvali na zimné (ano,bývam na juhu + je to moje druhé auto tak v zime neprezúvam ak nemusím),tak mu hovorím nech počká chvíľu aspon mu ich nafotím nech vie do čoho ide.Odoslal som mu po 2 fotky na každý disk,jedna disk a druhá dezén.Na jednom disku bolo poškodenie vonkajšieho límca po ktorom som potiahol kľúčom cez leto pri prezúvaní - na dané poškodenie bol upozornený a mal to aj odfotené zvlášť.Ledva som doodosielal fotky a už mi písal že vyrážajú z domu...Ospravedlnil som sa mu vopred cez net + raz neskôr ked prišiel že vonkajšie límce sú špinavé,pretože som nevedel že on príde za 3 hodiny a ja som nato nemal čas v ten den.Neskôr asi o 2 hodiny volal,že bude meškať pretože cesty sú zlé...Prišiel neskôr vo večerných hodinách s kamarátom pre disky,zašli sme všetci traja do pivnice kde som mu disky vyložil vedľa seba nech si ich prezrie.Disky si obaja prezreli pod dvomi žiarovkami v pivnici + som im ponúkol lampáš ak náhodou kvôli tienu čo odmietli (osvetlenie pivnice je inak dobré) .V podstate asi po minúte mi povedali že disky berú,ešte sa spýtali na zľavu kde som povedal cena pevná...dali peniaze do ruky a naložili ich do auta
Dnes 24.1 (po troch týždnoch) mi takla_katan píše na FB,že ide z servisu a tvrdí že
sú poškodené,predné sú "extrémne" krivé + mu sfukuje pneumatika.Neskôr mu v FB konverzácií uklzlo že podľa vyvažovačky boli OK,ale videl okom že sú krivé + tvrdil že nahral video o tom...Vypýtal som si dané video načo mi napísal,že ho vymazal užU mna disky bezchybne fungovali od roku 2016 po začiatok 2018 kedy som ich kvôli nemu zhadzoval z auta,za celý čas sa dofukovala pneu raz pri geo a na novú letnú sezonu,nehádzalo to ani pri 160km/h.Určite budem lietať s takýmto diskom po dialniciach
V podstate navrhol vrátenie penazí,čo som ja odmietol vzhľadom nato že poškodenie (na vrchu fotky) som ja v čase predaja 100% nemal + aj v teoretickej rovine vážne by sa dalo toto prehliadnuť?Samozrejme slovo proti slovu pretože ja nemám fotky vnútornej strany diskov,však aj načo ked viem že boli OK však?Takže neviem dokázať že to tam nebolo,rovnako on nevie dokázať že to tam bolo.
To je môj uhol pohľadu,prikladám fotku disku ktorú mi poslal...Dvaja ste tie disky obzerali,mal si ich 3 týždne doma a zázračne dnes si objavil takúto cca 8 až 10cm veľkú chybu? A chceš odomna späť peniaze?Ja netuším čo si stihol za 3 týždne s nimi urobiťEDIT: nehovoriac o tom,že ty,taký seriozny predajca sa snažíš tie disky predať bez jediného upozornenia v inzeráte že sú "extrémne krivé" a poškodené ako tvrdíš https://auto.bazos.sk/inzerat/81801266/ ... 58-R18.php a ešte použiješ moju fotku z príbehu