chalani, otvaram temu znovu

chcem si kupiť nejaku novu golu... sadu kde budu 1/2" a 1/4" račne a orechy a podmienka je aj bity na šrobovak... ale take normalne čo hned nastoknem na 1/4, nie tie male šesťhrany do hobby šrobovaku

Doteraz mi na 1/2 a 1/4 služila gola z Lidlu čo som kupil asi 8 rokov dozadu

par razy navlhla a vela orechov ma vnutri hrdzu, niektore majú odštiepený "chróm".
Rozmýšlal som nad sadou Gedore red, Proxxon, WGB... proste niečo za normalnu sumu... nepotrebujem žiadny Hazet za milion.
Od proxxonu mam šikovnu sadu 3/8", ktora je asi ok, ale ta račňa so stredovym prepinanim mi moc nevyhovuje, "račňuje" dosť ťažko a na konci jak je ta inteligentna dierka na zavesenie je dokonca aj mäkká, keď potrebujem niečo ťažko povoliť.
Prepinanie by mohla riešiť sada od proxxon, ktora ma pačku, ale zas to ma dierku naspodu a maju tie račne aj akysi divny tvar

Gedore red sada vyzera byť sice ok vzhľadovo, ale realne netuším... nevyhodou je, že to nema lepšiu krabičku čo sa da šupnuť do vozika.
Od WGB mám predĺženú račňu a nejaké orechy... vyzerá, že to je v pohode naradie, ale či to je aspoň na urovni proxxonu... neviem.