... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
crumar napísal:Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Aj s tymto sa da nieco spravit?
Po prechode na phpBB 3 je to az moc caste.
Dobry den,
ospravedlnujeme sa za tieto problemy.
Sposobuju ich nasi klienti, ktori pretazuju serveri. Na odstraneni tohoto problemu
pracujeme jednak zakupenim noveho HW vybavenia a jednak oslovovanim tychto klientov.
Cca do jedneho tyzdna by tieto problemy nemali byt.
Dakujeme za pochopenie.
TiTAN napísal:njn vsimol som si to aj ja ale neviem s tym spravit nic, na vine je webhosting nie phpbb3, toto je odpoved z webhostingovej spolocnosti:Kód: Vybrať všetkoDobry den,
ospravedlnujeme sa za tieto problemy.
Sposobuju ich nasi klienti, ktori pretazuju serveri. Na odstraneni tohoto problemu
pracujeme jednak zakupenim noveho HW vybavenia a jednak oslovovanim tychto klientov.
Cca do jedneho tyzdna by tieto problemy nemali byt.
Dakujeme za pochopenie.
Takze musime len pockat
MT-SPEEDY napísal:Cize opat, zvyraznit fuknciu HLADAT a nepridavat nezmyselne opat tie iste prispevky
TiTAN napísal:nemyslim si ze to pomoze :) my generujeme tomu serveru minimalnu zataz tam je dalsich x stranok hostovanych
chembos napísal:ono obmedzenie by nebolo dobre riesenie, skôr otravna vec, ale ten modul na konvertovanie by bol velmi dobry
crumar napísal:Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Mimo napísal:
prečo mám pocit,že sa to sere len večer?
akurát ked chcem napísať príspevok alebo odoslať SSdávno som nemal také nervy
![]()
a momentálne mi vypisuje hore "-1 neprečítaných správ"čo to jee?