... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BlackMW napísal:ked je to technicky viac menej nemozne, tak ja som teda ochotny to spravit (citaj pohladat mod do phpBB || nakodit ak taky neni)
nikto nemoze cakat ze niekto tu bude hodinu denne travit mazanim prispefkov,
autor by mal byt zodpovedny za svoj pribeh, ci je zaujmavy alebo je tam 20 stran pokecu..
ice.blade napísal:mohlo by toto cele forum prejst na phpbb3... je tam vela sikovnych veci, cele je krajsie spravene a pre moderatorov su tam rozne detaily ktore by sa lahko pouzivali :) len kto z adminov ma na to cas ze?
100RM napísal:Taky maly navrh:
celkom ma stve, ze ked dam "najnovsie prispevky" , tak ten zoznam skoci dolu. Zo vsetkych for som zvyknuty, ze vypis najnovsich prispevkov zostava od vrchu a neskace dolu na koniec stranky. Neslo by to prehodit ?
Peppo napísal:prechodom na phpbb3 sa zmeni dost vzhlad a poviem ti pravdu ked sa to stane, prestane to tu byt pre mna zaujimave, lebo preco menit nieco co pekne vyzera na nieco co sa bude pacit iba polovici uzivatelov ?
www.xt.sk/phpbb3
100RM napísal:Taky maly navrh:
celkom ma stve, ze ked dam "najnovsie prispevky" , tak ten zoznam skoci dolu. Zo vsetkych for som zvyknuty, ze vypis najnovsich prispevkov zostava od vrchu a neskace dolu na koniec stranky. Neslo by to prehodit?
ice.blade napísal:toto mas tiez v nastaveni phpbb3 :)