... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring
Kraj: Žilinský

Pondelok, 21. Júla 2008, 19:57

kouBaMW napísal:
Myslim ze by mela byt nejaka diskuze k "pribehum nasich aut" treba v samostatne sekci, nazorna ukazka viz. uplne nahore "oznameni" > http://forum.205gti.org/viewforum.php?f ... f62e319b87

Mimo napísal:
:roll: tiež som nad tým rozmýšlal... ku každému príbehu taká podtéma diskusia k príbehu... :oops:

V Pribehoch to tak fungovalo, ale kedze sa to tam zasieralo OT, vedenie pristupilo k tomu, ze uz to tak fungovat nebude... vid http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?t=7999

Thorien
Kraj: Košický

Štvrtok, 24. Júla 2008, 20:03

hmm tak pozeram .. nedalo by sa rozdelit aj predaj popr kupa nahradne diely podla modelov ? ... teda ak zhanam nieco na E36 tak ma nezajima aka je ponuka na E30 .. ako len kvoli sprehladneniu ... co vy na to ? :)

Mimo
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 24. Júla 2008, 20:05

Thorien napísal:
hmm tak pozeram .. nedalo by sa rozdelit aj predaj popr kupa nahradne diely podla modelov ? ... teda ak zhanam nieco na E36 tak ma nezajima aka je ponuka na E30 .. ako len kvoli sprehladneniu ... co vy na to ? :)

diskov sa tu zas tolko nepredáva... a ešte rozdelenie podla modelu? myslím,že nie :roll:

Thorien
Kraj: Košický

Štvrtok, 24. Júla 2008, 20:12

kto hovoril o diskoch ? :) ... skor o ostatnych ND

TiTAN
Administrátor
Autor témy
Auto: BMW 530d xDrive

Štvrtok, 24. Júla 2008, 20:49

tak ohladom toho rozclenenia vazne to zatial nema zmysel tych kategorii by bolo moc a potom rozkuskovane, co sa tyka dalsich veci tak som povolil zobrazovanie obrazkov neregistrovanym v bazari a obchodnej sekcii co dost pomoze predajcom :wink:
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

100RM
Auto: e61 550i
Kraj: Bratislavský

Sobota, 26. Júla 2008, 00:42

Mrzi ma to zamknutie aut, popravde sa mi tam ani ziadne foto davat nechce, ked si k tomu potom nemozem ani pozret komentare... :(

Pimp

Nedeľa, 27. Júla 2008, 00:35

Mrzi ma to zamknutie aut, popravde sa mi tam ani ziadne foto davat nechce, ked si k tomu potom nemozem ani pozret komentare...

me too :evil:
01/08: BMW E46 330 Ci Cabrio -> na predaj! predaj-auta-bmw/bmw-330cic-cabrio-m-doplnky-11-999-new-stk-new-brzdy-t18720.html

BMW E91 320d touring, 05/07 - 02/08
BMW E39 528i Sedan (2006-2007)
Volvo 480 2.0 Coupé (2004-2006)

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Pondelok, 28. Júla 2008, 10:38

imho by stacilo keby v pribehoch bol kazdy vo svojom pribehu moderator,
mohol by zamknut ak by nechcel komentare a mohol by mazat prilis mudre reci :wink:
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

100RM

Pondelok, 28. Júla 2008, 11:43

BlackMW napísal:
mohol by zamknut ak by nechcel komentare a mohol by mazat prilis mudre reci :wink:

Taak ! Ak by to slo samozrejme.

mara019
Auto: ex36 318,36 328CI,

Pondelok, 28. Júla 2008, 12:24

BlackMW napísal:

to by bolo superr

Ďuri320

Pondelok, 28. Júla 2008, 18:47

lenže to nejde už som sa na to pýátal je to technicky viac menej nemožné...

ale ja som za to nech sa to zasa otvorí a radšej nech moderátor alebo správca príbehov občas premaže od OT a nie všetko sme predsa na fore a ja prijímam aj negatívny názor...mne predsa nikto nevnúti čo sa mne osobne nepáči tak nech mi napíše že je to také alebo onaké patrí to k tomu... :idea:

slamec

Pondelok, 28. Júla 2008, 22:51

Ďuri320 napísal:

ale ja som za to nech sa to zasa otvorí a radšej nech moderátor alebo správca príbehov občas premaže od OT a nie všetko sme predsa na fore a ja prijímam aj negatívny názor...mne predsa nikto nevnúti čo sa mne osobne nepáči tak nech mi napíše že je to také alebo onaké patrí to k tomu... :idea:
presne ...

keď tak, nech tvorca požiada moderátora o premazanie konkrétnych príspevkov alebo o zamknutie. veľa "nováčikov" sa pýta na rady ohľadom úprav a takto sa im nedá "radiť". ak by to presiahlo medze OT nie som proti premazaniu.

TiTAN
Administrátor
Autor témy
Auto: BMW 530d xDrive

Pondelok, 28. Júla 2008, 22:52

slamec napísal:
presne ...

keď tak, nech tvorca požiada moderátora o premazanie konkrétnych príspevkov alebo o zamknutie. veľa "nováčikov" sa pýta na rady ohľadom úprav a takto sa im nedá "radiť". ak by to presiahlo medze OT nie som proti premazaniu.

neni to take jednoduche premazavat tie pribehy od OT a hlavne je to neskutocne casovo narocne, ked novacik chce nech si vytvori temu v konkretnej sekcii aky ma problem
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

100RM

Utorok, 29. Júla 2008, 08:56

TiTAN napísal:
neni to take jednoduche premazavat tie pribehy od OT a hlavne je to neskutocne casovo narocne, ked novacik chce nech si vytvori temu v konkretnej sekcii aky ma problem

Je pravda, ze premazavanie zabere milion hodin casu, ale schopnych ludi je predsa dost, neni snad problem vybrat 1-2 moderatorov len pre pribehy a nech premazavaju. Je proste blbe hodit si auto do tejto sekcie a davat si tam fotky a prispevky len sam. Predsa len, ked ti niekto napise - vies co, viac sa ti tam hodi to a to, tak clovek o tom rozmysla a mozno nie vzdy je to na skodu veci. Takto mi tie pribehy pridu v podstate mrtve a osobne ma tiez nebavi pridavat si tam sam prispevky, ked ani nevidim, ci to niekoho vobec zaujima ...

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Utorok, 29. Júla 2008, 09:16

Ďuri320 napísal:
lenže to nejde už som sa na to pýátal je to technicky viac menej nemožné...

ked je to technicky viac menej nemozne, tak ja som teda ochotny to spravit (citaj pohladat mod do phpBB || nakodit ak taky neni)

nikto nemoze cakat ze niekto tu bude hodinu denne travit mazanim prispefkov,
autor by mal byt zodpovedny za svoj pribeh, ci je zaujmavy alebo je tam 20 stran pokecu..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 253 neregistrovaných