... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
kouBaMW napísal:Myslim ze by mela byt nejaka diskuze k "pribehum nasich aut" treba v samostatne sekci, nazorna ukazka viz. uplne nahore "oznameni" > http://forum.205gti.org/viewforum.php?f ... f62e319b87
Mimo napísal::roll: tiež som nad tým rozmýšlal... ku každému príbehu taká podtéma diskusia k príbehu...
Thorien napísal:hmm tak pozeram .. nedalo by sa rozdelit aj predaj popr kupa nahradne diely podla modelov ? ... teda ak zhanam nieco na E36 tak ma nezajima aka je ponuka na E30 .. ako len kvoli sprehladneniu ... co vy na to ? :)
Mrzi ma to zamknutie aut, popravde sa mi tam ani ziadne foto davat nechce, ked si k tomu potom nemozem ani pozret komentare...
BlackMW napísal:imho by stacilo keby v pribehoch bol kazdy vo svojom pribehu moderator,
mohol by zamknut ak by nechcel komentare a mohol by mazat prilis mudre reci
Ďuri320 napísal:presne ...
ale ja som za to nech sa to zasa otvorí a radšej nech moderátor alebo správca príbehov občas premaže od OT a nie všetko sme predsa na fore a ja prijímam aj negatívny názor...mne predsa nikto nevnúti čo sa mne osobne nepáči tak nech mi napíše že je to také alebo onaké patrí to k tomu...
slamec napísal:presne ...
keď tak, nech tvorca požiada moderátora o premazanie konkrétnych príspevkov alebo o zamknutie. veľa "nováčikov" sa pýta na rady ohľadom úprav a takto sa im nedá "radiť". ak by to presiahlo medze OT nie som proti premazaniu.
TiTAN napísal:neni to take jednoduche premazavat tie pribehy od OT a hlavne je to neskutocne casovo narocne, ked novacik chce nech si vytvori temu v konkretnej sekcii aky ma problem
Ďuri320 napísal:lenže to nejde už som sa na to pýátal je to technicky viac menej nemožné...
ale ja som za to nech sa to zasa otvorí a radšej nech moderátor alebo správca príbehov občas premaže od OT a nie všetko sme predsa na fore a ja prijímam aj negatívny názor...mne predsa nikto nevnúti čo sa mne osobne nepáči tak nech mi napíše že je to také alebo onaké patrí to k tomu...