... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
TiTAN
Administrátor
Autor témy
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský

Re: Nápady/Zmeny/Chyby/Problémy na bmwklub.sk

Streda, 1. Mája 2013, 11:28

Le Gend napísal:
Admin nevie,ze sa registruje zabanovany clovek, ked ma dynamicku IP, takze tym by sa osetrilo len male percento pripadov.

Hlavna myslienka je, urobit take opatrenia, aby k banom nemuselo dojst. Aby clovek, co robi problemy a pise hovadiny, videl, ze tym nic nedosiahne.

Dnes tu hocikto zo seba vygrcne hnoj plny urazok a nadavok, najde sa par jedincov (zlomok percenta navstevnikov), co ho za to pochvalia a dotycny ma hrejivy pocit, ze vsetko je uplne OK. Keby v jeho prispevku zasvietilo upozornenie od moderatora o poruseni pravidiel, neozvalo by sa ani tych zopar jedoncov a ani jeho by ten hrejivy pocit nepovzbudil v dalsom grcani do fora.. Pravidla fora sa musia povazovat za nestranneho a objektivneho sudcu.

hej len problem je ze potom by sme potrebovali jedneho fulltime cloveka ktory by bol cisto zamerany na toto a zial zatial forum nieje v takom stave aby som sa tomu mohol venovat fulltime
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 2. Mája 2013, 09:44

Le Gend, mas sice pravdu, ze admin v momente registracie nemoze vediet, ci sa hlasi zabanovana "znama firma" alebo uplne novy stastny majitel BMW, ale prave preto treba (podla mna) zmenit sposob a podmienky registracie. Novy clen hadam prekusne drobny poplatok za reg. a nejake to obmedzenie pocas prvych par dni clenstva (a potom sa stane plnopravnym clenom), zatialco zabanovany troll si snad uz rozmysli, ci za kazdu novy davku grcov bude musiet platit novy registracny poplatok a naviac aj tak sa hned nedostane tam, kde chcel svoje grcy umiestnit...
Napad s vyraznym upozornrnim na porusenie pravidiel priamo v predmetnej sprave sice velmi schvalujem (ano, urobme to tak), ale na druhu stranu, toto plati len na ludi, ktory v sebe maju aspon trosku slusnosti a sebareflexie. Myslite si, ze by to zastavilo tych psychopatov z vikendu?! Tym bolo jedno, co maju pod spravou alebo v sprave, oni zamorili cele (doslova) forum svojimy srackami.
Vseobecny a na 100% platny sposob eliminacie podobnych vycinov sa asi nepodari najst, ale treba trollom aspon co najviac skomplikovat ich podvratnu cinnost. :mrgreen:

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Štvrtok, 2. Mája 2013, 10:05

Titan: jak fulltime ? Ved ked tu pridem (vecsinou parkrat denne), precitam si vsetko nove vo svojich oblubenych sekciach. Predpokladam, ze moderator robi to iste. Ked popri tom narazi na clanok, ktory je proti pravidlam, klikol by na edit a dopisal upozornenie - minuta prace navyse.
Ale aj keby to robil clovek, co nema tolko casu, staci, ze napomenie len kazdeho desiateho, aj to je nieco. Statistika zabezpeci, ze po par tyzdnoch tu bude dost vela upozorneni na to, aby si ich ludia uvedomovali a davali si pozor na jazyk a uctu k ostatnym.

Bruno75: Ano, su ludia, co maju malo sebareflexie. Oni pisu sracky, lebo maju pocit, ze ostatni im to schvaluju. Ked s nimi niekto nesuhlasi, povazuju to za urazku a chcu sa pomstit, preto to tu zaseru. Ale ked ich postavis pred zrkadlo, ze porusili pravidla fora, ktore su nestranne a nezosobnene, pochopia aj oni.

Poplatok za registraciu nie je dobry napad (zase pisem z vlastnej skusenosti), ludia si potom budu narokovat "sluzby, za ktore zaplatili". Budu mat pocit, ze "platim si, tak nech sa tu dobre citim, mam pravo si tu robit, co chcem".
Ked uz, tak pouzit nejaku potvrdzovaciu SMS a z jej cisla sa da zistit, ze dotycny majitel ma ban.. Ale akokolvek - bany a problemy s registraciami prichadzaju az po neschopnosti vynutit dodrziavanie pravidiel - to treba riesit ako prve.

londonh
Auto: F10 520d
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 2. Mája 2013, 12:32

Le Gend napísal:
Titan: jak fulltime ? Ved ked tu pridem (vecsinou parkrat denne), precitam si vsetko nove vo svojich oblubenych sekciach. Predpokladam, ze moderator robi to iste. Ked popri tom narazi na clanok, ktory je proti pravidlam, klikol by na edit a dopisal upozornenie - minuta prace navyse.
Ale aj keby to robil clovek, co nema tolko casu, staci, ze napomenie len kazdeho desiateho, aj to je nieco. Statistika zabezpeci, ze po par tyzdnoch tu bude dost vela upozorneni na to, aby si ich ludia uvedomovali a davali si pozor na jazyk a uctu k ostatnym.

Bruno75: Ano, su ludia, co maju malo sebareflexie. Oni pisu sracky, lebo maju pocit, ze ostatni im to schvaluju. Ked s nimi niekto nesuhlasi, povazuju to za urazku a chcu sa pomstit, preto to tu zaseru. Ale ked ich postavis pred zrkadlo, ze porusili pravidla fora, ktore su nestranne a nezosobnene, pochopia aj oni.

Poplatok za registraciu nie je dobry napad (zase pisem z vlastnej skusenosti), ludia si potom budu narokovat "sluzby, za ktore zaplatili". Budu mat pocit, ze "platim si, tak nech sa tu dobre citim, mam pravo si tu robit, co chcem".
Ked uz, tak pouzit nejaku potvrdzovaciu SMS a z jej cisla sa da zistit, ze dotycny majitel ma ban.. Ale akokolvek - bany a problemy s registraciami prichadzaju az po neschopnosti vynutit dodrziavanie pravidiel - to treba riesit ako prve.

Velka pravda je v tom, ze ludia si budu narokovat nejaku dostupnost sluzieb atd... Poznam to dobre z viacerych projektov, ked sme ako firma nieco dlhodobo sponzorovali tak, ze uzivatelia to mali zdarma, zrazu platili smiesny poplatok (nejednalo sa o webove sluzby), a zacali mat naroky na dostupnost ludi 24/7 atd.
F10, 520d, r2012 Citrinschwarz
E46, 316i Compact, r2002 Grey Green
Opel Antara r. 2011 Калуга моя любовь

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Štvrtok, 2. Mája 2013, 15:30

Le gend to s tym upozornenim :thumbup:
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

TiTAN
Administrátor
Autor témy

Piatok, 3. Mája 2013, 08:04

londonh napísal:

Velka pravda je v tom, ze ludia si budu narokovat nejaku dostupnost sluzieb atd... Poznam to dobre z viacerych projektov, ked sme ako firma nieco dlhodobo sponzorovali tak, ze uzivatelia to mali zdarma, zrazu platili smiesny poplatok (nejednalo sa o webove sluzby), a zacali mat naroky na dostupnost ludi 24/7 atd.

wau konecne niekto vidi veci aj s mojej perspektivy, presne takto to vidim ja preto sa chcem vyhnut plateniu za registraciu

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland

TiTAN
Administrátor
Autor témy

Piatok, 3. Mája 2013, 08:13

Le Gend napísal:

Ved presne takto to teraz funguje, kazdy den vecer prejdem niektore sekcie a ked vidim hovadiny tak ich zmazem, bany udelujem vynimocne lebo viem ze je lepsie normalne to cloveku vysvetlit a vacsinou aj pochopi ako mu dat ban, ked nepochopi tak dam BAN, hlavne ten BAN ma ucinok skor vtedy ked sa jedna o uzivatela co tu uz ma dlhsie konto a to ho potom stve ze si musi vytvorit dalsie

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Piatok, 3. Mája 2013, 09:20

preco by si ludia narokovali na nejaku sluzbu? zaplatia 50 centov alebo 1 euro jednorazovy poplatok s tym ze ak nebudu aktivne vyuzivat svoje konto bude odstranene... 2-3 hodinky budu mat cas na to aby si prelustrovali pravidla a az potom by im dovolilo zalozit prvu temu, urcite su na to rozne doplnky ktore taketo nieco umoznuju, jednorazovy poplatok je podla mna ferovy a mozno pomoze k mensiemu rozvoju fora... kludne by mohli aj existujuce ucty dat jednorazovy poplatok a hned mas 15tis eur :D

kubo323ci
Auto: e46 323ci

Piatok, 3. Mája 2013, 10:02

je toho tu naozaj strasne vela a neviem ci sa to tu uz riesilo no napadla ma taka vec ze pri podani inzeratu bude moct clovek dat iba jeden inzerat na jeho meno lebo to topovanie inzeratov tu je katastrofa podam inzerat a na 2hy den je na 2hej strane ktora uz nieje az tak sledovana a prva strana je obsadena 2ma predajcami co maju 20 inzeratov a mohli to dat do jedneho len z neviem akeho dovodu sa im to chcelo robyt takymto zdlhavym sposobom neviem myslim ze by to takto bolo lepsie a hlavne sposob zadavania by bol nieco take ako diely e46 coupe tym padom viem ze chalan rozpredava diely na moje auto a tak si inzerat otvorim a pozrem co ponuka a po otvoreni tam bude pekne vypisane co ponuka aka je cena dielov a fotky lebo takto to je neprehladne ked tam da nieko predam volant pod tym tiez jeho dalsi inzerat predam smerovky a ani pan boh nevie s akeho auta aky volant aka cena skratka nic a potom sa predajca rozculuje ze mu tam kadekto pise a nadava mu co vy na to? nepomohlo by to trosku tomuto foru?

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Piatok, 3. Mája 2013, 10:44

titan ma novy bazar rozrobeny ci vlastne hotovy ale este nieje nasadeny :D sme uz dlhu dobu v ocakavani co to bude a uz pomaly pol roka nist :thumbup:

londonh

Piatok, 3. Mája 2013, 10:46

kubo323ci napísal:
je toho tu naozaj strasne vela a neviem ci sa to tu uz riesilo no napadla ma taka vec ze pri podani inzeratu bude moct clovek dat iba jeden inzerat na jeho meno lebo to topovanie inzeratov tu je katastrofa podam inzerat a na 2hy den je na 2hej strane ktora uz nieje az tak sledovana a prva strana je obsadena 2ma predajcami co maju 20 inzeratov a mohli to dat do jedneho len z neviem akeho dovodu sa im to chcelo robyt takymto zdlhavym sposobom neviem myslim ze by to takto bolo lepsie a hlavne sposob zadavania by bol nieco take ako diely e46 coupe tym padom viem ze chalan rozpredava diely na moje auto a tak si inzerat otvorim a pozrem co ponuka a po otvoreni tam bude pekne vypisane co ponuka aka je cena dielov a fotky lebo takto to je neprehladne ked tam da nieko predam volant pod tym tiez jeho dalsi inzerat predam smerovky a ani pan boh nevie s akeho auta aky volant aka cena skratka nic a potom sa predajca rozculuje ze mu tam kadekto pise a nadava mu co vy na to? nepomohlo by to trosku tomuto foru?

Toto bola najdlhsia veta, aku som za posledne obdobie videl. Az sa mi zrychlil tep kym som ju docital :mrgreen:

londonh

Piatok, 3. Mája 2013, 10:55

upgradnut phpbb na latest by sa inak zislo asi tiez ak nie je. ak je toto verzia co si myslim ze je, tak je na to vela slizu v one-click kiddie tooloch, a mozno raz nejaky taxikar da do gugla tie spravne 3 slova a bude nas tu spamovat aj bez registracie :)

TiTAN
Administrátor
Autor témy

Sobota, 4. Mája 2013, 13:58

kubo323ci napísal:

inzeraty su uz vyriesena vec, hned ako nasadim novy system tak nebudu take problemy ako popisujes a bude sa to naozaj podobat na bazar ;)

TiTAN
Administrátor
Autor témy

Sobota, 4. Mája 2013, 14:00

londonh napísal:
upgradnut phpbb na latest by sa inak zislo asi tiez ak nie je. ak je toto verzia co si myslim ze je, tak je na to vela slizu v one-click kiddie tooloch, a mozno raz nejaky taxikar da do gugla tie spravne 3 slova a bude nas tu spamovat aj bez registracie :)

bmwklub bezi na uplne poslednej verzii phpbb fora ;) praveze odkedy tu nieje recaptcha ale tie otazky tak spamery sa neregistruju :wink:

TiTAN
Administrátor
Autor témy

Sobota, 4. Mája 2013, 14:01

ice.blade napísal:
preco by si ludia narokovali na nejaku sluzbu? zaplatia 50 centov alebo 1 euro jednorazovy poplatok s tym ze ak nebudu aktivne vyuzivat svoje konto bude odstranene... 2-3 hodinky budu mat cas na to aby si prelustrovali pravidla a az potom by im dovolilo zalozit prvu temu, urcite su na to rozne doplnky ktore taketo nieco umoznuju, jednorazovy poplatok je podla mna ferovy a mozno pomoze k mensiemu rozvoju fora... kludne by mohli aj existujuce ucty dat jednorazovy poplatok a hned mas 15tis eur :D

no to si riadny optimista 2-3 hodiny citat pravidla fora? :D neverim ze by sa nasiel clovek ktory by obetoval nato 2-3 hod :D nie ved ono to mozno nakoniec skonci tie registracie overovacimi sms, ale este to musim premysliet ;)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných