... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ice.blade napísal:titan nejako som si dost krat vsimol ze ten mod na manazovanie "pribehu svojho auta" robi sarapatu pri omylnom kliknuti namiesto citovat na upravit pri postoch inych ludi... cize clovek namiesto citacie zedituje cudzi prispevok... neda sa tam editacia vypnut? a povolit len mazanie cudzich prispevkov?
TiTAN napísal:ked das citovat tak vtedy editujes ten prispevok?
ice.blade napísal:
nie nie, vtedy je to ok... len by sa mohlo stat ze by vlastnik prispevku zeditoval vsetkym to co pisali co je dost "nebezpecne" :) preto som sa pytal ci sa to da nastsavit tak ze editovat moze vlastnik len svoje posty ale s tym ze mazat moze vsetky aj cudzie
TiTAN napísal:aha uz chapem, proste zakazat upravovat cudzie posty, a moznost mazat setkym a upravovat len svoje? to neni zly napad
TiTAN napísal:neviem ci sa v tom vyznas trosku, ale tie obrazky niesu umiestnene na tomto serveri, ale na americkom imageshacku, to znamena ze ak tam maju nejaky limit na pocet spojeni s 1 ip adresi co imageshack ma sa mi zda, tak ak mate jednu ipcku cely panelak a 20ti pozerate nejake fora kde su tie fotky tak ten limit sa vycerpa a tebe uz tie obrazky z imageshacku neukazuje, preto je lepsie vsetko davat ako prilohy do fora sem na bmwklub, mame vlastny server cize niesu obmedzenia ziadne :) hardisky su dostatocne velke a hlavne rychle
dracik.bmw napísal:Aha tak to bude asi tym bo sme na jedno wifi 6ti...A kazdy porad pripojen no co uz skoda.....Dikes za objasnenie
dracik.bmw napísal:To co ma bejt....Preco ma dava do pribehov aut ako prveho ja som ten pribeh nerobil ??? pribehy-nasich-aut/od-str-4-t27181.html
ice.blade napísal:
vlastnik pribehu asi zmazal vsetky posty pred tvojim a povedal si ze ten tvoj tam necha
TiTAN napísal:tak tak
johnyfly1 napísal:tak teraz som v rici...pridem do prace a tu to robi tiez ale nielen na bmwklube ale na vsetkych strankachzeby nod vymyslel super aktualizaciu?
![]()
editt /// takze to sposobuje GamePlayLabs Plugin ktory je do firefoxu aj chrome..po jeho odinstalovani je vsetko OK