... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
heroe napísal:Mám taký nápad, myslíš že by bolo možné dať do tech okienka niečo ako zoznam ľudí čo robia diagnostiku? Najlepšie aj s miestami kde to praktizujú. Hlavne by sa tam ozvali sami, nechceme predsa nikoho obťažovať...... Ale ak niekto niečo také ponúka mohol by sa zviditeľniť nech nemusíme furt všade hľadať..... (ja poznám dvoch a obaja sú od mojej terajšej pozície cez 100 km a najbližšie 2 mesiace aj budú no diagnostika by sa mi hodila, myslím že nie som sám s takýmto problémom)
TiTAN napísal:kludne tu temu vytvor ja ti ju dam potom ako dolezitu v technickom okienku aby bola navrchu
eko.fresh napísal:Taky napad, co tak pridat na bmwforum nejaky phpbb addon pre paypal ? By bolo fajn cez bbcode si pridat paypal button![]()
heroe napísal:
Už som to tam teda dal.
TiTAN napísal:myslis kvoli inzeratom? :)
eko.fresh napísal:
Skoda ze to u nas neni trosku rozsirenejsie. Na US forach som to videl... Vsetci vsetko riesia cez online payment processorov
A hej pomohlo by to v inzercii... namiesto dobierok
johnyfly1 napísal:inac taka otazka mimo ... OT..
ako sa potom daju peniaze s paypalu dostat naspat na ucet?? minule mi vracali 1,5e lebo som ziadal o paypal code a ostali mi tam vysiet teda uz mi ich strhlo lebo som realizoval pladbu ale keby som chcel ako ich dostanem spat do mojej banky?
TiTAN napísal:noved pri paypal ti staci poznat mail toho komu posielas peniaze a ten mozes poslat sukromnou spravou nie?
eko.fresh napísal:
aj tak sa da. To bol iba napad na zlepsenie. No neviem nakolko by to ludia vyuzivali ci uz predavajuci alebo kupujuci