... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
peto1227
Kraj: Bratislavský

Re: Nápady/Zmeny/Chyby/Problémy na bmwklub.sk

Štvrtok, 21. Októbra 2010, 17:06

no ono to nerobí od začiatku používania ale až časom a robí mi to na 2 x notebook 1 x pc a jedna nokia e52+malá opera a cookies je zmazané :-k

TiTAN
Administrátor
Autor témy
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský

Utorok, 2. Novembra 2010, 00:14

znizeny limit na velkost obrazkov v podpisoch na 600x100px co si myslim ze je dostacujuce, niektory to uz prehanali, takze poprosim pozmensovat si tie podpisy aby ste sa vosli do tych 600x100 :wink:
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

TiTAN
Administrátor
Autor témy
Auto: BMW 530d xDrive

Piatok, 5. Novembra 2010, 22:14

zmeneny sposob spravania sa pri prijati novej sukromnej spravy, uz sa nebudu pozdrziavat na pozadi, ale priamo sa nova sprava prijme a ta najstarsia sa automaticky zmaze :wink: tym padom uz nieje potrebne premazavat stale prichodzie spravy :wink:
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

pepo286

Utorok, 16. Novembra 2010, 10:34

.. teraz ma taka blbost napadla .. co tak pri registracii noveho pouzivatela .. zobrazit na vyplnenie nejaky diktat :) .. normalny text s TextBoxami resp DDL na doplnenie i/y .. pripadne z/s (podla padu) .. a nasledne vyhodnotenie .. :) .. a diktatov by mohlo byt aj viacero .. nech sa to neodrbava

hmmm ? ;)
E46 320D Touring 100kW (2001)

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01

Utorok, 16. Novembra 2010, 11:29

pepo286 napísal:
.. teraz ma taka blbost napadla .. co tak pri registracii noveho pouzivatela .. zobrazit na vyplnenie nejaky diktat :) .. normalny text s TextBoxami resp DDL na doplnenie i/y .. pripadne z/s (podla padu) .. a nasledne vyhodnotenie .. :) .. a diktatov by mohlo byt aj viacero .. nech sa to neodrbava

hmmm ? ;)

neviem si predstaviť že by to niečomu pomohlo :wink:

ice.blade

Utorok, 16. Novembra 2010, 11:31

preco chces riesit diktat??? ja ho tiez nejako extra neovladam, tiez sa mi vela veci pletie... a poznam ludi co su majstrami vo svojom obore, ktori tiez pravopis extra nemusia ale pomozu 100x viac ako niekto "inteligentny" co vie "i/y" ;)

pepo286

Utorok, 16. Novembra 2010, 12:09

ice.blade napísal:
preco chces riesit diktat??? ja ho tiez nejako extra neovladam, tiez sa mi vela veci pletie... a poznam ludi co su majstrami vo svojom obore, ktori tiez pravopis extra nemusia ale pomozu 100x viac ako niekto "inteligentny" co vie "i/y" ;)

ja tiez nie som slovencinar .. a diktaty nepatrili k mojim prednostiam ...
co citam tvoje prispevky .. tak ty by si ten diktat spravil v pohode (nemusi sa dat 90%-100% uspesnost) .. a aj vetsina ludi co su tu na fore a vedia poradit (odbornici) ovlada zaklady pravopisu ..
mam na mysli ludi co napisu 'chcem sa opitat preco mi z klucom nezamika central' .. a pod. ;)

igby
Auto: bmw 323i e46

Utorok, 16. Novembra 2010, 12:12

Ak je problem z velkostou a strazenim fora je najjednoduchsie urobit registraciu na pozvanky ako je napriklad http://www.ourphorum.com/ tam nemame problem s nicim vsetci su disciplinovany ziaden spam a hlavne sekcie ako su urobene tam som este nevidel nikde tu je to organizovany bordel samozrejme v dobrom slova zmysle admini a moderatori robia co mozu no nestaci to uz evidentne... to je len taky napad nenavazajte sa do neho...
ObrázokObrázok

igby

Utorok, 16. Novembra 2010, 12:13

Diktat je hovadina ked to na 1 krat neda da to 2 3 4 5 .... co znamena ze skor ide o dieta ktore ti pospamuje forum ako teraz...
ObrázokObrázok

ice.blade

Utorok, 16. Novembra 2010, 12:17

ja by som to spravil inak... napr: registruje sa tu clovek, po registracii ho automaticky ho hodi na pravidla, ktore si musi precitat s POROZUMENIM :twisted: proste nepusti ho dalej pokial nenapise frazu z pravidiel do kolonky textarea, cim by bolo jasne ze to cital... toto by sa zobrazilo len prvy krat po prvom prihlaseni na forum... pomohlo by to aj proti botom co spamuju :) aaa mozno by to nebolo zle supnut (na preopakovane) kazdy rok vsetkym :mrgreen:

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Utorok, 16. Novembra 2010, 12:18

Ja zase koľko krát nemáš čas sy kontrolovať po sebe čo napýšem a bolo my to pár krát vitknuté, ale pýšem sem kôly pomocy ýným čo to potrebujú a tým je jedno či to je z mäkkým,alebo tvrdým!!!!Ak tu je moja slovenčinárka tak že pozravujem.....)))))Radšej nech sa riešia pravidla ako inzeravať,ako písať príspevky a tak,ako riešiť tu nejaké preklepy ludí čo radi pomôžu,ale ponáhlajú sa............... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ps: slubujem,polepšým sa!!!!!
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

pepo286

Utorok, 16. Novembra 2010, 12:21

igby napísal:
Diktat je hovadina ked to na 1 krat neda da to 2 3 4 5 .... co znamena ze skor ide o dieta ktore ti pospamuje forum ako teraz...

ked to bude davat na 5x .. aspon je tu sanca ze sa na neho nejake to Y/I prilepi ..

ale jasne .. mate pravdu .. ja som ten diktat az tak vazne nemyslel .. viem ze sa tym nic neporiesi .. no predstava to bola pekna, ze by tu vsetci aspon vybrane slova poznali ... taka moja mala utopia :)

.. no mozno si to dam patentovat ako antiBot a antiLowIQ ochranu pre fora .. namiesto opisovania tych cisel a pismen skomolenych :)

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Utorok, 16. Novembra 2010, 12:22

ice.blade napísal:
ja by som to spravil inak... napr: registruje sa tu clovek, po registracii ho automaticky ho hodi na pravidla, ktore si musi precitat s POROZUMENIM :twisted: proste nepusti ho dalej pokial nenapise frazu z pravidiel do kolonky textarea, cim by bolo jasne ze to cital... toto by sa zobrazilo len prvy krat po prvom prihlaseni na forum... pomohlo by to aj proti botom co spamuju :) aaa mozno by to nebolo zle supnut (na preopakovane) kazdy rok vsetkym :mrgreen:

toto podobné som pred časom navhol aj ja.......ale z nepochopením....stále sa sem budú registrovať nový a bude to stale vyzerať ako to vyzerá!!!!!Radšej nech sa pridá do toho ako idem písať príspevk ,nejaká šablona a tam bude velkým písmom, v takomto formáte napíš tvoj problém!!!!! E46/320D 110kw tečie mi z pneumatiky olej
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

igby

Utorok, 16. Novembra 2010, 12:40

Vies co ja robim ked mi niekde vybehnu pravidla ani sa na ne nepozriem pretoze su dlhe jak hovado hned odkliknem a som regnuty co tak na pozvanku a to tak ze ten co mu ju posle mu aj vysvetli ako sa veci maju ja ked som sa registroval na to forum co som vyzsie pisal na pozvanku mi bolo jasne vysvetlene co ako kde... a myslim ze bmwklub ma strasne vela uzivatelov casom t bude musiet urobit ako hovorim ja inac by si musel tytan otvorit zivnost a zamestnat aspon 10 ludi na plny uvezok... :lol:
ObrázokObrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 237 neregistrovaných