... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pepo286 napísal:.. teraz ma taka blbost napadla .. co tak pri registracii noveho pouzivatela .. zobrazit na vyplnenie nejaky diktat :) .. normalny text s TextBoxami resp DDL na doplnenie i/y .. pripadne z/s (podla padu) .. a nasledne vyhodnotenie .. :) .. a diktatov by mohlo byt aj viacero .. nech sa to neodrbava
hmmm ?
ice.blade napísal:preco chces riesit diktat??? ja ho tiez nejako extra neovladam, tiez sa mi vela veci pletie... a poznam ludi co su majstrami vo svojom obore, ktori tiez pravopis extra nemusia ale pomozu 100x viac ako niekto "inteligentny" co vie "i/y"
igby napísal:Diktat je hovadina ked to na 1 krat neda da to 2 3 4 5 .... co znamena ze skor ide o dieta ktore ti pospamuje forum ako teraz...
ice.blade napísal:ja by som to spravil inak... napr: registruje sa tu clovek, po registracii ho automaticky ho hodi na pravidla, ktore si musi precitat s POROZUMENIMproste nepusti ho dalej pokial nenapise frazu z pravidiel do kolonky textarea, cim by bolo jasne ze to cital... toto by sa zobrazilo len prvy krat po prvom prihlaseni na forum... pomohlo by to aj proti botom co spamuju :) aaa mozno by to nebolo zle supnut (na preopakovane) kazdy rok vsetkym