... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Helldiver napísal:Tak vies teraz bude kamsom rozpravat, ze jeho auto je rychejsie ako nejake BMW, lebo ho obehol na dialniciAle nahodou ja som bol kludny, sak nech jemu zoberu vodicak - ale nepochopim to, predtym jasne musel vidiet ze mi nestiha a predsa ma musel proste trhnut. To je jak keby ma obehlo ferarri a ja by som mu to potom "nandal" ked spomali v obci alebo ked bude cuvat z parkoviska
Helldiver napísal:Ale nahodou ja som bol kludny, sak nech jemu zoberu vodicak - ale nepochopim to, predtym jasne musel vidiet ze mi nestiha a predsa ma musel proste trhnut. To je jak keby ma obehlo ferarri a ja by som mu to potom "nandal" ked spomali v obci alebo ked bude cuvat z parkoviska
Helldiver napísal:Tak fajn, budem ja cihat na parkovisku ukryty medzi autami a ked bude nejake porsche vychadzat na spiatocku tak ho tazko zotremKto chce nech ciha vedla mna so svojim autom, dame si potom na zadne okna nalepky ze "porschekiller"
.
Xader napísal:Tak trebaMna tak tiez "skusaju" ked idem na M3a to hocijake auta, az sa mi rozum pozastavuje niekedy
Vacsinou dam dole a potom si idem kludne svojim tempom a pribrzdim a popripade dam aj smerovku doprava , ze nech ma predbehne aby mu bolo jasne , ze JA som ho chcel pustit a nie ze on ma predbehol
Fabo.sk napísal:Ako ktora... teoreticky od troch hore
slamec napísal:... ako komu, podľa kolies. keď použiješ predpísaný rozmer, tak by to malo sedieť s minimálnou (ale predsa) odchýlkou.
najpresnejšie to zmeráš podľa navi.
EBOLA napísal:v podstate si to mozes vyskusat aj na slovensku.. (dolne vestenice) pravdou je ze realna rychlost tvojho auta je 85km/h tachac ukazuje 90km/h a policajti maju na radare nastavenu rychlost 95-100km/h - pri tejto rychlosti im signalizuje prekrocenie (koli tomu ze toleruju ze niekto ked predbieha, tak musi podla vyhlasky pridat aby bolo obiehanie co najrychlejsie) z toho vypliva, ze ak ides medzimesto, tak sa nemusis bat ist 100![]()