... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
MuadDeeb napísal:
PPP projekty vobec nemuseli byt, zas tak vela penazi tiez netreba dat do toho, aby si odcerpal par milionov ecok na potrebne veci.
P.S.: Poprosim admina, aby posledne dve strany zmazal, je to o hovne debatovat o politike na fore o autach. DAKUJEM
Peter92 napísal:ako pred rokom 93 sme nic nemali?SPP elktrarne atd.Ja nehovorim ze Miki spravil vsetko zle e nezastavam any Meciara any Fica.Myslis ze nam zahranicne firmy same zvysia platy?Tu pomozu len strajky ako spravili kamionisty tak uz by si ludia mali prebrat a nenechavat sa ojebavat...je pekne ze kazdy riesi vek, ano mam 20 rokov, studujem pravo a aktivne sa zaujimam o politiku a ver mi ze sa v nej vyznam viac ako ty.... neviem ktory majetok sme davali dokopy 100 rokov, vies ja som v matike slaby, ale neexistujeme ako samostatny stat len od 93, co je cca 16 rokov?
a k tomu europskemu tigrovi, vidim, ze zahranicne noviny si asi v zivote nedrzal v ruke
ano, som z BA a som na to hrdy
miki012 napísal:ako pred rokom 93 sme nic nemali?SPP elktrarne atd.Ja nehovorim ze Miki spravil vsetko zle e nezastavam any Meciara any Fica.Myslis ze nam zahranicne firmy same zvysia platy?Tu pomozu len strajky ako spravili kamionisty tak uz by si ludia mali prebrat a nenechavat sa ojebavat...
iste napísal:slovensky narod si odjakziva necha srat na hlavu.. budeme v riti a to je nenavratne.. je to v ludoch...
dodoIPD napísal:
Pravda ... kde do p.ce je teraz Janosik ked ho potrebujeme?
dodoIPD napísal:
Pravda ... kde do p.ce je teraz Janosik ked ho potrebujeme?
BlackMW napísal:
Janosika by som moc nevytahoval, najvacsi slovensky hrdina bol zlodej a vrah,
neviem jak by sa ti pacilo keby ti rozobral eMko na diely a rozdal chudobnejsim
iste napísal:ci ten janosik vobec existovaljak sa niekto moze vyjebat na hrachu omg
jararak napísal:
banan ho dal dole ;D