... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

dodoIPD
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Re: MYTO pre osobne auta???

Utorok, 19. Januára 2010, 09:49

Peter92 napísal:
Zamieta sa :!: :mrgreen:

Co sa bojis ze ti vykupia vsetky E92ky v okoli? :))

OT jak hajzel...

Inac Myto je cool a SkyToll za tento rok zhrabne len 87 milionov eur , doteraz nasa skvela vlada zarobila cez 3.5 miliona eur, za tych par dni co Myto funguje.

Ale co , zarabaju natom a mozno prestanu vyberat tolko pokut a nechat striehnut zelenych kto kde co porusi . Vcera o 22.15 v ivanke pri dunaji sledovali stopku, su tam teraz kazdu chvilu...
Naposledy upravil/-a dodoIPD v Utorok, 19. Januára 2010, 10:04, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd

Utorok, 19. Januára 2010, 09:55

dodoIPD napísal:

Co sa bojis ze ti vykupia vsetky E92ky v okoli? :))

toho sa nebojim, ale uz tu mame privela Vychodniarov, co sa sem len naseru a nadavaju potom na nas
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

iste

Utorok, 19. Januára 2010, 10:04

keby len vychodnarov :lol: je ale zaujimave ze nevedia nic pozitivne ti ludia pre BA spravit ked sa tu uz zivia :evil:

Arnost
Auto: krhla kachle x2
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 19. Januára 2010, 12:10

dodoIPD napísal:

Ale co , zarabaju natom a mozno prestanu vyberat tolko pokut a nechat striehnut zelenych kto kde co porusi . Vcera o 22.15 v ivanke pri dunaji sledovali stopku, su tam teraz kazdu chvilu...

ked mám tak chcem ešte vyše. takže nehrozí [-X

miki012
Auto: x5
Kraj: Trnavský

Utorok, 19. Januára 2010, 14:37

MuadDeeb napísal:

Tu si dovolim oponovat, pises blbosti. Pozri si, kolko penazi je vydelenych z kohezneho a strukturalnych fondov pre vstupne krajiny. A potom si aj pohladaj, kolko z toho vyuzila nasa schopna vlada. Bol by si prekvapeny, kolko sme toho mali mat. Kazdorocne sa len na dialnice vydeli okolo 120mld€, kolko dialnice mame z toho my? Slovinsko ma komplet dialnice z europskych penazi.

Tak najprv nadavaj na neschopakov v riadeni statu, ktori nie su schopni ani schvalit projekt a az potom sa podme bavit o lacnej pracovnej sile.

Este jedna poznamka: Porovnaj ceny potravin u nas a v zahranici aby si videl ako nas stat zdiera. Ked kava Nesca 200g stoji u nas cez 5€ a v Britanii kupis v akcii 2x200g za 4€, Pilsner pivo je v Nemecku lacnejsie ako u nas.

Sorry ale nedalo mi to.
a na ktoru vladu mam nadavat?my sme tu uz mali nejaku normalnu vladu?

Peter92

Utorok, 19. Januára 2010, 14:50

miki012 napísal:
a na ktoru vladu mam nadavat?my sme tu uz mali nejaku normalnu vladu?

ano, dzurindovci boli normalni, je sice pravda, ze posledny rok a pol aj oni stali za hovno, no aj tak boli to najlepsie co sme tu mali...vytiahli nas zo sraciek po meciarovi, dostali nas do NATO a EU, z velkej casti im vdacime za euro a vacsina reforiem boli take dobre, ze sa inspirovali aj v inych statoch(napr Zajacova reforma zdravotnictva, ktora bola podla mna najlepsia aku slovensko zazilo :!: )
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Utorok, 19. Januára 2010, 15:05

Peter92 napísal:
ano, dzurindovci boli normalni, je sice pravda, ze posledny rok a pol aj oni stali za hovno, no aj tak boli to najlepsie co sme tu mali...vytiahli nas zo sraciek po meciarovi, dostali nas do NATO a EU, z velkej casti im vdacime za euro a vacsina reforiem boli take dobre, ze sa inspirovali aj v inych statoch(napr Zajacova reforma zdravotnictva, ktora bola podla mna najlepsia aku slovensko zazilo :!: )

Suhlasim s Petom, aj ked Dzurindova vlada bola tiez zlodejska, oproti tejto boli velki amateri. Naozaj len malo ludi bolo dobrych vo vlade, no pozri si napriklad danovu reformu, ktora je na vysokej urovni. Buduci rok sa napriklad nezvysi danovy zaklad pre neodpocitatelne polozky, pozri si kolko stat zarobi, najslabsie zarabajuci pridu mesacne o 24€.

K Zajacovej reforme len tolko: Tych 20 korun nikoho nezabilo, v konecnom dosledku to prinieslo ten efekt, ze dochodcovia, ktori chodili do cakarne posediet a postazovat sa doktorovi, bolo im luto dat tie peniaze, co v konecnom dosledku prinieslo odlahcenie zdravotnictva a usetrenie obrovskych fifnancnych prostriedkov.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

miki012

Utorok, 19. Januára 2010, 16:43

Peter92 napísal:
dzurindova nas najviacej dojebala.predali aj co sme nemali a fico vtom pokracuje

Peter92

Utorok, 19. Januára 2010, 17:43

miki012 napísal:
dzurindova nas najviacej dojebala.predali aj co sme nemali a fico vtom pokracuje

ty sa moc politke nerozumies,ze?dzurinda nas totizto nezadlzil na 100 rokov(nie nehovorim obrazne) dopredu a za dzurindu sme prosperovali najviac a nie na darmo nas nazyvali europskym tigrom, takze povedat ze dzurindovci nas najviac dojebali,moze povedat len niekto kto sa do toho vyzna jak moja babka do curlingu, sorry [-(

miki012

Utorok, 19. Januára 2010, 19:14

Peter92 napísal:
ty sa moc politke nerozumies,ze?dzurinda nas totizto nezadlzil na 100 rokov(nie nehovorim obrazne) dopredu a za dzurindu sme prosperovali najviac a nie na darmo nas nazyvali europskym tigrom, takze povedat ze dzurindovci nas najviac dojebali,moze povedat len niekto kto sa do toho vyzna jak moja babka do curlingu, sorry [-(
dzurinda nas nezadlzil na 100 rokov, ale predal majetok, ktori sme 100 rokov davali dokopy..a vidim ze mas cca 18roky a kde byvas sa ani pytat nemusim../fica som nevolil..a ti europski tigri s 400eurovymi platmi...skoro som sa dostal/

MuadDeeb

Utorok, 19. Januára 2010, 20:40

A myslis ze roky s tym suvisia aby sa niekto musel rozumiet politike? Ja som to napriklad vystudoval a nemam po styridsiatke.

A ked hovorime o veku, tak sa pozrime na dochodcov ako volili a co vdaka nim mame.

Dzurindovi sa bohuzial neda zazlievat to, ze nas vytiahol zo sraciek od Meciara. Skus sa pozriet aj na pozitiva, nie len zaslepeny pohlad...

Cicicok
Auto: bavorske

Utorok, 19. Januára 2010, 21:08

Skytoll sa tento rok este nedostane do ciernych cisel, lebo vstupne naklady mali vysoke. Ale ked si to vezmeme, ze to budu spravovat XY rokov, je jasne, ze zarobia neskutocne peniaze. Vdaka pan Janukakac&Trtkac =D>

Fondy EU. Oni by sa aj mohli cerpat, lenze do kazdej finacnej injekcie z EU, musi byt vlozenych cast peniazi zo statnej kasy. A kedze uz teraz vidiet na jej dno, neda sa cerpat.

Vsetci vieme preco a kto nevie, dufam, ze nepojde volit :-$

P.S. Teraz som si vsimol, ze sa tu spominal majetok, ktory sme davali 100 rokov dokopy. Ten majetok sa dostal do spravy statu mavnutim ruky. Vdaka istemu 40 rocnemu pokusu.
525i E34 r.v. 11/1992
316i E36 r.v. 04/1993
dolepene: anjelske bulvy, citacie lampicky, komfortne rele, elektricke okna a siber, automaticke rozsvecovanie, start na tlesknutie

Peter92

Utorok, 19. Januára 2010, 23:15

je pekne ze kazdy riesi vek, ano mam 20 rokov, studujem pravo a aktivne sa zaujimam o politiku a ver mi ze sa v nej vyznam viac ako ty :wink: .... neviem ktory majetok sme davali dokopy 100 rokov, vies ja som v matike slaby, ale neexistujeme ako samostatny stat len od 93, co je cca 16 rokov? 8-[ a k tomu europskemu tigrovi, vidim, ze zahranicne noviny si asi v zivote nedrzal v ruke [-( ano, som z BA a som na to hrdy :-({|=

jararak
Auto: skodofka 120l

Streda, 20. Januára 2010, 04:22

zacinam mat pocit ze to tu ide do riadnych sraciek

hyri, mas pravdu, pice.

btw kto ho ma dlhsieho?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

MuadDeeb

Streda, 20. Januára 2010, 07:49

Cicicok napísal:
Fondy EU. Oni by sa aj mohli cerpat, lenze do kazdej finacnej injekcie z EU, musi byt vlozenych cast peniazi zo statnej kasy. A kedze uz teraz vidiet na jej dno, neda sa cerpat.

PPP projekty vobec nemuseli byt, zas tak vela penazi tiez netreba dat do toho, aby si odcerpal par milionov ecok na potrebne veci.

P.S.: Poprosim admina, aby posledne dve strany zmazal, je to o hovne debatovat o politike na fore o autach. DAKUJEM

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 212 neregistrovaných