... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Peter92 napísal:Zamieta sa![]()
dodoIPD napísal:
Co sa bojis ze ti vykupia vsetky E92ky v okoli? :))
dodoIPD napísal:
Ale co , zarabaju natom a mozno prestanu vyberat tolko pokut a nechat striehnut zelenych kto kde co porusi . Vcera o 22.15 v ivanke pri dunaji sledovali stopku, su tam teraz kazdu chvilu...
MuadDeeb napísal:a na ktoru vladu mam nadavat?my sme tu uz mali nejaku normalnu vladu?
Tu si dovolim oponovat, pises blbosti. Pozri si, kolko penazi je vydelenych z kohezneho a strukturalnych fondov pre vstupne krajiny. A potom si aj pohladaj, kolko z toho vyuzila nasa schopna vlada. Bol by si prekvapeny, kolko sme toho mali mat. Kazdorocne sa len na dialnice vydeli okolo 120mld€, kolko dialnice mame z toho my? Slovinsko ma komplet dialnice z europskych penazi.
Tak najprv nadavaj na neschopakov v riadeni statu, ktori nie su schopni ani schvalit projekt a az potom sa podme bavit o lacnej pracovnej sile.
Este jedna poznamka: Porovnaj ceny potravin u nas a v zahranici aby si videl ako nas stat zdiera. Ked kava Nesca 200g stoji u nas cez 5€ a v Britanii kupis v akcii 2x200g za 4€, Pilsner pivo je v Nemecku lacnejsie ako u nas.
Sorry ale nedalo mi to.
miki012 napísal:a na ktoru vladu mam nadavat?my sme tu uz mali nejaku normalnu vladu?
Peter92 napísal:ano, dzurindovci boli normalni, je sice pravda, ze posledny rok a pol aj oni stali za hovno, no aj tak boli to najlepsie co sme tu mali...vytiahli nas zo sraciek po meciarovi, dostali nas do NATO a EU, z velkej casti im vdacime za euro a vacsina reforiem boli take dobre, ze sa inspirovali aj v inych statoch(napr Zajacova reforma zdravotnictva, ktora bola podla mna najlepsia aku slovensko zazilo)
Peter92 napísal:dzurindova nas najviacej dojebala.predali aj co sme nemali a fico vtom pokracujeano, dzurindovci boli normalni, je sice pravda, ze posledny rok a pol aj oni stali za hovno, no aj tak boli to najlepsie co sme tu mali...vytiahli nas zo sraciek po meciarovi, dostali nas do NATO a EU, z velkej casti im vdacime za euro a vacsina reforiem boli take dobre, ze sa inspirovali aj v inych statoch(napr Zajacova reforma zdravotnictva, ktora bola podla mna najlepsia aku slovensko zazilo)
miki012 napísal:dzurindova nas najviacej dojebala.predali aj co sme nemali a fico vtom pokracuje
Peter92 napísal:dzurinda nas nezadlzil na 100 rokov, ale predal majetok, ktori sme 100 rokov davali dokopy..a vidim ze mas cca 18roky a kde byvas sa ani pytat nemusim../fica som nevolil..a ti europski tigri s 400eurovymi platmi...skoro som sa dostal/ty sa moc politke nerozumies,ze?dzurinda nas totizto nezadlzil na 100 rokov(nie nehovorim obrazne) dopredu a za dzurindu sme prosperovali najviac a nie na darmo nas nazyvali europskym tigrom, takze povedat ze dzurindovci nas najviac dojebali,moze povedat len niekto kto sa do toho vyzna jak moja babka do curlingu, sorry
Cicicok napísal:Fondy EU. Oni by sa aj mohli cerpat, lenze do kazdej finacnej injekcie z EU, musi byt vlozenych cast peniazi zo statnej kasy. A kedze uz teraz vidiet na jej dno, neda sa cerpat.