... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Re: Modre smerovky na blatnikoch???

Streda, 7. Marca 2012, 23:06

ice.blade napísal:
ja mam otazku, ked sa mi osupe oranzova farba na ziarovke (ziarovka je taka sem tam oranzovy flak) a blika viac do biela je to tiez pokutovatelne? ved ja tam tie oranzove ziarovky mam :D

tak tak to uz je opotrebena ale ja mam uz biele v blatnikovych a nemienim kupovat nove vypada lepsie nepresvitaju cez kryty.....je to sice na pokutu ale tak to uz by sisa musel k policajtovi chovat ako posledny chuj aby ti za taku picovinu dal pokutu...

BMWslav
Autor témy
Auto: F22 M235i
Kraj: Košický

Streda, 7. Marca 2012, 23:10

Avenger napísal:

tak tak to uz je opotrebena ale ja mam uz biele v blatnikovych a nemienim kupovat nove vypada lepsie nepresvitaju cez kryty.....je to sice na pokutu ale tak to uz by sisa musel k policajtovi chovat ako posledny chuj aby ti za taku picovinu dal pokutu...

dpc, mna v nedelu zastavili a malsom zapnute smerovky ked som vystupoval aj kecal s policajtom, a nic nepovedal na smerovky..a to neverim ze si nevsimol lebo to krasne blika..

ako som pisal v zakone sa spominaju jedine predne a zadne..
Aktual: F22 235i

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Streda, 7. Marca 2012, 23:29

nad tymto by som sa ani nepozastavoval..keby chcem tak si do smeroviek na blatnikoch jebnem aj xenonovu vybojku ,co sa vsetci tych policajtou tak bojite..ked mate aspon trocha v hlave a neposerete sa nad nejakym blbeckom co vas zastavy tak za farbu ziarovky vam nemoze dat pokutu este ked je umiestnena na mieste kde to nie je zo zakona povinne.. napr. vozidla vyrabane pre USA maju smerovky cervene a aj blikaly ako brzdove svetlo mali zme 2 roky jedno take auto a v zivote sa na farbu smeroviek policajt nestazoval a keby ano tak sa ho opytam ci nema dolezitejsie veci ako sa ma vypitovat taketo kktiny ukazal by som mu platnu slovensku TK a zavrel mu na drzovku okno

BMWslav
Autor témy
Auto: F22 M235i

Streda, 7. Marca 2012, 23:58

//MPower napísal:
nad tymto by som sa ani nepozastavoval..keby chcem tak si do smeroviek na blatnikoch jebnem aj xenonovu vybojku ,co sa vsetci tych policajtou tak bojite..ked mate aspon trocha v hlave a neposerete sa nad nejakym blbeckom co vas zastavy tak za farbu ziarovky vam nemoze dat pokutu este ked je umiestnena na mieste kde to nie je zo zakona povinne.. napr. vozidla vyrabane pre USA maju smerovky cervene a aj blikaly ako brzdove svetlo mali zme 2 roky jedno take auto a v zivote sa na farbu smeroviek policajt nestazoval a keby ano tak sa ho opytam ci nema dolezitejsie veci ako sa ma vypitovat taketo kktiny ukazal by som mu platnu slovensku TK a zavrel mu na drzovku okno

=D> =D> =D>
Aktual: F22 235i

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

kosti123
Auto: e46 323Ci

Štvrtok, 8. Marca 2012, 07:46

//MPower napísal:

Och, takych silackych reci je plny internet. Po prve, vozidlo ma mat take svetla, ake su predpisane, ziadne ine. Vsetky svetla, ktore nie su homologizovane si portizakonne, ci zu typ alebo farba. To ze ste mali americke auto a na SVK preslo TK znamena len to, ze TK robili nahovno, lebo ked raz u nas zakon stanovuje, ako sa ma vozidlo spravat, tak sa tak ma aj spravat a na TK ta mali poslat do prdele. Ak policajt potom pri kontrole zisti, ze vozidlo nesplna predpisy SVK, okamzite ma brat technicak, ak nevies zavadu na mieste odstranit. A na to, ako mu vynadas a zavries okienko by som sa rad pozrel :)

ice.blade

Štvrtok, 8. Marca 2012, 08:01

neviem ci su nejake vynimky napr ford mustang a aj par inych "americkych" aut ktore sa normalne na slovensku predavaju blikaju brzdovou ziarovkou a vsetky maju slovensky TP

Dogg88
Auto: n/a

Štvrtok, 8. Marca 2012, 08:27

to nie je pravda...jedine ak si to dovezie daky debko a prihlasi to po znamosti
Oficialne by si US auta mal prerobit na EU verzie pretoze napriklad Mustang alebo Corvette urcite boli aj EU verzie :wink:
Kamarat doviezol davnejsie VW Jettu (v europe Bora) a musel menit strasne vela veci...predne zadne svetla, smerovky, vypinac svetiel, atd...ale potom ju oficialne prihlasil. Teraz sa nemusi bat ziadnej kontroly a pri pripadnej nehode je tiez cisty...

kukni foto:
US verzia:

Obrázok

EU verzia s hmlovkami, smerovkami aj spiatockami...

Obrázok

Mustang

Obrázok

US svetlo

Obrázok

EU svetlo:

Obrázok
Klub tvoria ľudia, nie autá...

compact
Auto: E60 530i LCI
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 8. Marca 2012, 14:13

ice.blade napísal:
ja mam otazku, ked sa mi osupe oranzova farba na ziarovke (ziarovka je taka sem tam oranzovy flak) a blika viac do biela je to tiez pokutovatelne? ved ja tam tie oranzove ziarovky mam :D

ano je to problém, teraz na STK ma zato pucoval že si to mam vymeniť za nové, lebo z diaľky vo tme nieje vidieť a splíva to zo svetlom tá smerovka a mal pravdu, už blikali tak do slabo žlta než oranžova
Obrázok

LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Piatok, 9. Marca 2012, 12:18

nechcem zakladat novu temu,kde zozeniem take obrysovky ako ma ta modra 7dma vo videu v naraznikoch?som to videl dorobene na viacerich autach na sk

mishiak
Auto: BMW 320xd AT E92

Nedeľa, 6. Mája 2012, 11:35

Chalani, skusali ste vymenit bocne ziarovky na blatnikoch na E90/E91? Smerovku vyberiem, odpojim konektor od kablov, ale ziarovku vybrat neviem. Neda sa vytiahnut, potocit, nic. Ako keby tam bola na pevno. Nechcem to zlomit a kupovat novy par smeroviek.
BMW 320xd AT E92
BMW 318d E91 EX
VW Golf Mk3 EX

mishiak
Auto: BMW 320xd AT E92

Nedeľa, 6. Mája 2012, 14:56

Tak sa mi to podarilo vybrat, chce to podvihnut zapadku skrutkovacom napr.a potom velkou silou (mozno som tomal nejake zaseknute) otocit a vytiahnut hore.
BMW 320xd AT E92
BMW 318d E91 EX
VW Golf Mk3 EX

sakel
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 6. Mája 2012, 16:48

Brat mal na aute číre smerovky a raz keď ho zelení zastavili, tak si jeden všimol, že tam ma aj číre žiarovky (mal ich vypnuté).
No a keďže ho chcel za to pototo, tak mu kázal aby ich zapol. Zapne ich a ej hla: blikajú na oranžovo :twisted:
Ešte asi pat minút sa škrabal na hlave, čo nemohol pochopiť, ako môžu číre žiarovky svietiť na oranžovo :D

Dogg88
Auto: n/a

Nedeľa, 6. Mája 2012, 16:57

ja mam cire ziarovky vo vsetkych smerovkach
Klub tvoria ľudia, nie autá...

gtit

Nedeľa, 6. Mája 2012, 17:16

Niet nad peknu diodovu oranzovu smerovecku :-)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 236 neregistrovaných