... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
ownstyle
Autor témy
Auto: ex: E39 - 530d
Kraj: Nitriansky

MA NIEKTO SKUSENOSTI S TYMTO CESKYM E-SHOPOM?

Sobota, 22. Augusta 2009, 11:26

Caute, chcel by som kupit naraznik co je na tomto linku:
http://www.x1.cz/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,3692/category_id,339/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,1/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=3692&category_id=339&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1

Mailoval som s tou firmou a napisali mi ze pokial to chcem dorucit na Slovensko tak chcu aby som poslal peniaze dopredu. Nezda sa mi to zrovna seriozne. Ma s touto firmou niekto skusenosti?

Dakujem.
A6 C6 3.0tdi quattro + A4 B8 2.0tdi
ex E39 - 530d

Mimo
Kraj: Trnavský

Re: MA NIEKTO SKUSENOSTI S TYMTO CESKYM E-SHOPOM?

Sobota, 22. Augusta 2009, 11:51

jannci odtial bral nárazník ale platil myslím dobierkou...
čo je však horšie dodacia doba bola dosť dlhá :?

ownstyle
Autor témy

Sobota, 22. Augusta 2009, 11:57

Mne to na tu dobierku nejak nechcu poslat..vraj s tym maju zle skusenosti..jedine ze zaplatim nejaku aspon zabezpeku. Hm neviem...ten naraznik je fajn ze komplet za dobru cenu. Neviem vsak ci sedi dobre atd...
ex E39 - 530d

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Sobota, 22. Augusta 2009, 15:59

hej, ja som odtial bral predny naraznik. Ale ked som snim volal, tak som nan robil dojem, ze vsetko bude zaplatene, ze sa nema coho obavat a tak.

Ale po objednani, mi povedal, ze do 2och tyzdnov to mam doma. po dvoch tyzdnoch som doma nemal nic, volal som, pisal som, no na maily nereagovali. tak som sa po troch dnoch dovolal, a povedal mi, ze to je odoslane a ked som chcel cislo zasielky, tak som dostal odpoved, ze to ma kolega v maily a ze ten tu zrovna nieje. Po dalsich dvoch tyzdnoch som opat volal, ale zasa ze naraznik je uz u nich a je pripraveny na expediciu. po dalsom tyzdni som bol uz nasrany, tak som napisal mail, ze ak to do tyzdna nedorazi na slovensko, ze rusim objednavku a kupim to radsi od konkurencie. do troch dni bol nraznk doma.

K tomu narazniku. bral som len predny, ale ako bol 100%tny, nic som nemusel rezat, alebo lepit. proste som ho nechal streknut, nahodil dalsie plasty vystuhu, a namotntoval na auto. fotku mam inak v pribehoch, a vela ludi ho uz aj videlo, tak ti mozu povedat ako to vyzera.

P.S. po mojou skusenostou s tou firmou by som im nikdy v zivote zalohu nedal

ownstyle
Autor témy

Štvrtok, 3. Septembra 2009, 10:48

Dik za info...uz som vsak zohnal naraznik inde...takze idem paketovat ;))
ex E39 - 530d

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 245 neregistrovaných