... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
R0nnIe
Autor témy
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

M3 e46 na predaj -mozno dobra kupa, mozno dalsi podvodnik

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 14:29

Zdravim vsetkych, stala sa mi taka vec, ze som cirou nahodou narazil na cloveka ktory ponukal e46 M3 za velmi dobru cenu, az moc malu. Napisal som mu, a zistil som nasledovne:

Predava krasnu e46 M3, tvrdil mi ze 2 roky robil v nemecku a ze tam uz skoncil a vratil sa domou do anglicka. Auto sa snazil v anglicku predat ale nepodarilo sa mu to, lebo ze tam nik nechce lavostranne riadenie, a ze ani on ho nepouziva, lebo sa mu tam jazdi zle na nom. Tvrdi mi ze auto chce predat cez autoscout24 a postul je nasledovny:

Prelozene cez Google, nechce sa mi to prekladat rucne:

1. Prvá ma (predávajúci) a vy (kupujúci) je potrebné dohodnúť sa začiatkom transakcie.
2. Budete musieť poslať mi svoje celé meno a adresu a telefónne číslo, na začiatku transakcie s AutoScout24-Transport.
3. Auto je už vo väzbe AutoScout24 doprave, budú Vás kontaktovať s faktúrou a podrobnosti, ako k dokončení transakcie. Pošlú vás všetky platobné a dopravné informácie.
4. Spolu s Odoslanie potvrdenia budete vyzvaní na ich uloženie peňazí na ich zástupcu.
5. Po dokončení bude platba na ne, a peniaze, ktoré dostane vaše peniaze pôjdu na spriahnutým účte a zostanú tam, kým sa nezobrazí a testovať auto.
6. Akonáhle dostanete auto, bude platba na mňa uvoľní len vtedy, ak ste úplne spokojní s autom. Dám vám 3 dni prezrieť auto, v tomto 3 dni môžete ísť s autom na mechaniku a polície overiť. Ak nebudete spokojní, AutoScout24-Transport pošle auto späť ku mne a oni Vám vrátime peniaze do 24 hodín.
Ak prijmete moje podmienky pošlite mi podrobnosti (celé meno a úplná adresa), a po tomto AutoScout24-Dopravný podnik. Vás bude kontaktovať s ďalšie kroky. Zašlite mi prosím vaše údaje, iba ak máte 100% istotu, že vážne a chcete auto, pretože som sa stráviť nejaký čas a peniaze, aby sa tejto transakcie, a nechcem príliš strácať čas a peniaze, ak sa nebudeme kúpiť auto,
Vďaka vopred a dúfam, že počujem od vás čoskoro späť s odpoveďou!

Tento clovek je bud dobry podvodnik, alebo to chce skutocne predat. Ani s jeho predchadzajucich mailov som nemal pocit ze ma chce oklamat, dokonca mi dal aj telefonne cislo na seba aj mi vsetko povysvetloval.
Auto je fakt velmi pekne a za neskutocnu cenu cca 250000sk !! Ja na to zial nemam peniaze, ale keby som mal tak to urobim tak, ze mu poslem svoje informacie a keby mi poslal podklady od autoscoutu, tak by som tam zavolal a zistil si informacie ci skutocne oni o tom vedia , a tak isto by som si u nich overil aj cislo uctu a podobne informacie a az potom by som to zaplatil. Pisem to preto, ze ak je tu niekto kto by mal zaujem pokracovat snim v konverzacii a mal by zaujem aj o to auto, nech mi napise a ja mu dam informacie o tom cloveku ako mail, telefon a tak nech si to snim vybavy , ale upozornujem mozno sa jedna o podvod, preto treba byt velmi opatrny.
Naposledy upravil/-a R0nnIe v Štvrtok, 19. Novembra 2009, 14:34, upravené celkom 3 krát.

R0nnIe
Autor témy

Re: M3 e46 na predaj -mozno dobra kupa, mozno dalsi podvodnik

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 14:31

Prvy mail od neho:

The vehicle is in a very good condition, has no technical damage at all, no scratches or dents, no hidden defects, mint condition, service book, accident free, german papers. It has the title of ownership, cleared of any obligations or fees and comes with all the documents you need to register it, Tuv cert, COC, etc.. You will not have to pay additional taxes for this, is my personal car, I have worked in Germany for the last 2 months and I purchased the car there. My company wanted me back home, so currently I am in England (UK). I brought the car home with me and now is located in England. I am trying to sell it at this price because I can not use it anymore (the steering wheel is on left side and is very difficult for me to drive it), is a pity to keep such a beautiful car and not use it.. I tried to sell the car in UK, but nobody want to buy a left side steering wheel car. My car is already at Autoscout24 Transport ( visit http://www.autoscout24.com ) at their local representative.(I paid this company to take care about this transaction so you don't have to be worried as you will pay only the price of the car).We can have a deal if you are really interested in buying it.
The price is not negotiable but includes the transport to your address. Autoscout24 Transport is a very secure and professional company they will deliver the car in time.My phone number is 00XXXXXXXXX , call me anytime you want , and we will speak more .

miraso
Auto: BMW E46 320D
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 14:39

Cau

to je podvod..najdes to hocikde na nete.

Toto je na 90% podobne:

bmw-pokec/kupa-vozidla-cez-transportnu-firmu-t20334.html

R0nnIe
Autor témy

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 14:42

miraso napísal:
Cau

to je podvod..najdes to hocikde na nete.

akoze aj si myslim, akurat sa snazim zistit o nom viac, ci to je skutocne podvod

miraso
Auto: BMW E46 320D
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 14:45

cretino
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 14:51

uz len taky "zdravy sedliacky rozum" (ci ako sa to hovori :D ) - keby to dal v DE do nejakej vykupne, myslis ze by mu nikto za to nedal 8300€ ked je v takom stave ako popisuje?

to je urcite oj.b jak svina.. :oops:
F11 525d
E70 35d

R0nnIe
Autor témy

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 15:11

Snazil som sa zistit ze odkial to posielal, ale bez stopy

MEJOGSI
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 15:16

koko*ina ako traky ....najviac ma pobavila hlaska ,ze :nikto v UK nechce lavostranne riadenie :lol: vies kolko tam je Poliakov? a jazdil som tam skoro 2 roky s lavostrankou a uplne bez problemov.....tych aut LHD je tam po kok*t ,takze v tom nevidim problem....a odpisal by som mu nech mi zje moju kladu aj s vajcami

kde VY na taketo chu*oviny chodite :idea:
///e34

pepo286

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 15:38

... a v mejli co ti poslal ma meno Viktor Hugo .. ze ? :)
E46 320D Touring 100kW (2001)

BMino
Auto: modre

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 16:05

ja ked som si takto s nimi cvicil anglictinu, tak sa mi podarilo narazit na jedneho co udajne robil na SK a vratil sa do anglicka a predava M3 na SK znackach :lol: tak som si vypytal vinkod, siel ku policajtom a tam v databaze nic nemali :D
a dal mi cislo, celkom fajn sa s nim dalo pokecat
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

patres
Auto: qupé

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 16:18

Auto by som kupil len keby som pri nom stal , inak nikdy [-X

cretino
Auto: ..kombik :)

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 16:35

patres napísal:
Auto by som kupil len keby som pri nom stal , inak nikdy [-X

staci ti pri nom stat - bez odvezenia sa? :twisted: :oops: :D
F11 525d
E70 35d

jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 17:40

No to je pekna KOKO..NA....sak tolko by mu za auto dali vo vykupe a ma prachy hned na ruku...
Inak robil som v UK aj ja a skoro vsetci Poliaci, Slovaci, Cesi ci Litovcania si kupovali auto s lavostrannym riadenim, lebo na tom chodili domov a koniec koncov vacsina z nich si auto nakoniec prihlasi doma na papiere....
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

patres
Auto: qupé

Piatok, 20. Novembra 2009, 08:00

cretino napísal:

staci ti pri nom stat - bez odvezenia sa? :twisted: :oops: :D

Hehe, no samozrejme na to som zabudol, :wink: :twisted:

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Piatok, 20. Novembra 2009, 09:44

Tak toto je podvod jak repa. Taketo maily a ine veci boli uz cca 2 roky v Nemecku ak si hladal auto. Teraz sa to snazia u nas, tak bacha...
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 234 neregistrovaných