... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Maysner napísal:
ano shoduji![]()
US E36 M3 3,2 ma hodne spolecny s evropskou verzi. Podvozkove stejny. Predni kotouce pouzity z M3 3,0. Zadni naprava se lisi pouze v napravnici, ktera je shodna s M3 3,0, diferak ma obycejnej velkej obal (jako 3,0, 328, 325) a ma pomer 3,23 jako M3 3,2. Prevodovka je pouze 5q. Interier az na budiky (teplota oleje) stejnej.
A motor se da povazovat za civilni. Blok stejnej jako EU verze, klika z M54B30, ojnice a pisty pouze pro tento motor, hlava z M52B28 s trochu odlisnyma vackama (252° / 244°). Olej lze pouzivat jako do beznych motoru, neni nutnost pouzivat 10W-60. Spotreba a celkovy provozni naklady jsou mensi jak u evropske verze.
ja osobne bych to auto chtel, nebo si ho treba poskladat do stavajici karoserie. je mi to fuk. nejde mi o ten posranej znacek ///M3.
TiTAN napísal:dodo hovoris mi zduse, kto to nezazil sam na vlastnej kozi nevie o co ide, totalny suhlas, staci sa pozriet na ich benzin, fakt v USA sa vsetko robi ako spotrebny material na par rokov a tie auta tam su neskutocne shity, je jedno ze sa vyrobi to bmw v EU je urcene pre US trh takze rozdiely su velke podla mna
eko.fresh napísal:
Pripajam sa k tomuto nazoru.
po_e87 napísal:
Taketo riadky by sa tu mali pridavat. Skvely update
Mr.S napísal:
Obaja ste TOTALNE mimo, ale nevadi.
sorry za OT
dodoIPD napísal:Ja nic neodsudzujem , len hovorim ze je rozdiel v US a EU vozidlach.
Bol som v USA 4 mesiace. Neni to vela to mi je jasne ale nejaky ten feeling som dostal.
Urcite nevybuchujem kvoli autam.. kazdy ma svoj nazor, ja mam svoj zalozeny na vlastnych skusenostiach.
Co sa tyka japoncov, su to uplne ine auta a ina kultura , oni idu systemom Kaizenu , neustaleho zlepsovania.
Pozrime sa kam to dotiahli , robia jedny z najlepsich aut nizsej triedy (pretoze to je najvacia kupna sila) a verim ze to potiahnu dalej.