... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
dodoIPD napísal:To je jedno kde to je robene.. ale diely a navrh je vyrabany na urcity trh.
Neviem ci si uz videl niekedy E92 M3 US a E92 M3 EU .. tie auta idu UPLNE rozdielne.. aj pocit zo soferovania je iny , to bohuzial nemozem potvrdit kedze som este EU M3 nesoferoval.
dodoIPD napísal:To je jedno kde to je robene.. ale diely a navrh je vyrabany na urcity trh.
Neviem ci si uz videl niekedy E92 M3 US a E92 M3 EU .. tie auta idu UPLNE rozdielne.. aj pocit zo soferovania je iny , to bohuzial nemozem potvrdit kedze som este EU M3 nesoferoval.
dodoIPD napísal:Tak si pozri, ci sa napriklad tlmice na US M3 3.2 E36 zhoduju s tlmicmi z E36 M3 3.2 EU ...
dodoIPD napísal:Ja to porovnavam s tym co som zazil.. US E92 M3 ide podla mna horsie ako EU E92 m3 .
Proste pocitovo to bolo ine.
Napriklad sedacky su ine :)
eko.fresh napísal:
Myslim ze dnes uz na e36tkach nema nik povodne tlmce cize je to jednozvlast na m3kach
dodoIPD napísal:Tak si pozri, ci sa napriklad tlmice na US M3 3.2 E36 zhoduju s tlmicmi z E36 M3 3.2 EU ...
Maysner napísal:
nejde mi o ten posranej znacek ///M3.
dodoIPD napísal:Ked si kupujes M3 , nekupujes si Feliciu LPG ale auto ktore ak nanho nemas, nemozes ho mat.
Teda samozrejme nic v zlom , len moj postoj k tymto US dovozom je proste taky, kto bol v USA a sedel v americkych autach, tak okamzite pozna rozdiel. Tie auta su robene z blata a konstruovane na 75mph.
Maysner napísal:
ano shoduji![]()
US E36 M3 3,2 ma hodne spolecny s evropskou verzi. Podvozkove stejny. Predni kotouce pouzity z M3 3,0. Zadni naprava se lisi pouze v napravnici, ktera je shodna s M3 3,0, diferak ma obycejnej velkej obal (jako 3,0, 328, 325) a ma pomer 3,23 jako M3 3,2. Prevodovka je pouze 5q. Interier az na budiky (teplota oleje) stejnej.
A motor se da povazovat za civilni. Blok stejnej jako EU verze, klika z M54B30, ojnice a pisty pouze pro tento motor, hlava z M52B28 s trochu odlisnyma vackama (252° / 244°). Olej lze pouzivat jako do beznych motoru, neni nutnost pouzivat 10W-60. Spotreba a celkovy provozni naklady jsou mensi jak u evropske verze.
ja osobne bych to auto chtel, nebo si ho treba poskladat do stavajici karoserie. je mi to fuk. nejde mi o ten posranej znacek ///M3.
TiTAN napísal:dodo hovoris mi zduse, kto to nezazil sam na vlastnej kozi nevie o co ide, totalny suhlas, staci sa pozriet na ich benzin, fakt v USA sa vsetko robi ako spotrebny material na par rokov a tie auta tam su neskutocne shity, je jedno ze sa vyrobi to bmw v EU je urcene pre US trh takze rozdiely su velke podla mna