... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
blesk napísal:M2 ma jedinu kombinaciu - cierna koza. tym je povedane vsetko
blesk napísal:podla coho myslis? Nie nebol.
auto objednane a zobral som si na weekend domov vzorky koze aj dekoru list a laku karoserie a budem mat cas si to este rozmysliet. Ta Coral rot totiz nie je ostra cervena ale taka terakotova (ako skridle na streche) je to este krajsie ako som si myslel a uvidim co povie aj manzelka a vaham aj ked mam zatial objednavku s ciernou kozou a bruseny hlinik listy.
Zasadne su vsak dve dolezite veci pre nna ktore su stale proti cervenej, co treba zdoraznit:
1.ta cervena je tak specificka ze by bolo nerealne k nej napasovat cokolvek ine (Recara Sporster CS ktore je mozne objednat aj v cervenej kozi- slebo v ciernej s cervenymi stredmi v alcantare - obe cervene su vsak uplne ine ako Coral rot a tym padom by som uz sedadla do buducna nemohol menit a nove sedadla by som urcite nechcel davat calunit)
2.M2 ma jedinu kombinaciu - cierna koza. tym je povedane vsetko
runder napísal:ale zase taká m2![]()
![]()
ak je možnosť mať niečo také tak by som na 235i asi kašlal
mal si už celkom zaujímavé autá a myslím že 235i len spadne do tej kategórie ale s m2 by to bol level hore
blesk napísal:
sa neda objednat, ja nebudem cakat pol roka ze mozno sa bud dat ibjednat alebo mi povedia ze zial vobec nie, to je hlavna pricina.
No a bude to daily a na to je M235i vhodnejsie. Nie je otazka ci M2 alebo M235i. S tym ma uz netrap, par dni som to sam so sebou riesil a ked sa neda tak sa neda.