... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pistacik11 napísal:aj tak vsetko je slovnaft unas
auto111 napísal:Tie lepsie paliva povedzme 98 oproti 95oktan ti moze znizit spotrebu cize nic neprerobis.
//MPower napísal:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_companies_by_revenue Kto je na 49. mieste, nechavajuc za sebou aj ovela znamejsich gigantov...?Po pravde tu znacku pumpy ani nepoznamale netankoval by som tam len kvoli tomu ze usetrim 60centov na nadrzi
Ked mozem skoro za uplne rovnake peniaze tankovat na OMW, Shell alebo Slofnaft , ja v ine pumpy nemam doveru a tu mam zaruku kvalitnej PHM tak preco tankujete na tych NO NAME pumpach skoro za rovnako draho
A nehovorte mi ze ma kvalitnejsie PHM ako hore uvedene pumpy
michaltt napísal:
Suhlasim, chodim casto rovnaku trasu cca 350km a mam odsledovane ze ju spravim na urcity pocet litrov co si odsledujem pri tankovani. Posledne mali akciu na shellke, bol tam ten Racing benzin za cenu klasickeho tak som nacapoval 50 litrov a spominanu trasu som spravil s o 6L mensou spotrebou s racing benzinom. A to som sa trosku ponahanal...takze nejaka pravda v tom bude. Samozrejme ze po meste sa to asi neoplati ale na dlhe trasy si odvtedy davam 98cku alebo racing benal.
4dams napísal:Vždy plnú nádrž, ktorá mi vydrží presne mesiac