... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
2bad napísal:ja som vcera videl filcku jak si to v NR je*ala dole hviezdoslavkou a pred nou 120ka =-O a chlapec to neubrzdil a vrazil jej do prdele... ale to by nebolo nic ale dedulo v 120ke isiel dalej akoby sa nic nestalo a pritom ho skoro otocilo a musel sa pekne odrbat o vsetko. potom chalanisko na felicii isiel za nim ze to vyriesi a dedko nic isiel v pohodicke... a zastali vedla seba na semaforoch a dedulo sa kukal rovno pred seba na semafor a chlapci vo filcke mali smrt v ocach a pravde podobne aj v gatach![]()
btw felicia dokopy nic len rozbita hmlovka a mierne osuleny naraznik a 120ka komplet prevaleny zadok dovnutra ale isli obe auta dalej
Pežot napísal:Kuriozita alebo bežná vec???
Dnes ráno o 7.00 prídem k autu, sadnem si donútra. Všetko v pohodičke a idem štartovať ... točím a točím a točím ... aj benzín to malo a tak ... a zrazu bolo 7.15 a auto sa nepohlo z miesta![]()
![]()
![]()
Tak som nasraný celý deň a už som bol vybrať baterku a dám ju nabiť![]()
![]()
![]()
rodgers napísal:V nedelu som mal pred bytovkou odstavene firemne afto, navečer som trochu leštil palubovku a upratoval vo vnutri, teplo bolo okna všetky dokorán, porobil som čo treba, zamkol defend lock, zamkol auto a šiel domov. Ráno sadnem do auta, kua neaký divný pocit, pozrem doprava a ja kkt som nechal celú noc spolujazdcove okno otvorené dokorán - ale hlavne že som pozamykal šecky možné bezp. systémy. Chvalabohu nikto si to nevšimol a všetko bolo na svojom mieste.
noveL napísal::D no tak opat vas zdravim :) som velmi rad ze sa to tu rozbehlo. Nestihol som sa cudovat a citat vsetko co ste popisali. No a ta fabia (z ktorej bude mat zrejme sofer fobiu) pekne dopadlaToto by som zjavne nedokazal ani na suvcku, uz len z dovodu NENICIT! :) sice keby to bolo firemne mozno by mi to luto nebolo:D sak sef zacaluje. Lidicky, ked tocite na vasich karach zakruty, aj vam piskaju gumy? mne to uz lezie na nervy, stale ked je teplo a ja tocim aj malu zakrutu mne to piska
Ako keby upozornujem ludi okolo "pozor idem ja"