... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
PetoK napísal:Bramborak, napisem asi iba tolko... uz vela ludi pochopilo kult BMW... raz si kupis Bavoraka a nebudes chciet nic ine. Velmi dobre zvaz, ci ma fakt zmysel ist do niecoho ineho ako BMW. Ak chces eleganciu, kvalitu, jazdne vlastnosti, komfort, u inych znaciek moc nepochodis... presedlat z E46 do koncernu ta bude dlho mrziet... ver tomu ze viem o com pisem... podla mna idealne auto je 530d alebo 320d/330d. Benzin je super, ale ak jazdis vela, skrachujes. Davat do takeho auta LPG je blbost, aj ked ta tu vela ludi bude presviedcat o opaku... viem preco to pisem. Zajtra som v TN, idem tam robit aj jedno auto, mozme hodit debat ak mas cas...![]()
bramborak napísal:opel insignia iba sedan, kombi sa mi nepaci, no moje poziadavky by som zhrnul:
- idealne kombi, ale pekny sedan by som prežil...
-aspon 90kw
- rok minimalne 2004 a hore (u bmw 2004-5 cenova relacia..., a u inych znaciek 2007-8 rok)
- idealne 8500-9000e...., max 11 000e
-bol som rozhodnuty zasadne pre benzin a dorobit LPG,ale uz aj na tu e91 320d ma lámu...![]()
- vybava: el.okná, tempomat, laktova opierka, iba manual prevodovka, nic ine mi netreba
chalani, nejake návrhy ? ten seat 2,0tdi fr 125kw , ja som myslel ze to je commonrail a nie PD, PD urcite nechcem.. od vw grupu, iba audi a seat prichadza do uvahy, je to velka vyhoda lebo vela dielov sa da zohnat na to, po servisovaní 4x4 e46 chcem auto na ktore su aj ojazdene diely, nie iba špecialne a nové a origo..mazda uz je neaktualna, dnes sa predala,konkretne ktoru som chcel.
doteraz som mal iba 6valce a to bmw diesle, nic ine nepoznam, o nic ine sa nezaujimam, resp. doteraz nezaujimal, ale chce to zmenu a trochu "ludovejsiu" znacku asi ...
Avenger napísal:Chalani pochopte toyota je vechetked uz tak aspon lexus is idu uz za slusne peniaze
Inak napis aky mas budget a co ocakavas od auta lebo takto mozme triafat a kludne ti poradit aj 911 alebo veyron lebo su to celkom kvalitne auta non bmw
bramborak napísal:spominane DPF mi vobec nevadi, dam si ho aj tak hned off, a spenažiť si ho viem tiez, takze to nehrá rolu. kurnik... koniec koncov , to vzdy skonci u bmw
germancars napísal:
to je rozumnetreba vsetko vyhadzat nech tu potom dychame sracky lebo nemas na servis..chalan nic v zlom ale pametam si, ze si mal tdsko, teraz 330xd s nakrutenym pol milionom hlavne ze to mas nachipovane
clovek by cakal ze si uz kupis konecne nieco na urovni a je to tu... dizel s dpf a hned ho vyhodit a spenazit..