... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jararak napísal:peqpek - co myslis tou vybavou, hlavne lepsou?
praveze rozmyslam nad niecim vecsim v70 napriklad, alebo legacy/outback
jararak napísal:peqpek - co myslis tou vybavou, hlavne lepsou?
praveze rozmyslam nad niecim vecsim v70 napriklad, alebo legacy/outback
PeqpeK napísal:
vravim konkretne o jeho byvalej 46tke, ze cokolvek, co kupi po nej za 10k bude mat lepsiu vybavu :)
V70 sa aj mne paci, subaru mi pride take strohejsie, ale to je vec vkusu
bramborak napísal:ach, a zase do tej vybavy rýpe.
ty si mal na svojej vzadu švihadlá, sedačky klasicke, ani tempomat to nemalo origo, az na xenon a výhrev to bol Ťažky social, ale jediné sa Slovensku..., - malo to aj poriadnu odozvu tu na klube...
potky napísal:k tym subaru, otec ma forester 2005 dvojliter boxer benzin (diesel este nerobili), auto ma najazdene asi 200 000, a zatial je UPLNE bezporuchove, menilo sa len autoradio a inak len bezna udrzba. Jazdne vlastnosti neporovnatelne s inymi autami co som mal moznost soferovat (felicia, octavia II, fabia I a II, yaris, moja e36) aj ked sme niekde boli lyzovat alebo na horach tak auto sa dostalo tam, kde sa o tom inym autam ani nesnivalo, lebo auto ma nielen dobre rozlozenu hmotnost predok/zadok ale vo vsetkych moznych osiach, nizke tazisko, symetricke 4x4, a motor taha v celom spektre otacok + redukovana prevodovka. Ale na druhej strane je pravda co pisali uz ostatni, ze interier nic moc - lacne tvrde plasty a pod. a aj spotreba pod 10 nejde. Celkovo vsak mozem subaru len odporucit
bramborak napísal:chalani, kúpa ukončena. neopustil som bmwklub, ( neviem ci sa mam tesit alebo nie,zase diesel![]()
)
e91 320d automat 2007.