Pani , kamos chce kupit v zahranici auto nad 10 000euro , pocul som ze ak nas zastavia na colnici a najdu v aute vecsiu hotovost ako 10 000euro tak stych 10 000eur si zoberu dan cize nam vrata napr len 7500e a este hrozi mastna pokuta za unik na dani , co je toto za picovinu? Ja si predsa budem po vacku nosit aj 50 000eur ked budem chcet akoze co ich je kkt po tom , su to moje penize.Ako to je v skutocnosti? To uz tie retardovane staty okradaju ludi tak ze mas vela v penazenke tak daj ci ako?
a ked budes mat u seba 5t ty a 6t kamarat? Tak co? ty nemas nad 10t a ani kamarat nie
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
ved to je chujovina uz z principu za prve preco by to bola prave hranica 10 000 euro ? a za druhe uz vidim ako ti policajt vypisuje blocek ako danove potvrdenie ze si zobral od teba 3000eur a strci si ich do vacku a potom ich odovzda na danovom urade a za dalsie preco by ti mal niekto zdanit tvoje osobne peniaze? nie sme na cypre zatial ach mpower mpower.. ty si fakt klasik
klud , ja sa len pytam , lepsie zistit dopredu ako potom picovat na EU , cital som to na ab.eu ale za svet to tam neviem najst ties to tam riesili , a zas tak daleko jablko od stromu nepada , polski par mal pri sebe 190 000eur v aute a v rakusku im zhabali policajti 19 500eur pekne do kasy prave za to ze mali nad 10 000eur zdroj , v tejto tupej EU je uz vsetko mozne
Naposledy upravil/-a //MPower v Pondelok, 17. Júna 2013, 10:58, upravené celkom 1 krát.
..Neviem ako to je len som cital o tom tak nebudeme len tak pokusat stastie , ale je to chore Po tom co sa deje na cypre sa necudujem uz nicomu , hlavne ked tu celu EU riadi banda idiotov.Ked to niekto najde na ab nech sem da link , ties to tam dajako nedoriesili
sa nediv... peniaze sa predsa musia kontrolovat... este si pozri zakony tej krajiny v ktorej auto kupujes ci nemaju limit na platby v hotovosti aby si neodisiel naspat bez auta
este nakonec to bude tak ze ak im posle do DE na ucet napr 15 000e tak v DE mu pipne len 10 000 a 5000 si zobere stat na dochodky fakt taketo chujoviny aby si zistoval clovek aby neprisiel o vlastne penize UPLNE bezdovodne skrz bande tupcov v Eu a ich systemi na zachranu este vecsich idiotov to je uz vazne sila