... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
mathesss napísal:nejako to nahodíme neboooj![]()
jedno viem na 100%... Výstuha určite pasuje!
čo viem ja treba meniť všetko čo sa dotýka toho nárazníka.... To znamená tie kravny na brzdy, podblatníky....
To že treba meni aj ten kryt zospodu som počul až od teba...
Ja to začnem riešiť až od januára.... Od januára začnem lepiť peniaze a začnem hmlovkami, neskor pokupujem ostatok v bavárií a na záver to všetko kopnem pozvárať a nalakovať.... počítam že to budem všetko nahadzovať aťž niekedy marec alebo tak... Jednak aby som to pomalinky uplatil a nebehal o slanej vode lebo všetko čo mám, tak hneď tresknem do autano a potom chcem nech je pekné počasie...
keď to všetko nahodím tak potom na to auto tresknem ešte jednotky fólie všade a zoženiem si rádio s DVD. to su moje plány na rok 2009
A elektróny nezhánaš???
KUNDUN napísal:MAL SOM VSETKY ASI CO SA ROBIA!!!!!! SOM Z TRNAVY!!!!!
TERAZ BMW 645 2005!!!!!!!!!! SILBER
BMW 540 /2005 CIERNE
BMW 530 /2001 TITANSILBER
BMW 330 COUPE 2004 CIERNE
2xBMW X5 3.0d 2005 TITANSILBER
coWon napísal:(: hmlovky co? kokos, v AWT stoji 4000 jedna![]()
elektrony nakoniec, teraz som prezul na zimne, to ako sme sa stretli, pamatas? som isiel do mikony.... a uz prezuvat nebudem, uz tam bachnem elektrony... chcel som tie origo M5 ale sa mi nechce ist nejako na 275sirku gumy dozaduten cech ich tam mal co som od neho bral naraznik... nadherne volaco ale 275 gumu mat vzadu, to neeeee (:
coWon napísal:(: hmlovky co? kokos, v AWT stoji 4000 jedna![]()
elektrony nakoniec, teraz som prezul na zimne, to ako sme sa stretli, pamatas? som isiel do mikony.... a uz prezuvat nebudem, uz tam bachnem elektrony... chcel som tie origo M5 ale sa mi nechce ist nejako na 275sirku gumy dozaduten cech ich tam mal co som od neho bral naraznik... nadherne volaco ale 275 gumu mat vzadu, to neeeee (:
coWon napísal:?? to vazne.... a preco sa ich zbavujesno sak sa mozno dohodneme