... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Jannci napísal:Mathesssssssssssss. Ale som ti doprial tych "s" co? vidis aky som kamarat, no kedy dame dalsie tesco stretko?![]()
![]()
![]()
mathesss napísal:budúci týždeň o 18:00 v oddelení autodoplnkou... Kúpim si poťahy na sedadlá s červeným drakom, návlek na volant, chromové pedále a samozrejme tuning line samolepku na kufor. Určite to tomu môjmu autu sekne
coWon napísal:serusteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee borci, tiez som tu dlho nebol... matesssss aj som na teba zabudol ze mam prist na navstevu ):
bol som v AWT si pre par veci co som tam objednal na ten naraznik a ze zaplakal som 7500co je 248,9543915554670384855805616411 eura
a to kvoli podblatnikom...
no kedy pojdeme na vianocne nakupi.... coooo???? hned sa aj stretneme... pome pome
a vytajte novopeceny trnavaci
mathesss napísal:dakujem ti moc pekne za tie čísla=)))
ale asi to vidím tak že na jar si ťa odchytím a pojdeš to poobjednávať so mnou.... Inak mne možno bude sedieť kryt spod motora, keď mam 523 a ty 530d... to bude také prekvapko=)))) ale aj tak za tie diely....
Ja mám v tom nárazníku taku lištu na ktorej mám daľšie klipy, a do nich pripnem to "t-éčko"
asi vieš o čom točím![]()
pokupoval by som si to už davno len chcel som si dať tie xenony lebo to svietilo ako keby tam mám kahance=)))) teraz to je super...
Ty to kedy nahodíš?