... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Max1M napísal:ona jazdii, sak je nepriestrelnaaaa prosiim tata uz ma toho za sebou vela, a nic jej neni ...... sak dockaj upnem sem jednu fotku
![]()
aa zas nemam tolko penez na to aby som si kupiil bawora v dobrom stave, no jo ... a snad to ty das do poriadku a bude to fachcit... kamarat teraz predava 520i e34, ale silno rozjebana kasna, prehrdzavena jak maria, motor by potreboval postelovat ale inak ide pohode, ale dava to aj za adekvatnu cenu 1100€ ...
Max1M napísal:ta 535ka na mna posobi takym zanedbanym dojmom ,nevjem :/ ... ale inak, za tu cenus poistkou by som tiez nemal problem.... chlapeee teraz si mi uplne blaznivu myslienku vtlkol do hlavy
.. aj ked si myslim ze by ma minimalne zozrala ta motorizacia, ale koniec koncov rad by som bol iba na wifonkach a sucharoch, kebyze mam take auto....
a zahranicie vobec nechcem riesit... stare krabice tahat na slovensko :/ neviiim, nemam taky kapital na to proste.. uvidim jak zarobim cez leto, skoncim mozno na felde a bude dobre
Max1M napísal:jeejda morenespekuluuj ... dotiahnes len nejaku haraburdu, do ktorej budes muset vela nasypat... radsej nasporit viac a kupit nieco poriadne, ale tak vjem, srdcu nerozkaazes ....
Max1M napísal:yap, prachy su najvacsi probleem... kkz gaspo ma uuuplne uvaril na tuu 535i
![]()
za taku cenu, nech nezerem .... aaa bol som na tom podobne jak ty, tiez som volaco chcel... len vzdycky si to rozmysli najprv, city bokom a rozumovo si to zhodnot, ja viem nekedy to je tazke
... ja lutujem ze som dodovu 318iC e30 nekupil vtedy, mal som prachy aj vsetko len mi to tatko zatrhol ...
Max1M napísal:hm myslis ze ja by som s tym dokaazal jazdit za 12litrov ?![]()
![]()
ja mam aj na felicii podla mna ale 17l/100km spotrebu .... aa to veru musi tahat nenormaalne... sak kebyze ju ale mesiac podrzii tamten, mozno by som nieco riesil aj.....
aaa kebyze kupim bez tatkovho suhlasu tak by ma vydedili mooresak som mal 17 len aj tak... teraz uz na to pojdem inaac .....