... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
gasp0
Auto: e36 96 328i qp
Kraj: Trnavský

Re: kto je z trnavy a okolia?

Nedeľa, 24. Mája 2009, 21:45

jj idem kuknut ten facebook a pozor aby si nekupil neco co ta potom moc nepotesi a budes muset vela nasypat ... momentalne o takej situaciii vim davat info z prvej ruky :lol: :lol: ...

Killo
Auto: lexaurin

Nedeľa, 24. Mája 2009, 21:49

ona jazdii, sak je nepriestrelnaaaa prosiim ta :D ta uz ma toho za sebou vela, a nic jej neni ...... sak dockaj upnem sem jednu fotku :lol:

aa zas nemam tolko penez na to aby som si kupiil bawora v dobrom stave, no jo ... a snad to ty das do poriadku a bude to fachcit :wink: ... kamarat teraz predava 520i e34, ale silno rozjebana kasna, prehrdzavena jak maria, motor by potreboval postelovat ale inak ide pohode, ale dava to aj za adekvatnu cenu 1100€ ...
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Killo

Nedeľa, 24. Mája 2009, 21:53

......
Prílohy
16052009(001).jpg
inkriminovana zakruta
Naposledy upravil/-a Killo v Nedeľa, 24. Mája 2009, 22:47, upravené celkom 1 krát.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

gasp0

Nedeľa, 24. Mája 2009, 21:53

viewtopic.php?f=16&t=17354 ... toto si videl ? :)

hessy

Nedeľa, 24. Mája 2009, 21:54

Max1M napísal:
ona jazdii, sak je nepriestrelnaaaa prosiim ta :D ta uz ma toho za sebou vela, a nic jej neni ...... sak dockaj upnem sem jednu fotku :lol:

aa zas nemam tolko penez na to aby som si kupiil bawora v dobrom stave, no jo ... a snad to ty das do poriadku a bude to fachcit :wink: ... kamarat teraz predava 520i e34, ale silno rozjebana kasna, prehrdzavena jak maria, motor by potreboval postelovat ale inak ide pohode, ale dava to aj za adekvatnu cenu 1100€ ...

no vravel mi o felici co snou robis :lol: :lol: a daj fotku, a inak nerozmyslal si o aute s nemecka ? do cca 1000€ su tam pekne kusky

hessy

Nedeľa, 24. Mája 2009, 21:56

http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... -3/7074402 sice len 1,6ka ale nenormalne pekny kombajn
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... -3/6927291 325i e36 vcelku slusny na cenu
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... -3/7089443 325i nenormalne sa mi paci :lol:
vsetky su do 29 000cz

Killo

Nedeľa, 24. Mája 2009, 22:05

ta 535ka na mna posobi takym zanedbanym dojmom ,nevjem :/ ... ale inak, za tu cenu :shock: s poistkou by som tiez nemal problem.... chlapeee teraz si mi uplne blaznivu myslienku vtlkol do hlavy :lol: .. aj ked si myslim ze by ma minimalne zozrala ta motorizacia, ale koniec koncov rad by som bol iba na wifonkach a sucharoch, kebyze mam take auto....

a zahranicie vobec nechcem riesit... stare krabice tahat na slovensko :/ neviiim, nemam taky kapital na to proste.. uvidim jak zarobim cez leto, skoncim mozno na felde a bude dobre

hessy

Nedeľa, 24. Mája 2009, 22:07

Max1M napísal:
ta 535ka na mna posobi takym zanedbanym dojmom ,nevjem :/ ... ale inak, za tu cenu :shock: s poistkou by som tiez nemal problem.... chlapeee teraz si mi uplne blaznivu myslienku vtlkol do hlavy :lol: .. aj ked si myslim ze by ma minimalne zozrala ta motorizacia, ale koniec koncov rad by som bol iba na wifonkach a sucharoch, kebyze mam take auto....

a zahranicie vobec nechcem riesit... stare krabice tahat na slovensko :/ neviiim, nemam taky kapital na to proste.. uvidim jak zarobim cez leto, skoncim mozno na felde a bude dobre

mne by to bolo jedno krabica nekrabica davaj na slovensko :lol: :lol: a ako prve auto niektore stychto uplne idealne pre mna hlavne ta zelena 36-ka 2,5ka sa mi paci :D

Killo

Nedeľa, 24. Mája 2009, 22:12

jeejda more :lol: nespekuluuj ... dotiahnes len nejaku haraburdu, do ktorej budes muset vela nasypat... radsej nasporit viac a kupit nieco poriadne, ale tak vjem, srdcu nerozkaazes ....

hessy

Nedeľa, 24. Mája 2009, 22:13

Max1M napísal:
jeejda more :lol: nespekuluuj ... dotiahnes len nejaku haraburdu, do ktorej budes muset vela nasypat... radsej nasporit viac a kupit nieco poriadne, ale tak vjem, srdcu nerozkaazes ....

no nerozkazes a ved henta zelene uznaj sam nevypada zle na tie peniaze len mat tie penaze :lol: jedna z nich caka namna uz su dlho napredaj :lol: a tak tak srcu nerozkazes ked musis tak musis :D 8-[

Killo

Nedeľa, 24. Mája 2009, 22:17

yap, prachy su najvacsi probleem :evil: ... kkz gaspo ma uuuplne uvaril na tuu 535i :lol: :lol: za taku cenu, nech nezerem .... aaa bol som na tom podobne jak ty, tiez som volaco chcel... len vzdycky si to rozmysli najprv, city bokom a rozumovo si to zhodnot, ja viem nekedy to je tazke :( ... ja lutujem ze som dodovu 318iC e30 nekupil vtedy, mal som prachy aj vsetko len mi to tatko zatrhol ...

gasp0

Nedeľa, 24. Mája 2009, 22:18

jako zas co som pisal s helldiverom tak jemu zere 535 automat ze asi 14 ze 12moze byt kombinuvana normalka ... pri manuali ... moje zere odhadom 10 takze tak ... jako asi to je zanedbane a bude treba nasypat do teho ale ... co som sa v gooseho 535 tak na to si pamatam do teraz .... bola to siiila

hessy

Nedeľa, 24. Mája 2009, 22:19

Max1M napísal:
yap, prachy su najvacsi probleem :evil: ... kkz gaspo ma uuuplne uvaril na tuu 535i :lol: :lol: za taku cenu, nech nezerem .... aaa bol som na tom podobne jak ty, tiez som volaco chcel... len vzdycky si to rozmysli najprv, city bokom a rozumovo si to zhodnot, ja viem nekedy to je tazke :( ... ja lutujem ze som dodovu 318iC e30 nekupil vtedy, mal som prachy aj vsetko len mi to tatko zatrhol ...

keby boli moje prachy urcite by som sa pytal tatku ci si to mozem kupit :lol: ale ja som taky typ mne je jedno paci sa mi to aj s cenou tak berem :lol: krabica nekrabica davaj :lol:

Killo

Nedeľa, 24. Mája 2009, 22:35

hm myslis ze ja by som s tym dokaazal jazdit za 12litrov ? :lol: :lol: :lol: ja mam aj na felicii podla mna ale 17l/100km spotrebu .... aa to veru musi tahat nenormaalne... sak kebyze ju ale mesiac podrzii tamten, mozno by som nieco riesil aj.....

aaa kebyze kupim bez tatkovho suhlasu tak by ma vydedili moore :lol: sak som mal 17 len aj tak... teraz uz na to pojdem inaac .....

hessy

Nedeľa, 24. Mája 2009, 22:37

Max1M napísal:
hm myslis ze ja by som s tym dokaazal jazdit za 12litrov ? :lol: :lol: :lol: ja mam aj na felicii podla mna ale 17l/100km spotrebu .... aa to veru musi tahat nenormaalne... sak kebyze ju ale mesiac podrzii tamten, mozno by som nieco riesil aj.....

aaa kebyze kupim bez tatkovho suhlasu tak by ma vydedili moore :lol: sak som mal 17 len aj tak... teraz uz na to pojdem inaac .....

aj tak by som sa ho nepytal mam prachy a je co :lol: aj tak vie o mojej diagnoze kkt a 17litorv na filcke ? :lol: :lol: :lol: to na 3,5-ke budes mat 30 :lol:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 238 neregistrovaných