... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Re: kto je z trnavy a okolia?

Nedeľa, 24. Mája 2009, 19:43

gasp0 napísal:
znaju :) nemas nahodu trojkovy kombik ?

maam akurat tak sedmickovu motokaaru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
gasp0 som ta odhalil vdaka facebooku, na tej fotke co tam fusujes ten tlmic :lol: mi ukazalo ze mame spolocnych priatelov 8) .. tak sa musim ivy popyytat nech nas zoznami :D

a Flesh ani jedna z moznoosti.. auto nemaam zatial, som si poziciaval na vikendy otcove ale trochen sme sa pohadali takze som asi dojazdil no
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

6Flesh
Auto: BMW E34 535i
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 24. Mája 2009, 20:15

jaaj no ta kto je sakra problem....kedy planujes svoje vlastne auto?...
-pán vodič, mate zodrate gumy.
-Kde? Ktoré?
-vzadu,to je na technicak a znacky
-Ale kdee šak to to je este dobre na dojazd uplna pohoda
-trcia vam z toho spagáty
-hmm šak hovorim ze to je dobré :-D

Killo

Nedeľa, 24. Mája 2009, 20:22

to je, sak jazdenie je pre mna najlepsi relax .... no neviem kedy, viis no, mam 18, vodicak pol roka, som na vyske, takze moc sanci nemaam .. uvidim ako mi dopadne biznis cez prazdniny a potom sa uvidii .... inak krasna 525i e34 z tt je na predaj, mat tak 1700€ tak nevaaham :/
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

hessy

Nedeľa, 24. Mája 2009, 20:27

inak uz som sa na teba pytal Lukasa :lol:

Killo

Nedeľa, 24. Mája 2009, 20:49

hesoyam25 napísal:
inak uz som sa na teba pytal Lukasa :lol:

jasneee, spomiinal mi ten loptoš \:D/ \:D/ sak on ze ta skoro ani nepoznal ci co mi to spliital :-D je to mogon

hessy

Nedeľa, 24. Mája 2009, 20:53

Max1M napísal:
jasneee, spomiinal mi ten loptoš \:D/ \:D/ sak on ze ta skoro ani nepoznal ci co mi to spliital :-D je to mogon

no jo nepozna :D ja zas nejsom origos trnavak :lol:

Killo

Nedeľa, 24. Mája 2009, 21:04

hesoyam25 napísal:
no jo nepozna :D ja zas nejsom origos trnavak :lol:

som mu hovoril ze ty si z daleka odniekial, on nevedel ze ma spoluzaka ktory je z daleka :D sak on nepozna vlastnu rodinu prosim ta, on je domyylenyy :lol: :lol:

hessy

Nedeľa, 24. Mája 2009, 21:11

Max1M napísal:
som mu hovoril ze ty si z daleka odniekial, on nevedel ze ma spoluzaka ktory je z daleka :D sak on nepozna vlastnu rodinu prosim ta, on je domyylenyy :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: lol a jako ves ze som z daleka , no on je obcas taky troska

Killo

Nedeľa, 24. Mája 2009, 21:15

to RK co je na spztke v sigu, znaciace Ruzomberok ak sa nemylim, nevypoveda o tom ze si z daleka ? :D :D :D ..... aaa on ma take slabsie chvile nekedy, jaa som inak tiez podobne prepatyy, takze si zvykaaj aby si neostal v soku ptm :lol: hlavne kebyze ta vozim v nasej felde, to by si mal smrt v ocaach :mrgreen:

hessy

Nedeľa, 24. Mája 2009, 21:18

Max1M napísal:
to RK co je na spztke v sigu, znaciace Ruzomberok ak sa nemylim, nevypoveda o tom ze si z daleka ? :D :D :D ..... aaa on ma take slabsie chvile nekedy, jaa som inak tiez podobne prepatyy, takze si zvykaaj aby si neostal v soku ptm :lol: hlavne kebyze ta vozim v nasej felde, to by si mal smrt v ocaach :mrgreen:

hej hej o tej felde vypraval jake ma zazitky :lol: :lol: s feldou :lol: a nejsom s RK to ti dosvedci dost ludi len auto je s RK kedze ma peknu znacku 666 a s majitelom sa pozname blizky rodiny priatel :lol: teda cela familia sa pozname cize auto nieje prepisane inak som zo zahoria :lol: 8)

gasp0
Auto: e36 96 328i qp

Nedeľa, 24. Mája 2009, 21:22

tak si ma na tom facebooku mozes pridat hehe .... a ta za 1700 eur nevim ci tu nekdo decentne nepiksoval na nu

gasp0
Auto: e36 96 328i qp

Nedeľa, 24. Mája 2009, 21:25

aaaaa here it is :D pisal to dokonca 6flesh :)

No myslim ze tato tema sa uz moze zmazat,alebo co. Kedze som si kupil E34 535i a papiere sedia neni neni a inac na tu ciernu co ma akoze Vanos som bol pozerat a okolo vanosu ani neisla a navyse ten chlapec oj..bava lebo pise ze ma rok 93 a pritom namiesto palubneho pocitaca ma hodinky,a na fotkach to auto vyzera bez skrabanca ale predna kapota je krivy trochu a ma skrabance po celom aute, jedine co ma ocarilo boli kolesa co tam mal 17´´ z BMW e 39 tie ihlickove s limcom,ale zase aj tie boly take poskrabane trochu,a mal to aj hnile trochu,takze je to dost divne...

hehe taketo veci si pamatam ... co ukazem zajtra pozajtra na mature to bude ina :D

hessy

Nedeľa, 24. Mája 2009, 21:29

terazky som troska mimo :lol: 8-[

Killo

Nedeľa, 24. Mája 2009, 21:38

jasne felda je legendarna :) .. ale vraj jej prasklo tesnenie pod hlavou, lebo saa moc prehrieva, tak neviem :evil: ... sak isla len do 6000otacok, pohoda :-({|= ... aa tak zahorieeeee no to je vyhra :mrgreen: .. tak ci onak, si z daleka a basta, pre mna su to velkee dialky :!: :D

aa diiik gaspo, to som nevedeel ze uz sa to tu riesilo, a ze az takyyto ojeb to je :o :shock: .. sak len v inzerate na autobazare ma tiez pisane ze meneny motor, ze povodne to mala byt 520i, tak nevjem, nejake silne ojeby su to asi ozaj :( .. som ju videl nazivo ale, pekne vyzera zvonka, aj ked na nej isiel tak pekny zvuk ,pekny tah, vsetko .. no nic tak mozem snivat dalej :/ ...... aa neboj matury daaas, ja osm tiez cely akademicky tyzden pozeral toma a jerryho, poznaal som naspamat vsetky casti ale otazky zo sloviny som vedel 3 :lol: .. nebojsa, to len treba obkecat a improvizovat, aj ked nevies ,musis to zahrat a nedat najavo :wink: 8)
a inak som si ta pridal na FB, snad som trafil :P

hessy

Nedeľa, 24. Mája 2009, 21:42

felda felda len do 6000 :D :D :lol: :lol: to sa nedivym ze uz je k,o :lol: :lol: a z daleka nejsom cca 60km od tt

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 233 neregistrovaných