Palino napísal:heh ako som to pekne naplanoval :) ...takze margita ilona dalse stretko...dufam ze chlapci budu mat secko legalne a ne ako volakedy

.....nic v zlom

.....nabuduce asi aj ja zoberem fotak....a ta kolona ...pecka napad...dufam ze sa aj zrealizuje....ale ak dojdu aj hosi s TO, TT, SA, GA ....tak by nas mohlo byt dost...zaplnime cele mesto

....ja teda na ilonu idem pokial mi neodide RJ

Ako tak poviem, ze aj carat bol do Trojky "ilegalny" , bo mi nikto nedal ziadny doklad ze som zaplatil... cize to nezdanovali! v tomto zmysle sme to mali aj my... a teraz je to uz v poriadku :) takze nemaj strach :) sme mlady zraz, ktory sa este uci a nemame zakladnu ako trencin, alebo ako carat. cize stale sa je kde zlepsovat :)
A k tej kolone na margitu je to dobry napad. pokial by to bolo 30.teho niekedy rano, tak mozem ist prvy ako sprievodne vozidlo, popripade posledny... ked sa bude niekto kukat neskor aby zbadal ze sa ide na margitu :) mal by som mat dovtedy aj majak :) ale ten by som asi zapnut nemohol

ved sa este vyjadrite :)
http://forum.duchracing.sk/viewtopic.php?f=2&t=23 - vyhradzujem parkovisko pre BMW na Tuning Party Margita Ilona 2009 Prispiet mozete aj bez registracie!!! Napiste tam pocet aut ktore pridu, aby som vedel ze kolko miest mam vyhradit je to presne o mesiac!