... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
mirec napísal:No..ten pondelok by som prisiel....a kde to bude?
Palino napísal:
tam kde minule omw na zaciatku krskan ..... oproti kasarnam... ja dojdem urcite....dufam ze tam nebudem sam ...
strieborna e46 FL
dukan napísal:jungs a nedalo by sa to dat trocha skorej..
2bad napísal:Hoo tak tu 5ku vidavam pred barakom dost casto :) heh.. ani ma to nenapadlosom myslel ze to je ta 6tka co tam stavala isty cas
heh...
a ja chcem dojst ale neviem ako ma skoli choroba... zacinam byt chory je mi blbo a mam nadchu... ale ak nebudem priputany na postel, alebo nebudem mat vysoku teplotu tak dojdem :)
ale ak spravne pocitam tak sme zatial 1,8 bo ja neviem ci mi nebude na hovnoale dufam ze ne :) sak rocicia su lekari, tak ma daju dufam dokopy
2bad napísal:to bola 645 aspon to malo taku spz a neviem ci by som chcel ja na svoje auto spz 328 ked mam 320cize asi tam bol aj slusny motor
nevies koho to bolo?
2bad napísal:hej a inak to mala nejaka zena ... som sa kukal jak puk.. dosla na 6tke potom sadla do P307 a nakoniec prisla na tej 3jke combi :) a vsetky nemecku znacku okrem toho peugeotato malo BB
ale inak ak vsimas, tak aj jedna pekna Sedmicka parkuje oproti :) a tiez na nej jazdi baba
![]()
z toho mi logicky vypliva, ze chchem byt zena
Palino napísal:
skoda ze hovoris tak neskoro....mozno by sa dalo ale tak vies ked si seci myslia ze o 20 tak 4 hod pred tym je to blbe menit....o 20 nemozes??