... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
macik napísal:marosss
no uz jedna klubacka akcia bola v lete,len sa nikto nehlasil tak nas bolo len zopar,ale aj tak bolo super....![]()
![]()
Xader napísal:marosss: vsimam, ze Malacky...ja som zo Stupavykam chodis chytavat ?
Ja volakedy do Jakubova, kym to tam nepokazili chatkami![]()
pripadne na Moravu a teraz najcastejsie do Levar.
Niekedy fakt mozeme skusit nejaku bmw akciu - rybačku![]()
MAREK, perfektnééé úúúlovky, ja tento rok ani jedneho, len zubace![]()
BAVORAK009 napísal:Tak aj ja nieco ukazem z mojho ulovku
marosss napísal:Tak aj ja sa pridám k rybárom, už ma to drží min.15rokov. Tento rok u mňa vznikol jeden problém, len s velkými problémami tú rybu dokážem zabiť a tak všetko púšťam.(a teraz na Vianoce musím rybu kupovať). Nejaká rybárska akcia členov bmwklubu by nebola špatná, na nejakej súkromnej vode by to nebolo nereálne
luky2208 napísal:marosss aj ja mam podobný problem z rybamy a ked ma niekto pita rybu tak nemam a smeju sa my že nič nechytím. V lete by sme mohly dať volajaku spoločnu BMW rybačku a môžno sa prydaju aj nerybari.
kapy12 napísal:asi si kupim bmw ab ysom ked bude tá akcia že by som neprišil na hambu mno čo organizuje sa niečo hhh v lete
lovebmw napísal:kapy je kamarát z kk :) a nemá bmwa ja som ho tu zaregistroval aj som mu poradil ako sa posiela suk.sprava
ale nestihol som mu povedat ako sa pridava sprava do temy
![]()
kapy12 napísal:mno moj pekny hhh už si doma hh
kapy12 napísal:nazdár to kde ste chytili takého pekne sumce hh
BAVORAK009 napísal:
Tieto som chytil vo Velkych Ulanoch na strkovisku.Cez leto som tam bol kazdy vykend som uplny fanatik do ryb a hlavne specializujem sa na sumce.A ako je vidno tak aj moja polovickaChodim aj na vah do vahoviec ale tento rok tam nebola ani supina
Tak ze od jula som opat len pri vode a M5 bude chudatko zase v garazi zaprasena.Bolo by super keby sme dali spolocnu rybacku a k tomu ohnik, opekacku,grilovacku ,pitivo a gitarku.