... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Pežot napísal:kapy nevie čítať, keď namiesto poslať odpoveď stláča pridať novú tému
alfi666 napísal:LOL![]()
![]()
urcite je tu kopa rybarov, ale myslim, ze si trafil nespravne forum
TT-SIMIK napísal:
Prečo by trafil zle???![]()
Ved v pokeci sa kecá o očomkoľvek.....)))))či už o ružových kuklách a o rôôôôôznych témach....))))atď...)))
luky2208 napísal:Nebodaj si aj ty rybár ?
TT-SIMIK napísal:
Neeeeeeeeee.....len som za ho zastal........ale už aj zbuzeroval v ďaľšoim prispevku o zakladaní zbytočných tém...)))) ale obdivujem vás rybárov.....mám veľa kamošov rybarov...ja som len pasívny-to znamená iba jem ryby....![]()
lovebmw napísal:kapy je kamarát z kk :) a nemá bmwa ja som ho tu zaregistroval aj som mu poradil ako sa posiela suk.sprava
ale nestihol som mu povedat ako sa pridava sprava do temy
![]()
dracik.bmw napísal:U nas v TO.Sme uz mali take mensie stretko BMW klubu na priehrade.Sme sa zabali do rana.Ved ucastnici by povypravali.Samozrejme ze som nic nechytil akurat brutal Opicu!!! :)
luky2208 napísal:A ty si tiež rybár ?![]()
PS:ake maš auto ? lebo pravydelne stretavam E46ku 320d tušim strieborna na KK špz a vnutry sedia povečšinou 3-4 mlady chalani
luky2208 napísal:kapyho 12 sme asi zaskočili s tymi štukami tak založil dalšiu temu " kaprary" tak ho trožku potešimaby nezufal
dracik.bmw napísal:aj ja som tychy blazon...mal som uz aj foto v Polovnictve a Rybarstve z kaprom 12Kg a uhrom 100cm