... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Jozef
Autor témy
Auto: BMW 318i 105kw
Kraj: Žilinský

Re: kožený interier ano alebo nie???

Pondelok, 31. Augusta 2009, 19:16

BlackRider napísal:
No rit sa mu smikat bude ked si tu kozu natrie indulonou a hned si sadne a pojde jazdit :smile: ale inac sa ti nic na tej kozennej sedacke smikat nebude [-o<

tak ja sa len pýtam jeden vraví to jeden to a ak budem banovať cele roky že som si vybral kožu to teda nechcem :)

xtreme
Auto: felda, stilo

Pondelok, 31. Augusta 2009, 20:18

jebaj na kozu.. polokozou nic nepokazis.. podla mna to je najlepsie riesenie.. na to ja nedam dopustit.. na kozi sa smyka, poti, je to na kkt.. zlata polokožka.. ak nebudem mat polokožu tak si dam spravit polokozene potahy na mieru a bude.. isto nie kozu..
to mas kompromis.. nemozes nic pokazit, vyzera to dobre, a mas vsetky klady..
.

Pežot

Pondelok, 31. Augusta 2009, 20:25

Ale tak prečo nie kožu? :-k

Ja by som chcel auto s kožou a ak budem nejaké kupovať tak aspoň polokoža by mohla byť. Lebo sa mi nepáči ako sa dokáže látka znečistiť, tým potením, čo tu všetci nadávate na to, že na koži je to hrozné. No je, dá sa to utrieť :lol: :lol: :lol:

xtreme

Pondelok, 31. Augusta 2009, 20:28

Pežot napísal:
Ale tak prečo nie kožu? :-k

Ja by som chcel auto s kožou a ak budem nejaké kupovať tak aspoň polokoža by mohla byť. Lebo sa mi nepáči ako sa dokáže látka znečistiť, tým potením, čo tu všetci nadávate na to, že na koži je to hrozné. No je, dá sa to utrieť :lol: :lol: :lol:

ja c hcem auto bez koze, dam si spravit za desinu potahy z polokoze, mozes dat oprat, vyzera to popici a hotovo..
preco nie kozu.. to tu bolo povedane, pokial nemas vyhrievanie je to v zime na prd, v lete sa potis jak vol, pali to, smyka sa na tom.. navyse sa o to treba starat, sam vidis ako to vie pekne popraskat a ak je bleda tak zajst..
.

Pežot

Pondelok, 31. Augusta 2009, 20:38

Treba sa starať a nie nechať na iných [-X

Pozri sa, mám auto s látkovými sedačkami, vlastne všetky tri a moc spokojný teda niesom, čo sa týka potenia ... nesajú tie sedačky vôbec pot ... všetko mi ostáva nasaté v tričkách a košeliach. Takže je to relatívne jedno a keď je v zime zima a v lete teplo niekomu tak treba dať uterák a ten zamedzí šmýkaniu :lol: :lol: :lol: :lol:

xtreme

Pondelok, 31. Augusta 2009, 20:54

Pežot napísal:
Treba sa starať a nie nechať na iných [-X

Pozri sa, mám auto s látkovými sedačkami, vlastne všetky tri a moc spokojný teda niesom, čo sa týka potenia ... nesajú tie sedačky vôbec pot ... všetko mi ostáva nasaté v tričkách a košeliach. Takže je to relatívne jedno a keď je v zime zima a v lete teplo niekomu tak treba dať uterák a ten zamedzí šmýkaniu :lol: :lol: :lol: :lol:

jasne, na to budem kupovat kozu aby som na nu uteraky daval.. :lol: :lol: :lol: ](*,) si cisty.. : DDD
.

Pežot

Pondelok, 31. Augusta 2009, 20:56

Keď to toľkým ľuďom vadí :lol: :lol: :lol: :lol: Tak iné riešenie nieje :-({|=

Sodap
Auto: e91 / 2.0D
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 31. Augusta 2009, 21:06

Tato diskusia nikam nevedie, kazdy ma svoje vlastne skusenosti ktore mu iny nevyhovoria a naopak...

Takze jedina rada co tu ma vyznam je, ze si to treba vyskusat a uvidis, ci tie sedacky su vhodne pre tvoju prdel alebo nie, inak je to stale o tom istom dookola :-({|=

Popros niekoho v okoly tvojho bydliska co ma take,alebo porovnatelne sedacky a povoz sa po par zakrutach a uvidis ci ti to smyka alebo nie.

Horuco v lete a zima v zime je samzorejma, tu niet o com diskutovat. je jasne ,ze to o nieco menej pecie na bledsich odtienoch ako na ciernej.
Pokial si "necistotny" tak latka asi nebude dobra, tam by som to asi vydel tak, ze aky sluha taky pan...

Napr. raz ked som mal predosle auto v kozi tak sa moj synovec posablil na zadnej sedacke a koza sa len utrela a hotovo...preco sa posablil tu nebudeme riesit :D :-"

5. E91 320d
4. E39 530d - EX (skvelé auto)
3. E46 328i -> 220hp/300nm - EX (užili sme si)
2. Renault Laguna 2 GT - EX (ufff.....)
1. Opel Calibra 2.0 - EX (prvá)

"Šťastie nezávisí od peňazí.. Ale aj tak sa ľahšie plače v limuzíne než v autobuse..."
BMW song

Pežot

Pondelok, 31. Augusta 2009, 21:43

Asi tak ako písal Sodap ... nemá zmysel sa pýtať na takéto veci, nakoľko je to nadmieru subjektívna záležitosť.

Sodap: čo si tak zle šoféroval? :lol: :lol: :lol:

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Pondelok, 31. Augusta 2009, 22:20

alebo kup s kozou, a ked sa nebude pacit, tak daj na forum, ze ich vymenis za latkove, a este sa tu budu predbiehat, ze kto ich zobere

Sodap
Auto: e91 / 2.0D

Pondelok, 31. Augusta 2009, 23:23

Pežot napísal:
Sodap: čo si tak zle šoféroval? :lol: :lol: :lol:

mno, mal som tam sportovy znizeny podvozok a bola to cesta od Levic po Trencin (neviem asi viac ako 100km) k tomu vseliake zakruty a detail, ze styl jazdy bol trochu agresivny :-"

5. E91 320d
4. E39 530d - EX (skvelé auto)
3. E46 328i -> 220hp/300nm - EX (užili sme si)
2. Renault Laguna 2 GT - EX (ufff.....)
1. Opel Calibra 2.0 - EX (prvá)

"Šťastie nezávisí od peňazí.. Ale aj tak sa ľahšie plače v limuzíne než v autobuse..."
BMW song

Jozef
Autor témy
Auto: BMW 318i 105kw

Utorok, 1. Septembra 2009, 19:07

a ked sa už o tom tak byvime kolo by stalo vyhrievanie sedačiek? lebo tam to ma ta 320i ale našiel som dalšie v koži ale nema vyhrievanie sedačiek :) a ako ste pisali bez toho je to asi o ničom :)

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi
Kraj: Bratislavský

Utorok, 1. Septembra 2009, 19:54

vyhrievanie stoji okolo 20 E (http://www.najnakup.sk/cats.aspx?c=93)... postup:
1. doma zohrejes vodu
2. odnesies si ju v kanvici k autu a vylejes na sedacku
3. polozis si pod seba uterak a ides...

a mas to lacne a hned :mrgreen:
Subaru WRX STi

Lil_Ego
Auto: Hrdzavý kýbeľ

Streda, 2. Septembra 2009, 11:06

maam kozu swetlu a vyhrievanie a je to bozie v lete je na tom teplo a sem tam sa spotiiis ale mne to newadilo a cez zimu ziadny probleem ked maas wyhrievanie bez toho si nekupuj auto s kozou ....
LSD hrkalka

trunek
Auto: E39 540i + E53 4,8

Sobota, 5. Septembra 2009, 06:20

Ten co kozu nikdy nemal ti povie, ze je to blbost. Ten co kozu mal ti povie otvorene, ze to ma ako vsetko plusi aj minusy. Kamos ma hnedy kozu na E39 a parada. Brat si tento rok dal do svojej E39 ciernu kozu a super. Moj mechanik na E39 ma brusenu kozu a nic lepsie som este v aute na sedenie nemal. Ja mam latku. Proste koza nebola podmienklou. A biela koze. Navahaj ani minutku. V lete (kedy by ta mala nel zbytocne zohriavat) bude ta biela koza studensia ako moje cierna latka a v zime mas vyhrievanie. Jedine vyhrievanie. Ak nebude, tak urcite dorobit. Ale podstatne je ako sa o nu starali. Ak je v dobrom stave, tak ju ber vsetkimi prstami. Ak sa o kozu budes strat (natierat atd) tak ti vydrzi neskutocne dlho. No a nakoniec ten pocit.........
pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 244 neregistrovaných