... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Mireck
Auto: E32 735i, E21 320,
Kraj: Košický

Re: kožený interier ano alebo nie???

Piatok, 28. Augusta 2009, 21:00

Mam biele auto tmavomodru kozu tonovane skla neviem ake :lol: a zatial som zadok nepopalil. V zime prvych 10 sekund vydrzim a uz je v pohode a to nemam vyhrievane sedacky. Ale smyka sa na nich hlavne v zadu :mrgreen: A cistenie je super skus vycistit zmrzlinu z platenej hehe :mrgreen: . Napriek tomu asi je najlepsi kompromis a to polokoza ako uz bolo spominane.
E32 - 735i Alpinweiss
E21 - 320 Čečečervena
EX - E30 - 318i

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Piatok, 28. Augusta 2009, 21:31

keby len zmrzlinu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vsetko z toho ide dole a velmi lahko. ja mam bielu kozu a ja si ju nemozem vynachvalit. Vlete pustim klimu, za chvilu je chladna, a v zime? no nemam vyhrev, ale po chvile je zohriata (pripadne zacni vecerat fazulu). Potenie na kozi je rovnake ako na handernych sedackach, len stym rozdielom, ze ked vystupis a zasa nasadnes, tak sedanu utres handrou a mas ju suchu. odpada ten pocit ked sadas do prepoteneho. Ked budem kupovat druhe auto tak jedine s kozou.
Ale to je moj sukromny nazor, je na tebe ako sa rozhodnes

Jozef
Autor témy
Auto: BMW 318i 105kw
Kraj: Žilinský

Sobota, 29. Augusta 2009, 09:04

Jannci napísal:
keby len zmrzlinu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vsetko z toho ide dole a velmi lahko. ja mam bielu kozu a ja si ju nemozem vynachvalit. Vlete pustim klimu, za chvilu je chladna, a v zime? no nemam vyhrev, ale po chvile je zohriata (pripadne zacni vecerat fazulu). Potenie na kozi je rovnake ako na handernych sedackach, len stym rozdielom, ze ked vystupis a zasa nasadnes, tak sedanu utres handrou a mas ju suchu. odpada ten pocit ked sadas do prepoteneho. Ked budem kupovat druhe auto tak jedine s kozou.
Ale to je moj sukromny nazor, je na tebe ako sa rozhodnes

no tak jedna sa o svelu kožu taku kremovu :) takže ona sa nemusi tak nahriať ako čierna či ano? no a už ako to je s tým šmikanim? a s tym potenim to je ako? budem sa potiť aj ked budem mať oblečene tričko? ked si aj mam zobrať tak ked sedim na koži a na platne tak tričko tomu poteniu brani či nie? a nieže budem trochu rychlejšie (na doraz) ťahať zakruty a ma s dej sedačky (vyhodí) :D zošmikne ...aby sme boli v obraze :) http://bmw-rada-3.autobazar.eu/320i-e46-id1096102.html

chembos
Auto: 530d&320i
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 29. Augusta 2009, 11:46

jednoznacne koza, jazdim aj v kozi aj v klasike a potim sa vsade tak isto, toto leto som nemal klimu ani v jednom aute a dalo sa to vydrzat, mam ciernu kozu a ked sa rozpali, tak behom par sekund po sadnuti je normalna, ano prvy dojem je ,,kurva to pali´´ ale potom je to vpoho, v zime je studena tak isto ako latka(sak teplota v aute je rovnaka ci je koza alebo latka) akurat zas ten prvy dojem je studeny, ale koza sa laksie ohreje a lepsie izoluje
a smikanie? no smikasa ked ju nastriekas tym sprejom na palubovky(to uz nikdy nespravim, celu cestu na carat a s5 som sa korculoval nanej :lol: ) ale pokial ju raz zacas osetris pripravkami na kozu tak sa nanej nejak extra nesmyka(a samozrejme mas mat zapnuty pas, takze sa ti smikat moc nemoze)
ja keby si mam kupit auto, a mam moznost na vyber tak len s full kozou!

a pri odstranovani ,,necistôt´´ je to super, sucha handricka a vsetko ide dole, ci uz kava, zmrzlina, kofola blato :mrgreen:
btw si predstav, ze mas klasiku a v zime ti deti dokopu predne sedadla zozadu od topanok s blatom a snehom, skus typnut, co sa laksie cisti, ci koza alebo latka :wink:
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex
>BMW e39 525 TDS ex

Cosmo
Auto: E53

Sobota, 29. Augusta 2009, 17:32

Ahoj, ja som kupil E34, bola v nej latka, velmi dotrhana a v pokrocilom stadiu rozkladu. Predavajuci mi k autu daroval kozu z E32, takisto popukana, ale mala vyhrievanie a hlavne BOLA MOJA. Bol to dost velky rozdiel. V zime som ocenil hlavne to vyhrievanie, neprijemny pocit chladu, aj ked sa to da zniest, ale nevidis ako trpia ladviny, a ked sa to raz prejavi, dakujem pekne..neprosim. V lete s potenim je to relativne, tak isto sa potis aj do latkovej sedacky, akurat ze ta ten pot nasaje. Palenie je chvilkova zalezitost taktiez. Nech sa nerozpisujem, tak ked sedacku, kozennu, ale s vyhrievanim. BTW hentie uz nemam, mam nove, velmi pekne, ale nemaju vyhrev :( a chyba mi

Jozef
Autor témy

Sobota, 29. Augusta 2009, 18:18

no tak tie vyhrievanie máju :) a neviem za ako dlho ty vyhreje? ak to je niečo okolo minuty tak nieje problem tolo si necham aj ten motor poklepať a ak to bude teple ta kv zime problém nieje :) ale to leto? ako to je s tým že sa šmika? je na tom niečo pravdy či ako?

Sodap
Auto: e91 / 2.0D
Kraj: Nitriansky

Sobota, 29. Augusta 2009, 19:30

ano je na tom kus pravdy,ale zalezi od viac faktorov

1. velkost zadnice sediaceho
2.typ sedaciek: sportove alebo klasika (ako som vydel na tej foto co chces kupit)
3. no, a moze to ovplivnit aj oblecenie

Poldla mojho nazoru a skusenosti ak si stihly tak v zatackach ti zadok na nesportovych sedackach klzat bude.

V mojom ex vozitku som mal sportove sedane, ale boly dost siroke a tak som sa klzal :))
Teraz mam sice polokozu,ale sportove sedacky, su mi akurat a aj keby mam kozu, tak by som prevdepodobne nelietal.

5. E91 320d
4. E39 530d - EX (skvelé auto)
3. E46 328i -> 220hp/300nm - EX (užili sme si)
2. Renault Laguna 2 GT - EX (ufff.....)
1. Opel Calibra 2.0 - EX (prvá)

"Šťastie nezávisí od peňazí.. Ale aj tak sa ľahšie plače v limuzíne než v autobuse..."
BMW song

Pežot

Sobota, 29. Augusta 2009, 20:28

Isté pozitíva kože sa riešili aj tu:

viewtopic.php?f=1&t=17828

:mrgreen:

Jozef
Autor témy

Nedeľa, 30. Augusta 2009, 03:36

Sodap napísal:
ano je na tom kus pravdy,ale zalezi od viac faktorov

1. velkost zadnice sediaceho
2.typ sedaciek: sportove alebo klasika (ako som vydel na tej foto co chces kupit)
3. no, a moze to ovplivnit aj oblecenie

Poldla mojho nazoru a skusenosti ak si stihly tak v zatackach ti zadok na nesportovych sedackach klzat bude.

V mojom ex vozitku som mal sportove sedane, ale boly dost siroke a tak som sa klzal :))
Teraz mam sice polokozu,ale sportove sedacky, su mi akurat a aj keby mam kozu, tak by som prevdepodobne nelietal.

tak to je potom dosť o ničom :) ja mam postavu tak normalnu žiadny široky zadok :) no a teda šmikať sa mi nechce :) ešte naburam preto niekedy nie :D :D :D

Wajco
Auto: 730d E38

Nedeľa, 30. Augusta 2009, 07:41

Opakujem, že ja som sa na tej sedačke v živote nešmykol a tiež som špáratko a nemám športové sedačky. Ale najlepšie by bolo, keby poprosíš niekoho v okolí a vyskúšaš si to sám.
Obrázok

Cosmo
Auto: E53

Nedeľa, 30. Augusta 2009, 08:01

Ja som si na tej sedacke akurat tak zašmýkal :lol: :mrgreen: . Ale ze by som pri akomkolvek style jazdy z nej isiel vyletiet, smykalo sa mi na nej. Tak takisto ani jedna situacia mi nie je znama

Jozef
Autor témy

Nedeľa, 30. Augusta 2009, 11:26

dneska som s jedným rozprával tak on zas tvrdil že to ide podla tvrdosit kože on ma honda accord a ma taku mäkšiu kožu tak že vobec ale sedel na nejakej tvrdšej tak že ked sedel v zadu tak letel z jednej strany na druhu :) aku tvrdosť dava BMW :)

Sodap
Auto: e91 / 2.0D

Nedeľa, 30. Augusta 2009, 12:52

jasne, zalezi aj od koze, to je pravda, neviem, treba vyskusat, je to v kazdom aute u kazdeho cloveka individualne, neda sa na 100% tvrdit, ano tam sa budes smikat a nie tam zas nie...v podstate to nema zmysel sa tu o tom viac rozpisovat, pretoze to aj tak bude o kazdeho inak :!: :idea:

5. E91 320d
4. E39 530d - EX (skvelé auto)
3. E46 328i -> 220hp/300nm - EX (užili sme si)
2. Renault Laguna 2 GT - EX (ufff.....)
1. Opel Calibra 2.0 - EX (prvá)

"Šťastie nezávisí od peňazí.. Ale aj tak sa ľahšie plače v limuzíne než v autobuse..."
BMW song

pepino

Nedeľa, 30. Augusta 2009, 13:02

Chod do nejakeho autobazaru a vyskusaj si to nazivo. Zbytocne tu o tom pisat, treba si to vyskusat sam.
E39 530iA titansilber 170 kW
E90 LCI 320xd 130 kW
G30 530xd 195kW
F56 Mini Cooper S

Black
Auto: BMW e91 325 ix

Pondelok, 31. Augusta 2009, 19:00

No rit sa mu smikat bude ked si tu kozu natrie indulonou a hned si sadne a pojde jazdit :smile: ale inac sa ti nic na tej kozennej sedacke smikat nebude [-o<
Teraz: BMW e91 325 xi 218 PS
Potom: BMW e46 328i, 142 kW 193 PS
Najskôr: BMW e46 318i, 87 KW 118 PS.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 227 neregistrovaných