... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Darkness
Auto: X5 3.0D
Kraj: Bratislavský

Re: kiez by som bol taky nadupany...:-))

Streda, 5. Decembra 2012, 19:15

dve tri by som mu naj***l na tvar priputal k tej znacke na pol dna a bol by pokoj :D ( jaaaj ja by som policajta robit nemohol )
EX e-46 330xi
pribeh
post1064004.html#p1064004

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 6. Decembra 2012, 10:59

Možno ko_ot ovláda paragrafy a má pravdu, ale jeho arogantnosť a povýšenosť je na dobrú nakladačku!
Ja policajtom nedám si zobrať odznak, ale volám dákeho kamoša čo tam dobehne rozjebeho na sračku telefón mu rozmláti o papulu a vymaže video.Potom si môže nahrať svoju rozdrvenú a čudujucu sa tvár!
Veľa ľudí si myslí že čo, ale potom keď mu niekto skáče po hlave a počuje ako mu už praská lebka sa zamyslí, ale už je neskoro.

Borisss

Štvrtok, 6. Decembra 2012, 11:03

A potom pride PMJ a 18 mesiacov cau parky.

Netreba sa zbytocne rozculovat nad debilkami :wink:

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Piatok, 7. Decembra 2012, 22:36

fiiiiha, kolko policajtov mame na klube...
Ano, chlapik bol arogantny, ale niekedy si nepomozes (zial moje skusenosti s PMJ, mohol by som o tom pisat romany) a bolo nieco ine ked som jednal s dopravakmi.

a ked mi ide davat niekto nejaku pokutu, tak hadam by mal vediet zakon... to mozu hned skusat, ze ta zastavia, a povedia, mate cervene auto, za to je pokuta... a budu skusat... a povedzme si, nie kazdy ma cas chodit na priestupkove konania atd

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 209 neregistrovaných