ja si ešte počkám s prezúvaním, letné gumy ešte ani nemám kúpené ... možno v 1.4. ... ale vidím to tak že najskôr 1.5 prezujem ... R19 pneu sú trošku drahé ... keď som videl že R14 pneu stoja 35e kus, tak som sa skoro rozplakal ... no ale každopádne teraz to na prezúvanie nieje ... kto jazdí ráno tak vie že ešte je každý den ráno námraza (Bratislava) ... len pár krát sa stalo že by som nevidel ráno zamrznuté okná na autách ... ešte že mám garáž
Seat Ibiza FR 2016 Ex: BMW e90 320i M-packet Ex: BMW e46 320d
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS PROTECT ME FROM WHAT I WANT Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils Pri vymene oleja u nas a pouzitie Millers dame preplach motora zdarma.
V devinskej bolo v pondelok -2, rano som tiez skrabal, takze prezuvat este urcite nie. Aj ked tiez mi lezu tie zimaky na nervy. Ale aspon to je pohodlnejsie.
škrabať trebalo napr. aj včera ráno o 5:20 (ale to bola len taká minivrstva)
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
prezujem asi buduci tyzden, keby aj nasnezilo nahodou, tak sa to udrzi jeden den. jedna vec je, ze ine pocasie je v BA a ine inde...ale zase netreba byt predposraty a prezuvat v maji
ty si mohol už pred mesiacom prezuť, že by napadal sneh ťa asi nebude trápiť
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."