... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
banned napísal:Mpower ty mi pripadas jak keby mas 17 rokov, s tymi tvojimi jebnutymi recami, V8 do e46 este dobre pochopim ked sa to pcha kade tade po e30 a 36kach, ale pisat sracky o dvoch turbach, nerezovom vyfuku a 500konoch, jak keby to je defekt opravit tak to pises... Uplne ti jebe odkedy si sa previezol v tom biturbe benzinovom...
Ad k piestom - treba si uvedomit, ze piesty znesu az dost a urcite nie su velka slabia tohto motora, ako som ti to pisal v tvojom pribehu (piest = 400ps v pohode), skorej by som riesil ine veci a nie za kazdu cenu pchal do motora veci, ktore v tvojom pripade nemaju ani vplyv na vykon. Skor by som sa uberal smerom znizenia kompresie a silnejsim preplnanim, zvysis zvitonost motora a vykon si nafuknes aky potrebujes, resp. kolko dovolia ostatne veci (hlavne palivovy manazment).
jararak napísal:m62 motor sa da prekopat na 130kw/l pri atmosfere, cize 500koni s dvoma turbami je nepodareny zart, s jednym turbom da cez 1000hp
ale vsetci vieme, ze taketo upravy sa robia az ako posledne a prve sa robi podvozok a brzdy
darklord napísal:Clovece, brusil si blok aj hlavu (tzn logicky sa zmensil spalovaci priestor) a tvrdis ze si znizil kompresiu. No teraz uz si fakt myslim len vsetko nedobre o tebe.
Arnold napísal:Ak liznes z hlavy tak sa ti kompresia len a len zmensi. Lepsie by bolo ak by si kupil plechove tesnenie pod hlavu s vacsou hrubkou
Dieselpower330 napísal:a myslis si ze tie desatinky milimetra nieco zmenia.. t