... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Marty-N
Autor témy
Auto: 523iE39 ex, 530xdE61
Kraj: Bratislavský

Kam na dobrú pizzu,kávu či posedenie???okr.MA,SI,SE...

Pondelok, 11. Apríla 2011, 10:35

..vopred sa ospravedlňujem za zasieranie,pokial tu podobna téma už je,naveďte ma... =;

...kam na dobrú pizzu,kávu či posedenie v príjemnom prostredí v okolí Malaciek???Tuto otázku si kladiem pravidelne,kedže som sa do Malaciek prisťahoval asi pred rokom,a tedajšie podniky nepoznám :-k
Založiť túto temu ma napadlo,po tom,čo som včera stretol chalanov z BMW klubu v Kostolišti v reštike Pod kostolom.Je to podnik na urovni,chutné jedlá,dobrá káva a hlavne príjemný personál,takže dávam :thumbup: .Taktiež by som chcel dať do popredia podnik Žaba v Kostolišti-výborná pizza :thumbup: .

..takže klubáci,sem s vašimi dobrými ale aj zlými skusenosťami,ušetríte ma tým pravidelného rozmýšlania kam na dobrú pizzu,kávu či posedenie :smile:

...svoje postrehy možu dávať aj klubáci z okolia Skalice,Holíča,Kútov či Senice...rád sa zveziem :smile:
Dík =;
BMW E39
Obrázok

OgiBMW
Kraj: Trnavský

Re: Kam na dobrú pizzu,kávu či posedenie???okr.MA,SI,SE...

Utorok, 12. Apríla 2011, 13:53

Ahoj, okolie SI a MA nepoznám, teda čo sa reštík týka. V Senici ale odporúčam reštauráciu "SUNNY", je to na hlavnom ťahu smer Myjava/Trenčín. Popri ceste je to v budove STAR Centrum a tá reštika je v nej trochu schovaná. Popr. sa riaď tabulami aby si došiel k obchodu Euronics. Je to dosť veľká reštika, príjemné posedenie, super ceny, obsluha, pre deti je tam detský kútik a obrovské akvárium. Fakt obrovské. Pizzu tam robia podľa želania, môžeš si vybrať 5 rôznych surovín s toho ale jeden hociaký syr. Vždy ťa tá pizza vyjde na 3,80 e čo inde v Senici taká konkurencia nie je.

Naopak neodporúčam reštauráciu "William Wallace" čo je na hlavnom ťahu smer Šaštín.
Pizzeria "Royal" už tiež nie je čo bývalo a pizzeria "Morgen" pri Tescu tiež nic moc, hlavne čo sa prostredia týka.
Popr. je tu ešte "salaš Sobotištan" ktorý je už ale asi 3 km za Senicou smer Myjava/Trenčín. Tam tuším ale pizze nerobia (neviem to ale na 100%) no naopak výborne varia, príjemná obsluha, je to veľké a domáce prostredie.

Ešte ma napadlo, reštaurácia "Na mlyne", je to v Radošovciach (okres Skalica) popri hlavnej ceste na hlavnom ťahu Senica-Skalica.
Tiež dobre varia, najradšej si tam dám vždy plnené morčacie prsia ananásom a dvojité opekané zemiaky s tatarskou :roll:

Marty-N
Autor témy

Utorok, 12. Apríla 2011, 15:23

...aj keď pochadzam z Borskeho Mikuláša,čiže okr. Senica,tak prehlad o slušnych podnikov v Senici nemam žiadny :( ,tak určite poslužia tvoje rady.
..čo by som dal do popredia ja ešte je podnik Laguna v Šaštíne Stražoch,neni to tam nejako extra velké,ale čiste a slušne prostredie,posedenie na kavu ako stvorené,a velke plus je penzion priamo vo dvore,pár krat som ho využil :lol:
BMW E39
Obrázok

Marty-N
Autor témy

Utorok, 12. Apríla 2011, 15:31

...toto doporičujem: http://www.gastrounited.cz/
...Hodonín,CZ...kusok od Holíča...hlavne doporučujem Pizza Bar Plechárna,naozaj originálne prostredie,a super pizza... :thumbup:
BMW E39
Obrázok

compact
Auto: E60 530i LCI

Utorok, 12. Apríla 2011, 21:33

ak pizzu v Holíči, tak jedine Pizzeria Ristorante na námestí, jediní tu majú trúbu vykurovanú drevom, zbytok tu je blaf a nie pizza:)
Obrázok

Vlado Behun
Auto: E46 M3

Streda, 13. Apríla 2011, 09:03

Ja som z dedinky pri MA a odporucam:
MA: restauracia KOLIBA (vyborne jedlo, super obsluha, v lete prijemna terasa), smer na nemocnicu po lavej strane...
Stupava: Biofarma/ranc smer MA-Stupava v lese ;-), prijemne prostredie, jedlo, aj ako vylet na vkendove poobedie...
Ex - Renault 5 TL, Renault 5 GT Turbo, Fiat Uno Turbo, Peugeot 106 1,6 GTi, Ford Focus ST, Impreza Sti (now)
Ex - BMW E30 325 Coupe
Ex - BMW E36 316 Compact
Ex - BMW M3 E36 3,2
Ex - BMW M5 E39
Ex - BMW M3 E46
Current: Non BMW (+ E46 Compact 2,0d)

palo
Auto: e34

Streda, 13. Apríla 2011, 10:09

cau takze, ja som dal uz dva krat sancu Zabe v Kostolisti a neuspeli takze tam moc neodporucam teda mne nechutilo, teraz uz dlhsiu dobu chodime do Picola pri sportovej hale v malackach a sem tam objedname pizzu aj u Stanlyho oproti prvej ZS
a ta koliba je tom co sa tyka grilovanych rebier a kolena a ak by si chcel dobru veceru za slusnu cenu tak potom restauracia pod kostolom v kostolisti

P.S.
vlado behun a odkial pochadzas, naposledy som ta videl na kave v ponteu som si myslel ze si odtial
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

Marty-N
Autor témy

Streda, 13. Apríla 2011, 18:11

..Ristorante v Holíči poznám,chodil som tam pravidelne,tiež doporučujem,na tom salaši smer Stupava sme boli kuk,ale mimo sezony tak neviem,ale ked sa zlepši počasie sa tam s drahu chystame,o tej reštike smer nemocnica MA som už tiež počul a same pozitíva,a Pali to Picolo to neviem kde je...
BMW E39
Obrázok

Vlado Behun
Auto: E46 M3

Streda, 13. Apríla 2011, 18:24

http://www.kolibamalacky.sk/
http://www.biofarma.sk/

Kostoliste som este neskusal, no par-krat som si objednal jedlo z Picky v Zavode, a celkom OK, ...
Som z Velkych Levar, no tam bohuzial nemam tam co odporucat ;-)
Ex - Renault 5 TL, Renault 5 GT Turbo, Fiat Uno Turbo, Peugeot 106 1,6 GTi, Ford Focus ST, Impreza Sti (now)
Ex - BMW E30 325 Coupe
Ex - BMW E36 316 Compact
Ex - BMW M3 E36 3,2
Ex - BMW M5 E39
Ex - BMW M3 E46
Current: Non BMW (+ E46 Compact 2,0d)

Marty-N
Autor témy

Štvrtok, 14. Apríla 2011, 19:21

..po Levaroch beha taka M5ka?...ešte som ta na okoli MA nevydel...
BMW E39
Obrázok

OgiBMW

Streda, 20. Apríla 2011, 09:37

Včera som bol v Holíči, chytil ma hlad. Išiel som aj s priateľkou do mesta kde sme hladali nejakú reštiku, z dvoch pri sebe sme si vybrali tzv. hotel "SAN". Je pri kruhovom objazde (Senica-Hodonín-Skalica-Kopčany) asi 50-100 m od neho smer Kopčany.
Poviem vám teda, bol som tam naposledy. Dal som si obedové menu, hrachová polievka, rezeň so zemiakmi a kapustou.
V závodnej jedálni by to chutilo lepšie. Jedlo skoro studené, porcia mäsa že by som ju dal na 3 krát do pusy, zemiakov veľa, obrovské kusy, každý mal inú farbu a dokonca i chuť! Polievka sa dala jesť ale nič prevratné to nebolo. Celkový dojem i z prostredia nebol moc dobrý.
Vybral som si ju práve pre to že som stál akurát pri nej, nemal som už náladu hladať iné lebo som bol hladný už ako vlk :)
Až potom keď som už išiel autom som videl inú, ale tak kto mohol vedieť.

Marty-N
Autor témy

Streda, 20. Apríla 2011, 09:56

OgiBMW napísal:
Včera som bol v Holíči, chytil ma hlad. Išiel som aj s priateľkou do mesta kde sme hladali nejakú reštiku, z dvoch pri sebe sme si vybrali tzv. hotel "SAN". Je pri kruhovom objazde (Senica-Hodonín-Skalica-Kopčany) asi 50-100 m od neho smer Kopčany.
Poviem vám teda, bol som tam naposledy. Dal som si obedové menu, hrachová polievka, rezeň so zemiakmi a kapustou.
V závodnej jedálni by to chutilo lepšie. Jedlo skoro studené, porcia mäsa že by som ju dal na 3 krát do pusy, zemiakov veľa, obrovské kusy, každý mal inú farbu a dokonca i chuť! Polievka sa dala jesť ale nič prevratné to nebolo. Celkový dojem i z prostredia nebol moc dobrý.
Vybral som si ju práve pre to že som stál akurát pri nej, nemal som už náladu hladať iné lebo som bol hladný už ako vlk :)
Až potom keď som už išiel autom som videl inú, ale tak kto mohol vedieť.

..v Holíči je par slušnych podnikov kde sa da aj normalne najest,ale človek musi vedieť kde a kam isť...najhoršie je keď ide človek na "blink" a akurat natrafí na to horšie [-o< ..
BMW E39
Obrázok

OgiBMW

Streda, 20. Apríla 2011, 11:31

Marty-N

veď to, že človek musí vedieť kam ísť. A ja Holíč vôbec nepoznám. Vždy som tadiaľ len prechádzal na rôzne smery. Včera som bol prvýkrát i v meste a nakoniec to takto dopadlo. Škoda že som nemal prístup na net, pozrel by som si túto tému a podľa odporúčaní by som zavítal do tej pizzerie alebo inam.

fOE
Auto: E46 328i r.2000

Streda, 20. Apríla 2011, 12:29

compact napísal:
ak pizzu v Holíči, tak jedine Pizzeria Ristorante na námestí, jediní tu majú trúbu vykurovanú drevom, zbytok tu je blaf a nie pizza:)

Som uz 6r. v Brne, ale nikde, nikde tu nemaju taku dobru pizzu ako v Holici na namesti v pizzerii ristorante, vrelo dopocujem... s posedenim to uz je horsie, ale na jedlo nieje ocom :wink:
BMW E46 328i, r. 2000, 142KW "Báwo"
Obrázok

mikes333
Auto: BMW e46 328ci

Štvrtok, 28. Apríla 2011, 18:23

v gajaroch je novsi podnik ARENA :) odporucam super papanicko terasa tiez funguje ..

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 251 neregistrovaných