... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

tuke67

Re: Kam na dobrú pizzu,kávu či posedenie???okr.MA,SI,SE...

Piatok, 29. Apríla 2011, 08:04

"do prdele drat " jake echo o holici :smile: , ani sa nestavite na kafe :D - u mna :lol:

Užívateľov profilový obrázok
Bmw666
Auto: Tatra
Kraj: Trnavský

Piatok, 29. Apríla 2011, 08:51

fia a kam na tie blondsky a brunety co vam tam furt behaju po venku :mrgreen:
Blbost je velký dar prírody. Robí človeka šťastným

tuke67

Piatok, 29. Apríla 2011, 14:47

poniektore aj nonstop na vypadovke smerom BA len im prosim ta nezastavuj lebo ta tak na mesiac prejde chut na sex :lol:

Bmw666
Auto: Tatra

Piatok, 29. Apríla 2011, 23:39

tuke67 napísal:
poniektore aj nonstop na vypadovke smerom BA len im prosim ta nezastavuj lebo ta tak na mesiac prejde chut na sex :lol:

mi doprajes :mrgreen: nemusim mat hned secko 8)
Blbost je velký dar prírody. Robí človeka šťastným

OgiBMW

Nedeľa, 8. Júla 2012, 10:50

Včera som bol v tej pizzerii Ristorante na námestí v Holíči. Vždy ma všade sklame keď neponúkajú čapovanú kofolu. Ok, nejako to prežijem. Pizza bola rýchla a chutná, čo ma ale najviac nasr... bola obsluha. 3x preletel okolo náš čašník, ani raz sa nezastavil zobrať špinavé taniere a pod. Čašníčka detto, priateľka by si ešte niečo dala, žiaľ, vykrikovať sa po nej nesmie. Bez slova zobrala taniere, účet mi doslova hodila, opäť bez slova a takisto bez slova zobrala peniaze a aj sa tak s nami "rozlúčila".
Niekoľko reštaurácii, pizzérii a iných podnikov kde sa dá najesť mám už navštívených ale s týmto som sa ešte nestretol.

Marty-N
Autor témy
Auto: 523iE39 ex, 530xdE61
Kraj: Bratislavský

Utorok, 10. Júla 2012, 15:23

OgiBMW napísal:
Včera som bol v tej pizzerii Ristorante na námestí v Holíči. Vždy ma všade sklame keď neponúkajú čapovanú kofolu. Ok, nejako to prežijem. Pizza bola rýchla a chutná, čo ma ale najviac nasr... bola obsluha. 3x preletel okolo náš čašník, ani raz sa nezastavil zobrať špinavé taniere a pod. Čašníčka detto, priateľka by si ešte niečo dala, žiaľ, vykrikovať sa po nej nesmie. Bez slova zobrala taniere, účet mi doslova hodila, opäť bez slova a takisto bez slova zobrala peniaze a aj sa tak s nami "rozlúčila".
Niekoľko reštaurácii, pizzérii a iných podnikov kde sa dá najesť mám už navštívených ale s týmto som sa ešte nestretol.

..fuuuha chlape,to si dobre na p... pochodil...ja už som v tej pizzerke nebol dlho,a neviem ako je to tam teraz ale podla tvojej skusenosti usudzujem že sa to tam pekne do*ebalo :?
...teraz čo som v Malackách tak často chodievam na svetelnej čo je Donner kebab...fakt super žrádlo,slušné porcie a aj pohodová obsluha...občas sa s priatelkou zastavíme aj v Kitty reštavrácii tiež v Malackach...je to taká kludná a slušná reštika kde celkom slušne varia.
BMW E39
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 226 neregistrovaných