to su take TOP co ma napadli...ostatne by bolo treba poladit este urcite som este na par aut zabudol, tak sorry
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
nechcem tu ziadny flame... kazdy sa moze vyjadrit, cumic beriem na vedomie aj tvoju ponuku, neboj sa... chcem ale pocut viac nazorov !
dogg svoju si naschval nenapisal?
len si treba este uvedomit, ze dat na jedno miesto par ludi z opacnych koncov SR je PROBLEM jedine ze by sa stretli na nejakom zraze a tam by sme to zmakli
Your car. Your story. So don't let someone else write the book. E46 320d 02" ex E36 323i 96"
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Mohlo by sa spravit aj to skupinove foto ale aj solo , aby pekne kusky lepsie vynikli , len v BA su 3 krasne e36 , moja , markova (belowzero) a Nictofobic ..Moju E36 viem dat v BA kedykolvek k dizpozicii
ja by som este na zoznam dal rixa, jeho cervenu 323, no kazdy ste z ineho konca a pochybujem ze najdeme miesto, kde by sme sa vsetci stretli... nie kazdy je ochotny atd... naozaj jedine na nejakom zraze, teraz sa chystam do VK, ak bude prilezitost a par aut zo zoznamu, mozno nieco vymyslime... uvidim... nechcem nikoho urazit , alebo nieco take ze tam nedam jeho auto... tiez som za skupinovu foto
Your car. Your story. So don't let someone else write the book. E46 320d 02" ex E36 323i 96"
Maiki: vidis a v skupinovej by si si tam mohol dat aj svoju
Dogg88: moja sa tiez nemoze ZATIAL fotit zo zadu: otrasna kotlina, ktoru som stale nedal dole a pripravuje sa (zatial nemam ) zadny M-kovy nraznik a este bocne ploche listy musia byt!!! Hrdzu okolo zadnych blatnikov maskujem
Ale na takej spolocnej foto by nic z toho nebolo vidiet
fotilo by sa urcite z predu, alebo nejak by sa to vymyslelo aby kazdy mal co chce, len dostat ludi na jedno miesto je problem...
vedel by som si naprikald predstavit zlozene ///M cize 7 aut... /// slabo modra, tmavo modra a cervena, a M s ostatnych aut do "M" naukladanych nejak po farbach... fotilo by sa z nadhladu cize z rebriku, z auta alebo tak... :)
len ako dostat ludi na jedno miesto a hlavne aj kam, aby mi doslo aspon tych 7
hm, co ti jebe, to je dobry napad, ja to skusim
Mna este teraz napadlo ze spravit slovenske farby (biela, modra, cervena) a kazda farba by bol iny typ auta teda: sedan, coupe, touring popripade namiesto niecoho cabrio... ze by sme si tento rok aj tych nasich hokejistov takto pripominali...
ci to uz je blbost?? snahabola... ale ///M je paradny napad!
Len som rozmyslal ci je nejaka pekna BIELA E36 na klube...
A este posledne: chcel som dat do pozornosti boston green compact clena: Becko (neskutocne pekny)!
biely poznam len compact a sedan (jergy je na predaj americka m3)
ale... sedan tour coupe sme mali v prvom kalendari...to uz nechcem...
takze kto by sa chcel zucastnit na takomto foteni, budem len rad a napisem na "zoznam" :) samozrejme len ochotni ludia, nikoho nebudem prosit ani nutit a nahanat, dakujem za pochopenie