No teda, ty plagiator
Pozeram, ze mas mrte casu, ked sa hras s takymito hrackami. Tiez som maval vselijake napady a teraz som rad, ked sa obcas dostanem do garaze k autu nieco opravit...
Tu ti s tym asi vela neporadime, je nas tu malo a zatial malo ludi u nas lieta na 2,4GHz, navyse s video downlink, na to nie je akosi dost penazi. To su hracky pre veeelkych chlapcov
Inak 2,4GHz pasmo je tiez rozdelene na mensie pasma, ktore su vyhradene pre rozne ucely. Cast pasma je pre RC supravy, cast pre prenos hlasu, cast pre wifi, pre dialkove ovladania... Vysielace pre video v pasme 2,4GHz nebudu v rozsahu kanalov RC suprav, budu posunute mimo ich pasmo. Potom by mohli rusenie sposobovat len postranne pasma takehoto vysielaca, pripadne harmonicke (ktore uz ale budu uplne mimo pasma), ale kedze vsetky tieto zariadenia presli certifikaciou, kde sa meral aj rozptyl tychto vysielacov od nosnej, tak by som v tom az taky problem nevidel. Problem by skor mohli sposobit nejake stare vysielace v okoli, u nas v dedine je napr. aj pasmo 2,4GHz dost zarusene starymi wifi antenami, ktore tu vidis na kazdom druhom dome, ktore by mali po spravnosti vysielat len vo svojom pasme a pritom zasahuju aj do postrannych pasiem. Su to stare zariadenia, ktore v case montaze predpisy telekomunikacneho uradu splnali, kym este toto pasmo nebolo vyuzivane inymi technologiami a teraz sa uz o ne nik nestara...