... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jimi napísal:je toho plný internet a chcem zistiť či to fakt funguje alebo sú to ojeby.
tak zatial asi tolko.
rasto524 napísal:tiez som to pozeral a s kamaratom sa do toho ideme pustit niekedy na jar tak potom dam vediet
xtreme napísal:
cakal som ze tu napises, aj som ta chcel spomenut, ale som sa bal ze ta tu zase budu chciet ukamenovat, tak som radsej drzal hubu![]()
rasto524 napísal:
a preco by mali kamenovat??? a ked chcu nech kamenuju ale kto neskusi nemoze povedat ze to nefunguje.......a ak usetrim naozaj na tom tak potom sa im mozem smiat
xtreme napísal:no lebo som cital na zaciatku tie prispevky..jj, som zwedawy wyskusaj.. hadam to nebuchne
a ides to skusat na tej 524-ke?
nebolo by rozumnejsie to vyskusat najskor na nejakej skodovici?
xtreme napísal:
cakal som ze tu napises, aj som ta chcel spomenut, ale som sa bal ze ta tu zase budu chciet ukamenovat, tak som radsej drzal hubu![]()
rasto524 napísal:este ako tu pisete same negativy o tejto veci tak vam poviem len toto........pokial tie elektrody napojite priamo na bateriu tak je to naozaj somarina pretoze to ma velku spotrebu ale ak sa tam da ten ac/dc prevodnik tak to ma omnoho mensiu spotrebu elektriny........a tiez si myslim ze to nieje az take lahke aby ste dosiahli z toho vodika nieco ale urcite sa to oplati ak to znizi spotrebu len o 20%...a nie o 40% ako je tam pisane
rasto524 napísal:a preco by mali kamenovat??? a ked chcu nech kamenuju ale kto neskusi nemoze povedat ze to nefunguje.......a ak usetrim naozaj na tom tak potom sa im mozem smiat
rasto524 napísal:
no na to aby si usetril palivo tak musi mat auto rj aby znizila mnozstvo paliva ked zisti ze vo valcoch je viach vybusnej zmesi....tak ak mi najdes skodovicu s rj tak ju berem na odskusanie
rasto524 napísal:
no na to aby si usetril palivo tak musi mat auto rj aby znizila mnozstvo paliva ked zisti ze vo valcoch je viach vybusnej zmesi....tak ak mi najdes skodovicu s rj tak ju berem na odskusanie
BlackMW napísal:cakal som kedy sem napises ze tiez v tom mas prsty..
rasto524 napísal:no na to aby si usetril palivo tak musi mat auto rj aby znizila mnozstvo paliva ked zisti ze vo valcoch je viach vybusnej zmesi....tak ak mi najdes skodovicu s rj tak ju berem na odskusanie
Max-Max napísal:Jimi aspon daco "seriozne? dal, ale Rasto, ty si uz komplet mimo... kludne sa aj uraz, ale bezne vzdelany 2-hak na gympli ta zlozi ked toto precita.