... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
salat
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Re: Idiot v X6

Streda, 7. Decembra 2011, 12:58

AlienZV napísal:
Prípadne sa mi pár krát stalo, že auto, ktoré som predbiehal tak začalo zrýchlovať a oproti auto! To je tiež ďalší extrém! V tom momente som mal sto chutí toho dotyčného CHUJA vytiahnúť z auta a z tváre mu urobiť guláš.

trochu OT, ale toto som mal dnes rano a nasraty som bol jak hovado. Hainburg smerom na Marchfeld, Jeliman na nejakej ruzovo-hnedej starsej Mazde 3, BA znacky, ide od Hainburgu predo mnou. Sedi vnutri napakovany v paperovej bunde, strapaty rozospaty pohlad. V obci furt 40, na kruhaci idu z protismeru 2 auta, obe uz pred kruhacom blikaju ze idu na prvom vyjazde von...nie...on caka az kym odbocia. Ale OK, je rano, som trpezlivy. Potom kusok za vyjazdom z prveho a pred dlasim kruhacom vyhodi smerovku 150m pred kruhacom. Tak reku, asi odbocuje do zahradiek ci na tu polnu cestu...nieeee...on sa takto veze az do kruhaca. Tam samozrejme bere prvu vpravo a pokracuje mojim smerom cez most dalej (zakon schvalnosti). Oproti premavka tak sa musim jebkat za nim... z 20-30 na 80kmh za 30 sekund, natlaceny na stredovu ciaru ako keby chcel predbiehat. Po 3 km konecne volny protismer, hazdem za 4, 380Nm tlaci (cakal som preblik ESP kvoli vlhku, ale nic...trakcia bola dobra)... a co myslite? Ten m-a-g-o-r zacal pridavat! 3km sa jebe 80 ale ked ho idem predbehnut zacne tomu slapat. Som na jeho urovni, 120kmh a on sa ma drzi a dorovnava!.... mal som 100 chuti ho vytiahnut cez okienko. Nastastie, bawo taha ako sa patri a v cca 140 som sa zaradil pred neho. (inac nezvyknem tak chodit bezne, nie som az taky pirat :^o ) m-a-g-o-r sa ma este asi 500m drzi a potom vidim jeho svetla miznut v spetaku. No cista psychiatria :-&

Este stastie ze to bolo na dlhom a prehladom useku a nic neslo oproti.

sorry za OT, ale musel som sa vyventilovat :mrgreen:

PS- tusim by sme mohli zalozit temu "Ventil" a tam sa budeme moct obcas podelit o podobne zazitky :D
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

Ahmed
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Streda, 7. Decembra 2011, 12:58

Stat sa moze hocikomu, aj cloveku kt. ma najazdene miliony km nieco podobne, ak vsak pojde pomalsie nasledky nebudu take zle...
http://navratdoreality.cz/index.php?p=view&id=11620 taky maly bonus...
Speed means freedom of the soul.

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 7. Decembra 2011, 14:12

SALAT: Na debilov a nemeckych turistov narazis vsade!
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Didymus
Auto: E63 630i

Streda, 7. Decembra 2011, 14:38

Dobre jak to komunikuju v novom case : http://krimi.cas.sk/clanok/212189/peter ... ledky.html Mlady kominar...
EX - BMW E90 320d
Obrázok

auto111
Kraj: Trnavský

Streda, 7. Decembra 2011, 15:29

Neviem preco tu (niektori) toho vymetenca v X6 stale obhajujete. Podla dokazov a vypovedi (aj podla svojho tvrdenia "Musel som pridat") je jasne ze jazdil (a urcite tak jazdi vzdy) ako hovado.

Podla vypovedi isiel v obci VELMI rychlo cca 150 kmh.
Obiehal auto ktore uz obiehalo ine (stojace) auto.

Uz len tieto dva fakty stacia na to aby sa dal vytvorit nazor aky MAGOR to je.

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Streda, 7. Decembra 2011, 15:39

preto vravim, ze ak by jazdil tak ako vsetci/vacsina, tak sa mu toto nestane..

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Streda, 7. Decembra 2011, 15:58

auto111 - ja neviem ci si ma (nas) nepochopil, alebo co, ale nemam pocit ze ho tu niekto obhajuje.

Zjavne ale je ze k nehode nedoslo LEN preto, ze isiel rychlo. (kde si nabral tu cifru netusim, asi J.P.P.) Tri veci zapricinili nehodu, neoznacena prekazka, skora/neskora reakcia vyhabajuceho sa prekazke a pririchlo sa k tomu rutiaci kominar na bielom koni. S velkou pravdepodobnostou si to ale zlizne asi iba jeden a to bude ten vodic X6. Isto, zasluzi si trest za svoju jazdu, ale neviem ci je naozaj on jedinym vinnikom tejto situacie. (ak je to notoricky porusovatel a "je tym znamy", ako to ze mal este papiere? co robila doteraz policia? )
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

auto111
Kraj: Trnavský

Streda, 7. Decembra 2011, 16:05

Salat:

no vies ked si to niekto hasi po meste 150kmh tak je to okamih nez je neskoro nielen pre ineho vodica co sa pozera do spatakov.

Tiez normalny vodic neprebieha uz auto co uz same nieco obieha.

pepo286

Streda, 7. Decembra 2011, 16:06

nechcem ho obhajovat .. len sa stale smejem .. ked v spravach uvadzaju vypovede svedkov (typu: 'urcite isiel aspon 200') ktori maju v oku kalibrovany radar .. a to nie len pri tomto konkretnom pripade .. =D> :mrgreen:
E46 320D Touring 100kW (2001)

sperhy

Streda, 7. Decembra 2011, 16:37

zdravím vas chalani...neda mi nepridat svoj príspevok ako nie uplne uplne obhajca bmw...bmw jazdím..preto som sa zaregistroval aj sem a občas si tu chodím čítať zaujímavosti.. ale nedá mi sa až pousmiať (nestranne a objektívne) ako tu neskutočne obhajujete borca ktorý si to prace cez mesto minimalne 120 ak nie 150.. jasne..beriem...jasne že hned všetci hovoria o BMW a neviem co..ale to uz je raz váš udel..v opdstate aj moj..kto jazdí na BMW budu sa nanho tak pozerat vzdy..tak ako je iné ked sa vas niekto spýta, čo máte za auto a vy nepoviete že fabiu ale BMW, tak tak isto je to aj v opačnom prípade ked sa stane nešťastie....a verte neverte keby nejde na X6 ale na nejakom inom aute tiež by z toho bola rovnaká aféra a rovnako by sa omielalo v médiach...kolko krát je 120 moc aj na nejaké okresky...a nie tak na preplnené mesto...viem ze ten chalan to urcite nechcel spravit a mrzi ho to..uz len dufat ze vsetko dopadne dobre... toľko môj príspevok...peace.. :)
120d 120kw

rebuss
Auto: Efko
Kraj: Košický

Streda, 7. Decembra 2011, 17:07

taktiez trocha ot: k tym prijebancom prijebanym ako sa tu spominalo ze budu chodit po zakrutach 30-40 a ked ich ides obehovat tak ta nepustia ani za boha!!! toto ma vie na celom soferovani najviac nasrat!!! takze skusenost z min. tyzdna idem si do kosic cez folkmarsky kopec (ak niekto pozna) same zakruty malo miest na obehnutie ... predomnou cerveny leon po zakrutach prisamboha 30 max 40 kmh konecne rovinka idem predbiehat a ten kkt zacne pridavat (trubim blikam hresim v aute jak pohan) .... nakoniec som ho neobehol lebo oproti uz islo auto a bolo dost mokro tak som sa na to vysral ... tak sa to opakovalo 3-4 krat kym sme neprisli k ruzinu a tam som ho sekol aj ked sa zasa snazil nepustit ma. pridem si do kosic idem si kupit do tesca cigy nejake jedlo ... sadnem do auta cuvem z parkoviska a hľa!!! moj kkt na cervenom leone ... vyparkoval som sa na celu cestu aby nepresiel vystupil som a davaj do neho ... fest som sa ovladal aby som mu neprijebal ale chlapec sa zlakol natolko ze zo seba vydal "ja som si vas nevsimol a nevedel som ze ma chcete obiehat" chudak az mi vykal aj ked vyzeral starsie ako ja... myslim ze tak skoro nebude rozpravat kamaratom jak ho nemohlo bmw obehnut

sorry za slovnik ale ked mna to vie tak neskutocneeee vytocit ze boha !!! ja nemam vobec problem ked za mnou ide octavia RS sa mi lepi v zakrutach na zadok a pri najblizsej prilezitosti rovinke spomalim mu jebnem smerovku a chod siiii ... tak co, mas rychlejsie tempo? preco by som si mal nieco dokazovat a nepustit ta ???

aby som nebol celkom ot tak tomu typkovi na X6 nedavam mu ani vinu ani nevinu ... on tam bol on musel vediet co robi ak to dojebal tak ho bude hryzt svedomie popripade dostane trest... aspon to ze sa sa ospravedlnil ... nie ako ten mlady kkt co zrazil dve dievcatka na zastavke na nejakom starom srote v cca 100km/h a sa smeje pozostalym rodicom do xichtu a zdrzuje pojednavanie neprizna si vinu ... to same ako pan moderator na audine ze ?
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Streda, 7. Decembra 2011, 17:28

sperhy, kde si dosiel na to, ze ho tu niekto obhajuje ? o cca dva prispevky to vysvetlil salat, a ty just hudies svoje ako aj dalsi nad tebou.. kazdy sa tu vyjadril, ze je to jeho vina, nikto to nezpochybnil.. zasluzi si trest.. len ide tu o to, ze tu hodnotia situaciu, ktora naoko vyzera jednoznacne, cize vysoka rychlost, ale spekuluje sa tu, ze nemusi byt na vine len on sam, jasne ze ma hlavny podiel na tom, ale mohol to posrat aj sofer, ktory ho vytlacil, a to sa tu rozobera ako mensia spoluucast.. kde ti z toho vyplyva, ze ho obhajuju alebo resp hadzu vinu iba na toho obiehaveho alebo nieco ine ? rovnaka situacia sa stala uz vacsine, len nastastie vacsina tu nejazdi jak chuji 100+ v meste, tak to nastastie nema nasledky.. ale takych individii co sa ti natlacia do cesty je pozehnane, ci uz tym, ze proste tak prirodzene jazdia z pruhu do pruhu na nahodu, alebo typkovia, co ked vidia napr bmw(iba ako priklad), tak pri predbiehani si chcu merat sily, ako napr. napisal vyssie kolega v rakusku..

sperhy napísal:
viem ze ten chalan to urcite nechcel spravit a mrzi ho to..uz len dufat ze vsetko dopadne dobre... toľko môj príspevok...peace.. :)

kebyze chcem byt fakt demar, tak si to mozem vysvetlit ako, ze sa modlis aby typka pustili a vratili mu papiere.. cize uplny opak tvojho prispevku.. ale jasne, viem jak si to myslel, je to predsalen vytrhnute z kontextu :roll:

rebuss napísal:
(trubim blikam hresim v aute jak pohan)

pozname :D
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Streda, 7. Decembra 2011, 17:35

AlienZV napísal:
Prípadne sa mi pár krát stalo, že auto, ktoré som predbiehal tak začalo zrýchlovať a oproti auto! To je tiež ďalší extrém! V tom momente som mal sto chutí toho dotyčného CHUJA vytiahnúť z auta a z tváre mu urobiť guláš.
A k tomu chalanovy na X6, mne stačilo, keď som čítal diskusiu na markýze #-o tento slovenský národ je ozaj taký blbý a závistlivý? :-({|= Inak to ani nevidím! Samozrejme dosť to asi prehnal, lebo prevrátiť X6 je celkom problém :thumbup: Ale tiež ak sa mu tam vtrepal niekto bez smerovky a strhol to, no radšej mal drbnúť do toho auta...

no az taky problem to nebude staci v smyku bokom trafit obrubnik a fyzika nepusti, inac aj ja zboznujem takych chujov vcera idem z mamkou z nakupu predomnou marea kombi sa vlecie 60km/h zacnem obehovat reku to dam v pohode aj bez podradovania, a zrazu manik podradi stupi na plyn, dpc ved aj ked idem za autom, ktore sa chystam obiehat, auto zamnou ma vyhodenu smerovku na obiehanie tak ho kurva pustim a potom idem na vec ja, hl. vec ze ty najarognatnejsi hajzlici sedia v BMW =D>
Naposledy upravil/-a pistacik11 v Streda, 7. Decembra 2011, 17:50, upravené celkom 1 krát.
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Streda, 7. Decembra 2011, 17:45

ja tiez pridavam ked ma niekto obieha :D na ceste je 90km/h ja idem skoro 100 a niekto za mnou sa ma snazi obehnut ked oproti ide auto a predonou su dalsie auta takze sa nema kam zaradit ale on just chce obiehat :roll: nepustam a ani sa neuhinam dokonca este pridam aby sa nemohol zaradit medzi mna a auto predomnou ...
ale zas na druhej strane v meste kde je 50 idem normalne predpisovo a niekto sa namna nalepi a chce si daco dokazovat...nalepeny na mne ze mu v spataku ani svetla nevidim #-o tak vtedy pekne spomalim na 40 aj nizsie a ono ho to prejde :D
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský

Streda, 7. Decembra 2011, 17:57

nechapem co vas stve na tom ze vodici BMW su oznacovani za hulvatov a ostatni sa nas na ceste boja (s vynimkou komplexov sediacich v ochcaviach a majitelov malých pér medzi nohami co si furt chcu nieco dokazovat, najlepsie v nejakom kultovom Hjúndaji alebo VW) :mrgreen: myslim ze rešpekt voci BMW ma drtive percento soferov a ked sa nepotrebujes blbnut a vies sa spravat tak nevidim problem, ostatni na teba pozeraju ako na nebezpečenstvo ale ked to vies vyuzit v(o svoj) prospech a vacsiu bezpecnost premavky a nechces ostatnym ukazovat "pozri toto som ja vo velkom zlom aute a teraz vam vsetkym ukazem ako sa soferuje!" a ides si svoje /bud rychlo ale bezpecne alebo pomaly a ohladuplne/ tak su vsetky ostatne veci len zbytocnym nervovanim sa a privodzovanim infarktov atd. :-"
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 229 neregistrovaných