... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

Ste za BAN užívatela M-m-M ?

ANO
41 (55%)
NIE
34 (45%)

Celkom hlasov: 75
obchodna sekcia

Pežot

Re: Hlasovanie za BAN užívatela M-m-M

Piatok, 10. Júna 2011, 16:27

Tu si asi dlho nikto nehonil :-k :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. dajte ban aj mne ... =D>

KONNI
Auto: e36 328i qp M sport
Kraj: Zahraničie

Piatok, 10. Júna 2011, 16:52

keby tu mal kazdi kto spleta kokotiny dostat ban tak sa moze drviva vacsina z Vas rovno odhlasit.beztak okrem toho ,ze pindate inym do predaja tu moc cloveku nepomozete.
oznacil som odpoved NIE,pretoze na tomto fore chyba subjektivny nazor a ak ho niekto povie tak je zrazu kokot jak rampa.
k tym nadavkam by som povedal len tolko,ze ked si precitam par podarenych prispevkov od "KLUBAKOV" tak sa zrazu chce nadavat aj mne a tych pravych ludi,ktori vedeli aj realne pomoct tu stale rapidne ubuda a niet sa co cudovat. :-({|=

Užívateľov profilový obrázok
TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský

Piatok, 10. Júna 2011, 17:25

ak dam ban M-m-M tak mozem dat ban dalsim 500ludom :D precital som si zbezne jeho prispevky nemam momentalne cas riesit taketo blbosti, ale zhruba som s toho zistil ze chlapec sam seba tym spravanim odpise a budu si o nom ostatny mysliet svoje, nevravim ze som ja daky slovencinar ale uz ta gramatika svedci o dacom, v podstate ked sa budem riadit pravidlami tohto fora tak by mal dostat 3 upozornenia a az potom BAN :) takze ok ma prve upozornenie :) uroven fora zodpoveda urovni ludi ktory na nom su, suhlasim ze je velmi velka a pocetna skupina tych ako ich nazvat menej normalnych ale na druhej strane su tu aj normalny ludia ktory nieco v hlave maju, tak to bude vzdy, ovplyvnit sa to da jedine selekciou a to ja nechcem chcem aby bolo forum pre vsetkych a otvorene, ja sam osobne som velky odporca roznych obmedzeni, zakazov atd... jasne ze je co zlepsovat stale treba ist dopredu, a treba tu trosku upratat v jednotlivych temach najma vsetky uzitocne veci ako navody bude treba zjednotit a dat nakopu aby to bolo prehladne :wink:
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

rebuss
Auto: Efko
Kraj: Košický

Piatok, 10. Júna 2011, 17:31

moj skromny nazor je ze by sa mohli aj jednotlive rady este rozdelit napr v bmw 5 by mohlo byt este rozdelenie e34 ... e39 ... e60 atd ... len moj nazor lebo casto prelistujem hrozne vela stran kym najdem to co som niekedy videl ale nedal som si to k odberu resp. zalozkam ... ale inak vsetci vieme ze je to najlepsie forum na svk spajajucich bmw pozitivnych ludi :) co sa tyka tych banov tak suhlasim ze tu musia byt aj individua aspon sa mame s kym hadat :)
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

dodoIPD
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Sobota, 11. Júna 2011, 02:05

Ja si myslim ze niektori ludia by mohli prehodnotit, ci naozaj ten prispevok a tu odpoved musia napisat a nemozu bez neho zit, pretoze tolko exkrementov co niektori plodia a uplne zbytocne a mimo tem, je to dost smutne.

Palzo, mas tu asi 10 prispevkov na 4 stranach a len jeden sa tyka temy.

Myslim ze Titan ma v tomto pravdu, ak sa bude spravat tak ako sa sprava, ludia ho nebudu brat vazne (nehovorim ze ho vazne bereme teraz, ja nie)

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Sobota, 11. Júna 2011, 05:41

Co tak brat toto forum menej emotivne. Co browsujem UK/USA fora taketo veci sa tam neriesia. Prispevky su k teme, ludia si navzajom poradia, vymenia skusenosti ale zvysok neriesia.

chembos
Auto: 530d&320i
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 11. Júna 2011, 09:58

:lol:
ludia vy ste blazni (nic v zlom)

koli 30tim prispevkom jedneho uzivatela, ktory "znizuje" uroven fora, tu zakladate takuto temu
podla mna tato tema robi este horsie meno...

taketo veci nema vyznam riesit, to chcem aj ja ban osobne potom...inak uz davno som on ziadal :lol:

žite v mieri 8)
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex
>BMW e39 525 TDS ex

M-m-M
Auto: filcka po cipe

Sobota, 11. Júna 2011, 17:43

prosim neodbocujte od temy a hlasujte za pochopenie vopred dakujem ing.M-m-M
A S R

fOE
Auto: E46 328i r.2000
Kraj: Trnavský

Sobota, 11. Júna 2011, 18:54

klikam nie, uz len preto ze tato tema je zbytocnejsia ako cokolvek co kde napisal ten o ktorom sa tu teraz hlasuje...
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
BMW E46 328i, r. 2000, 142KW "Báwo"
Obrázok

BMWpositiv

Nedeľa, 12. Júna 2011, 02:32

...forum je uz davno f pici, banany tu nepomozu

lionlion
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

Nedeľa, 12. Júna 2011, 09:13

rebuss napísal:
moj skromny nazor je ze by sa mohli aj jednotlive rady este rozdelit napr v bmw 5 by mohlo byt este rozdelenie e34 ... e39 ... e60 atd ... len moj nazor lebo casto prelistujem hrozne vela stran kym najdem to co som niekedy videl ale nedal som si to k odberu resp. zalozkam ... ale inak vsetci vieme ze je to najlepsie forum na svk spajajucich bmw pozitivnych ludi :) co sa tyka tych banov tak suhlasim ze tu musia byt aj individua aspon sa mame s kym hadat :)

Je to mozno trochu off-topic, ale suhlasim s tym co napisal REBUSS, ze by mohlo byt este detailnejsie rozdelenie na konkretne modely. Uz som to niekde spominal tu na fore, len uz neviem kde. Ja osobne by som to riesil stylom filtra. Hore by boli na vyber moznosti modelov. Odklikal by som iba tie, ktorych temi chcem vidiet (napr. iba E39, a ostatne by sa uz nezobrazovali)

P.S.: vyhadzovynim sa podla mna vela toho neporiesi, akurat stupne agresivita u niektorych jedincov, cele sa to tu bude premazavat, a forum upadne. Poznam tu vela fajn ludi a po vecsine si pokecam, alebo cakam odpoved od nich a aj od dalsich normalnych. A tych "majstrov sveta" si nevsimam.

pelo
Auto: e39 520i saloon

Pondelok, 13. Júna 2011, 09:43

Neoznacim ani jednu moznost...ale tiez to tu zaseriem svojim trapnym nazorom :mrgreen:

Som za spoplatnenie fora, aby odtialto zmizli soplave decka, co toto forum len zasieraju svojimi sprostymi pripomienkami, vulgarizmami, bezdovodne osocuju ostatnych clenov fora, do inzeratov ludom vypisuju "rovnake som zohnal v Polsku za polovicu, urcite rovnaka kvalita ako original"... Mozno je to len moja naivita, ale osobne si myslim, ze v pripade, ze by clenovia, prispievajuci do fora, museli za clenstvo platit clensky poplatok, aj hrozba BAN-u by bola viac motivujuca, kedze pri dalsej registracii by musel platit znova...v ramci clenskych poplatkov by bolo mozne organizovat aj zrazy klubu na urovni a nie len stretnutia par clenov na benzinke...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

BMino
Auto: modre

Pondelok, 13. Júna 2011, 21:08

riesite kokotiny, treba zrazy, chlastacky a nahanacky :mrgreen: ( nahanacky bez chlastaciek :mrgreen: )
nie cucat do monitora, kedy kto napise blbost, aby sa do neho mohli vsetci pustit ](*,)
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive

Utorok, 14. Júna 2011, 19:49

BMino napísal:
riesite kokotiny, treba zrazy, chlastacky a nahanacky :mrgreen: ( nahanacky bez chlastaciek :mrgreen: )
nie cucat do monitora, kedy kto napise blbost, aby sa do neho mohli vsetci pustit ](*,)

wau musim sem zaviest nejaky system hodnotenia prispevkov za toto mas bmino u mna 100bodov :D
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

fortunes
Kraj: Trnavský

Utorok, 14. Júna 2011, 20:15

TiTAN napísal:
wau musim sem zaviest nejaky system hodnotenia prispevkov za toto mas bmino u mna 100bodov :D

tiez davam like... :bmwball:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 229 neregistrovaných