dakujem jednému členovi on vie o koho ide za pozretie auta v hamburgu.....jeho obhliadka mi zase trošku otvorila oči......len ta pre info keby ho niekto chcel....
http://www.autoscout24.cz/Details.aspx?id=215928027 do telefonu turek tvrdil,že je všetko ako v inzerate....
citacia môjho super obhliadača.....
prvy dojem z predajne 3 poschodia pokazil troska dojem z auta ...povedal som mu o co ide cakal som 20 min na kluce ale dockal som sa... auto bolo na druhom poschodi hned pri vytahu takze nadej na testovaciu jazdu bola velka ... az.... prve co som zbadal bolo ze odstavaju zadne dvere pri blatniku samozrejme čukanec zboku na zadne koleso zastrek az po predne dvere... bmw lista prahova chyba... predna kapota dojebana od kamienkov... naraznik striekany stekance po laku....hlavne pri hmlovkach... predne svetla celkom oki ale hmlovky vyzeraju na cca 300000km minimum,chyba plast pod motorom ...zrejme nahoda..hm...

.. kusok hrdze na spodku spolujazdcovych dveri ale nic strasne ale je tam,blbne dotahovanie spolujazdcovych dveri funguje ale nieco tam cvaka po otvoreni cca 10s..,sietka na okne roztrhnuta, vodicova sedacka osuchana na tie km celkom dost, volant tak isto.., nastupim do auta a privitaju ma svietiace airbagy, chyba svetiel od parkovacich az...,svieti chyba motora - slaba baterka , tieto chyby mozno svietia len kvoli tomu ze sa vydrbala baterka takze jedna diagnostika a mohli by byt prec... tv tuner zabudni, logic tam je ,dynamicke svetla ano,nenasiel som dialkove od webasta zrejme ho nejaky stastlivec čorol skorej ako ja

,okolo motora vsetko v poriadku svetla neboli menene takze to bol ozaj iba čukanec nic strasne inak rok vyroby 12/2006 ,no neviem testovaciu jazdu som nepytal z dovodu toho ze som bol troska sklamany ... ale myslim ze s tym by nemal byt ziadny problem turek bol ochotny kavicku spravil takze pohoda prevozne znacky 90eur vybavi aj v sobotu ..cena... vytiahol som na neho par veci ze to a to tak lista ze je objednana priznal ze bol čukes vraj ho niekto oskrel na parkovisku... takze cena po dohode 16800 hovorim mu ze to ee - 16500 tak nesmelo prikyvol ze oki no ze by sme to nejako zhrnuli zbytok je uz len na tebe.....
Takže Roman díky.....kiež by všetci ludia boli taky ochotný ako ty....)))))