Tak video nahrané, bohužiaľ stihol som natočiť len 720p 120 fps a 60 fps, drapla ma choroba a na 1080p som už nemal síl ísť točiť. Zatiaľ porovnanie, GP nemala skoro žiadne montovacie adaptéry, tým pádom mal kamoš obmedzené možnosti montáže, SJcam mala vychytané rôzne adaptériky rotačné, kratšie dlhšie, priložený aj držiak s objímkou.

Batéria:
SJ nemal som ju na 100% nabitú a nastavenie cez wifi (to jej vraj podľa testov dáva zabrať), nejaké fotenie + 30 minút točenia a bola už vyšťavená, avšak natáčali sme pri -2 °C a samozrejme SJcam má dva displeje vs malý displej na GP. Tu ešte musím pozrieť nastavenie šetrenia cez vypínanie displeja atď, netuším kedy a na koľko ho vypínalo. Na druhú stranu, čoskoro mi dorazia ďaľšie dve baterky, takže ma to zrejme tankovať nebude.
Kým som nahral video na YT, nabil som SJcko naplno a nechal ho nahrávať naprázdno doma, pri 1080p/60 vydržalo nahrávať 84 minút.
GP vydržala celé točenie bez problémov, ale bola nabitá na 100%. Avšak, Session nemá vymeniteľnú baterku...
GoPro Session 720p 60 fps Superwide mod
SJcam SJ6 Legend 720p 60 fps