... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:Chalosi oplati sa este investuvat do pridavnej zvukovej karty? Akoze nejaky Sound blaster audigy, alebo tak. ci by som pocul rozdiel, ked mam zvukovku iba integrovanu na MB. [maticnu mam Asus ROG STRIX Z370-G gaming]
 OCnutá 2500K aj po toľkých rokoch poskytuje dostatočný výkon, ale napríklad zmienený KC:D mu už dá slušne zabrať, veľmi často fachá na 100% :/ Na druhej strane, najhorúcejšie jadro malo max 64°C, takže je ešte kam tlačiť frekvenciu
 OCnutá 2500K aj po toľkých rokoch poskytuje dostatočný výkon, ale napríklad zmienený KC:D mu už dá slušne zabrať, veľmi často fachá na 100% :/ Na druhej strane, najhorúcejšie jadro malo max 64°C, takže je ešte kam tlačiť frekvenciu  Momentálne rezidujem na 4.5 bez akejkoľvek zmeny vcore.
 Momentálne rezidujem na 4.5 bez akejkoľvek zmeny vcore. 
											Killo napísal:fakt neviem, ci su to tie iste co mam doma, pamatam si ze som mal xb950 ale boli viacere verzie, nekupoval som ich koli NC ale koli parovaniu s televizorom pre tatka, no a mam pocit, ze aj tato verzie nema ANC, len NC = nic. Len to ze su okolo usi je akoze noise cancelling tym ze tlmia. Dobre si to over aj na sony webe, ci maju ANC, lebo je ich viac verzii.isto bude "taktúvat" ked este hintam napisal, ze nevie ze je rozdiel v pismeku... ach jaj chlapec moj roztrztity....
Zvukovka tam je celkom ok, nie najhorsi lowend, a vraj ma byt lepsie odtienena, cize jak ti povedali, ked na terajsich repro nepocujes staticke rusenie, a nechystas sa kupovat repro/sluchadla od cca $200 vyssie, tak to asi zmysel nema.
EDIT: ked uz je tu Q&A, nevie niekto poradit schopne Noise Cancelling BT sluchadla, idealne okolo 200e?
zatial mam vybrate tieto : https://www.alza.sk/sony-mdr-xb950n1-ci ... o=28#popis (neviem co alze zajebalo a zvysila cenu, boli za 155).
Povodne som chcel Sennheiser HD 4.50 BTNC, ale vraj maju velmi slaby NC, tak som presiel na Sony. Musim ich este v showroome vyskusat, a je mi jasne ze budu prebasovane, snad to nebude take hrozne
Killo napísal:isto bude "taktúvat" ked este hintam napisal, ze nevie ze je rozdiel v pismeku... ach jaj chlapec moj roztrztity....
 Rozdiel ale je v tom že vmck sa nereprezentuje ako zlalec IT.. Teda ma pre tento krát odpustené :) Takýto ľudia ale Intelu vyhovujú, je ich väčšina čo kupujú jeho CPU kvôli zotrvačnosti v domnienke že kupujú za svoje peniaze to najlepšie. Pri tom Intel je úplne mimo a tvári sa že AMD neexistuje lebo mu nevie absolutne konkurovať v žiadnych cenových skupinách a už nemá ani najvýkonnejší CPU na svete :) To sú tak brutálne rany pre Intel ktorý už ani AMD nepočítal ako konkurenciu (veď Intel ma asi tak 1000x väčší rozpočet
 Rozdiel ale je v tom že vmck sa nereprezentuje ako zlalec IT.. Teda ma pre tento krát odpustené :) Takýto ľudia ale Intelu vyhovujú, je ich väčšina čo kupujú jeho CPU kvôli zotrvačnosti v domnienke že kupujú za svoje peniaze to najlepšie. Pri tom Intel je úplne mimo a tvári sa že AMD neexistuje lebo mu nevie absolutne konkurovať v žiadnych cenových skupinách a už nemá ani najvýkonnejší CPU na svete :) To sú tak brutálne rany pre Intel ktorý už ani AMD nepočítal ako konkurenciu (veď Intel ma asi tak 1000x väčší rozpočet  ) že nechcel by som sedieť na čele Intelu aktuálne lebo ty musia mat tak stiahnuté polky a znášať picung denno denne že si to nechcem ani predstaviť
) že nechcel by som sedieť na čele Intelu aktuálne lebo ty musia mat tak stiahnuté polky a znášať picung denno denne že si to nechcem ani predstaviť  Nehovoriac že ich 10nm proces už 3 rok po sebe odsunuli a nevedia ho doladiť tak ubrali z jeho kvality aby aspoň 2020 mali novú architektúru aby sa vrátili do boja lebo bez 10nm sú mimo hry a už od 4770k perú to iste a ešte prať budú musieť až do 2020. O pól roka tu mame AMD ZEN2 a na to Intel už vôbec nedokáže odpovedať.. Aj 9900k čo ma byt akože odpoved na 2700X nikto neberie vážne lebo je úplne mimo porovnávať CPU za 300 a 650€.
 Nehovoriac že ich 10nm proces už 3 rok po sebe odsunuli a nevedia ho doladiť tak ubrali z jeho kvality aby aspoň 2020 mali novú architektúru aby sa vrátili do boja lebo bez 10nm sú mimo hry a už od 4770k perú to iste a ešte prať budú musieť až do 2020. O pól roka tu mame AMD ZEN2 a na to Intel už vôbec nedokáže odpovedať.. Aj 9900k čo ma byt akože odpoved na 2700X nikto neberie vážne lebo je úplne mimo porovnávať CPU za 300 a 650€. Inak sa žiaľbohu o tebe písať nedá. Mimochodom o to iste aby si sa zdržal vyjadrovaní na moju adresu som už dávno žiadal ja teba, keby si sa zdržal tých tvojich trápnych reči ktorými akurát zhadzujes nie len seba ale aj fórum, tak si si tu nemusel o sebe čítať krutu realitu (vlaste tak premýšľam na čo tu je taký mudrlant ktorý tu nemá ani príbeh či vôbec možno ani BMW) lebo už tu jeden taký tu bol za frajera čo tu mudroval ako boh a momentálne je za blbca v dejinách klubu. Aby tvoj osud neskončil na tomto fóre rovnako :)
 Inak sa žiaľbohu o tebe písať nedá. Mimochodom o to iste aby si sa zdržal vyjadrovaní na moju adresu som už dávno žiadal ja teba, keby si sa zdržal tých tvojich trápnych reči ktorými akurát zhadzujes nie len seba ale aj fórum, tak si si tu nemusel o sebe čítať krutu realitu (vlaste tak premýšľam na čo tu je taký mudrlant ktorý tu nemá ani príbeh či vôbec možno ani BMW) lebo už tu jeden taký tu bol za frajera čo tu mudroval ako boh a momentálne je za blbca v dejinách klubu. Aby tvoj osud neskončil na tomto fóre rovnako :)