ešte som zabudol, k tomu aby to hralo cez AUX musí byť v CD mechanike CD a musí, hrať. To znamená, že ak dám napr pauzu na rádiu, preruší mi vstup z mobilu. Ale je to v podstate výhoda, lebo aj pri dopravnom hlásení, mi preruší hudbu z mobilu a hrá rádio.
BMW E34 525TDs '92, 1,5BAR+CHIP (STN Customs) BMW E30 316i + LPG, '90 ex BMW E39 525tdsAT, '98 ------------------------------------
Tiež som kúpil taký FM-transmitter , a hrá to rovnako ako všetky ostatné FM stanice ktoré príjmam na radiu.
proste nič extra ... keď chceš kvalitu , pozrie si niečo od Pioneer , Alpine, Clarion inak ak by niekto chcel ... dám mu ten FM-transmitter (skoro vôbec nepoužívaný) za čo ja viem ... 10eur ?
mna by zaujimalo či sa da neako dorobit USB vstup do radia ktore ho nemá ,malo by mat radio procesor cez ktory sa ovlada flash pamet ale či neexistuje neaka redukcia alebočo
BMW 540iA E34 BMW 525tds E34 ex mazda 323 BG 1.7D ex audi 80 1.8 ex BMW 520i E34 ex škoda forman ex
fuuha, no to netuším....ale keby som mal povedať svoj názor, tak len "taká" redukcia asi neexistuje, teda ja som sa stým ešte nestretol a asi by to bolo až moc jednoduché riešenie . Najbližšie ak budem kupovať rádio, tak budem hľadať už bez CD mechaniky, len na USB a aux.
BMW E34 525TDs '92, 1,5BAR+CHIP (STN Customs) BMW E30 316i + LPG, '90 ex BMW E39 525tdsAT, '98 ------------------------------------