... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
chup44 napísal:
dobrovolnyhasic napísal:To len ja si idem , už pre niekoho nezmyselnú sériu Fast & Furious ?
boborjelotor napísal:nesnivaj tolko, realita je ovela smutnejsiakokos a to teraz bude dalsi F&F? geezus
ja som asi videl vsetky, ale keby mi scarlett johanson zaklopala na dvere, a povedala, ze ak jej aspon jednou vetou opisem dej tych F&F filmov od cisla 4 vyssie tak mi zaspieva nieco na mojom mikrofone, tak by som sa vratil do studentskych cias, a siel do postele sam a snival o tom ake by to bolo keby mi scarlett johanson zatrubila na saxofone. Ale 2F2F bol moj prvy bootleg film na CDcku aky som kedy mal, ten som videl asi 10x.
ja som zvedavy vcul na toho tarantina, kamos novinar to uz videl a povedal, ze je to vyborne.
Killo napísal:jj presne taky pocit mam aj ja z toho, ze ti superhrdinovia su kokoti namyslenidiky za tip The Boys, to bola paradna jazda. uz sa na tie "romantizovane" pribehy o superhrdinoch nebudem pozerat ako predtym![]()
Prve 4 diely som ani nedychal, potom to trosku zvolnilo, ked Hughie prestal dostavat panicke zachvaty, ale aj tak felmi dobre. Tesim sa na druhu seriu
@Zarrick skus the expanse, to sa najcastejsie spomina s AC. Pripadne este Killjoys je take znamejsie
https://www.hypable.com/shows-like-altered-carbon-netflix-sci-fi/