... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Pežot napísal:Ja som zistil, že v tomto teple mi akurát tak stúpa hladina paliva ... z polovice som mal dnes plnú ... zo tri razy![]()
airbone napísal:pani, to ze rucicka teplomeru stoji ak pribita v strede este neznamena, ze teplota chladiacej kvapaliny sa nemeni....
ten budik je bez skaly, bezrozmerny a nezobrazuje ziadnu konkretnu teplotu. Su tam len ciarky, ktore nic nehovoria o teplote. Proste ked je pribity v strede, tak ma motor dovolenu prevadzkovu teplotu.
Zapnite si cez budiky zobrazovanie teploty motora a uvidite, ze uz ked bude mat chladiacka mierne cez 70, rucicka uz bude pribita v strede a tam isto zostane aj do takmer 100 - 105 a aj viac stupnov celzia a uz sa nepohne ani milimeter vyssie. Takze neviem pri akej teplote sa ma pohnut vyssie mimo ten pomysleny stred, mozno nad 105 stupnov a viac.... Takze v zime moze mat vas motor 75stupnov a v lete zasa 95stupnov a rucicka furt v strede :))
EDIT: akurat kukam ze ROKI49 napisal to iste ako ja, nevsimol som si.... hehe
No a preco by sa mal ten motor zahrievat ked stojis na dialnici ?????? Ved ked si v zacpe, tak ide vacsinou na volnobeh. Diesel sa na volnobehu nevie ani sam zahriat na prevadzkovu teplotu, tak neviem preco by sa pri stati na dialnici v zacpe mal prehrievat...... v zime pri takejto zacpe by ti teplota este klesla.....
ROKI49 napísal:To vraj iba na 8 valcoch robi![]()
![]()
jollyjoker napísal:Mne sa "rozlialo" vnútorné samostmievacie spätné zrkadlo, zvaľujem to na teplo, lebo doteraz problém nebol.