... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
zdenko napísal:aspon vam vsetkym ukazeme ake pivo je najlepsie na svete. mnaaaam
kačo napísal:mno ja som siel MT-KN-Komarom-Kisber-Szekesfehervar-Gorican-Zahreb-Split
siel som cez madarou asi 80-100km po ceste prvej triede a potom uz len po dialnici ... maju tam v pohode dialnice ... 2x 4dnova dialnicna 2x1530hufov a v chorvatsku bolo od goricana do zahrebu 36kun a od zahrebu po moj zjazd (prgomet) 146kn ... dialnice su super ... da sa ist tuhô, len pozor na cierne e90 330i s foliami
palo napísal:aj v madarsku si isiel po dialnici?
R0nnIe napísal:Boha, neviem, ale tie dialnice sa mi zdaju niejako extremne drahe, ved to si ani PHM za tolko nespalil nie?
kačo napísal:mno ja som siel MT-KN-Komarom-Kisber-Szekesfehervar-Gorican-Zahreb-Split
siel som cez madarou asi 80-100km po ceste prvej triede a potom uz len po dialnici ... maju tam v pohode dialnice ... 2x 4dnova dialnicna 2x1530hufov a v chorvatsku bolo od goricana do zahrebu 36kun a od zahrebu po moj zjazd (prgomet) 146kn ... dialnice su super ... da sa ist tuhô, len pozor na cierne e90 330i s foliami
kačo napísal:
ano aj v madarsku od szekesfehervaru
palo napísal:jaj tak tu dialnicu asi budem minat.myslim ze z ba sa dam v madarsku na sombately a pojdem tou stranou.alebo aka je najlepsia cesta od bratislavy
Rudkoo napísal:
Tá 330i ma silno zaujíma, bolo to v chorvátsku alebo madarsku?? Mala v predu ramer abo laser??
kačo napísal:
kačo napísal:
tak v madarsku dialnicna celkovo dole/hore cca 10€ a v chorvatsku nech celkovo dole/hore 50€ ...
a to PMH som spalil za urcite viac
palo napísal:a v chorvatsku na dialnici je zjazd na tucepi alebo treba hladat iny zjazd